Dodaj do ulubionych

Urodzinki Miltonka

04.09.03, 08:50
były albo dopiero będą - w każdym razie przypadają w porze kwitnienia
wrzosowisk ;)

Miltoniu - wszystkiegoż co tylko zamarzyć zdołasz, powodzonka <zwłaszcza w
aktualszejszych zamierzeniach na poletku profesjonalnym>, tego byś pozostała
takąż jaka jesteś - przesympatyczną osóbką z odlotowym poczuciem humorku,
otwartą na ludków, o uroczym uśmiechu - fajowską kumpleką poprostu!!! ;)))

Wznoszę toast czerpiąc ze źródeł półlitrówki!!!

PS. raduję się ogromniasto, iż Cię poznałam :)))
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 09:03
      Takoz, takoz, takoz!
      Ja tez! Ja tez! Ja tez! (Sie przylaczam).

Witam sie poza tem.
      B-Y
      • gitwoman Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 09:13
        Ja tyż witom!;) możeć jednako ten wątek na życzonka ostawmy ;)
        • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 09:33
          aha to i ja sie dopisuje do tej karteczki zyczeniowej. i niech jej gwiazda
          pomyslnosci nigdy nie zagasnie kjeszcze.:)
          to ja po babelki sie ustawiam w kolejce
          • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 09:38
            Aha, Aniolku, zapomnialem dodac ze weekend uplynal pod
            znakiem testowania Hardyowego Szyraza.
            Ja chyba chce do Australii!
            • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 09:40
              yhyh to miales udany weekend znaczy :)) i mi szirazniej zrobilo (c by kanuk);))
              • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:02
                a ja zaś miałam dość dziwaczny sen: organizowałam jakowyś imperek i zjawili się
                na niem całkiem bez bilecika zaproszeniowego, dawni koledzy pa rabotkie, z
                któremi kontakt się mi był urwał uż dawno, ciekaweż cóż to oznaczać może,
                winnam do nich zadzwonić, by stare czasoprzestrzenie na myśl przywołać? ;)
                • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:05
                  yyyy jak zwykl mawiac moj kolega na kazdy opowiadany mu sen (niezaleznie od
                  tresci): kolegow starych snic-nieszczescie na dom przyjdzie ;)
                  yhyh to taki zarcik koloru czarnego na bialym rzecz jasna
                  • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:08
                    dzięks, od razu humor z szarugowego mi poczerniał całkiem ;)
                    • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:12
                      Aniolku, znalazlem jaks stara wypocine z zakresu
                      wspomnien zamgan z systemem cywilno-prawnym UK. Rzucic ci
                      w golebnik?
                      • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:15
                        rzuć jej rzuć, byleby nienazbyt demonstacyjnie, bo pocztoskrzynkę rozsadzi ;)
                        • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:17
                          aha mozesz mi nawrzucac ;) yhyhyh
                          • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:21
                            hyhy...jesteś pewna? bo zaraz rozwiąże ozorek z pętelki, a wtedy potok słów
                            słodkiech jako mniodzio popłynie dziarskiem strumieniem ;)
                            • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:23
                              hyyhyh nie uwierze ;)
                              • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:26
                                zaskoczyłaś mnie tem zapytaniem na Forum Inteligentnym - hyhy...zdecydowanie
                                ładne kobietki to zbyt duża konkurencja rynkowa ;)
                                • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:30
                                  II etap eliminacji - brunetki, cóż one takiego mają czego my nie mamy? ;)
                                  • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:34
                                    aha czarne wlosy moze? ;))

ps. Brezly daj sygnal dymny na znak ze wrzuciles, zebym wiedziala czy awanture
                                    urzadzam adminowi zasadnie czy inezasadnie ;)
                                    • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:35
                                      hyhy...brawo! brawo! wygrała Pani wycieczkę do sanatorium rekreacyjno-
                                      treningowego w Koziej Wólce ;)
                                      • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:36
                                        jeszczio kilka poprawnych otwieczików, a może i na łykent się uda ;)
                                  • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:36
                                    Brunetki maja ten jakis tam pigment. Eumelanina sie to
                                    nazywa. Blond i rude maja faeomelanine. Wiekszosc ludzi
                                    ma mieszanke jedengo i drugiego, im wiecje eumelaniny tym
                                    ciemniejsze wlosy. Rozni sie jej poziom nie tylko od
                                    czlowieka do czlowieka ale od wlosa do wlosa. Ciagnac dalej?
                                    • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:38
                                      taaaaaaaa...całkiem intierjesnyje te naucznoje razwieszcziwanija ;)
                                    • brezly Sygnal dymny 04.09.03, 10:39
                                      Trzy czerwone serie kwadrans po nieparzystej. Imieniny
                                      ciotki Hermengildy.
                                    • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:39
                                      brezly napisał:

Ciagnac dalej?

byle nie za włosy ;)
                                      • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:41
                                        żaba do piórnika tyż niekoniecznie ;)
                                      • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:47
                                        Ciag dalszy:
                                        Ziarna eumelaniny sa owalne (eliptyczne), dosc jednakowe
                                        jak idzie o wyglad i dosc twarde, o dobrze zedfiniowanych
                                        brzegach. (to brunetki, znaczy).
                                        Ziarna faeomelaniny sa mniejsze, czesciowo owalne a
                                        czesciowo w ksztalcie precikow (to wy, znaczy).
                                        • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:56
                                          hyhy...coś kiepsko kminię, czyżby niedobory barwnikowe? ;)
                                        • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 10:57
                                          brezly napisał:

> Ciag dalszy:
                                          > Ziarna eumelaniny sa owalne (eliptyczne), dosc jednakowe
                                          > jak idzie o wyglad i dosc twarde, o dobrze zedfiniowanych
                                          > brzegach. (to brunetki, znaczy).
                                          > Ziarna faeomelaniny sa mniejsze, czesciowo owalne a
                                          > czesciowo w ksztalcie precikow (to wy, znaczy).

aha dzieki postepowi chemii kosmetycznej moge w dowolnie wybranym momencie
                                          ziarna eumelaniny na na faeomelanine wymienic oraz na owdrot.

dziekuje za los papugi :) mniamnusna historyjka :))
                                          • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:02
                                            aczkolwiek na ciepłej posadce "pawia narodów" nieco mniej mi zależy ;)

PS. hyhy...swoja drogą taki ogólnomirnyj paw - to musi być dopiero efekt
                                            specjalny ;)
                                            • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:04
                                              Ogolnomirny paw i papuga, dlaczego ja widze krawat Andrew
                                              L. and his boys? :-)
                                          • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:03
                                            Znaczy, jak zmieniasz kolor to chiba inna chemia tam chodzi.
                                            Nawiasem mowiac, jaki 'naturalny kolor' (hle hle hle,
                                            Mellechowicz) ma TJ Joanna, to moglbym tylko z fotografii
                                            z czasow mlodosci dedukowac, a te dostepne sa jeszcze
                                            B&W. Problem mnie frapuje, fakt.
                                            • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:08
                                              miales ja namowic zeby w sieci wpadla. w sieci www :)
                                              • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:11
                                                toć ja nie rybka, choć jak Wanda na krzcie dawali - to musiałam brać i nie
                                                wybrzydzać ;)
                                              • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:12
                                                Do tego tez ja mam namowic, to wim. Namawianie TJJ jest
                                                procesem, przy ktorym szybkie i bezbolesne
                                                przeksztalcenie PGNiG w sprywatyzowana za wielka forse,
                                                zyskowna i z perspektywami firme jest zadaniem dziecinnie
                                                prostym, yf ju nou uot aj miin.
                                                • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:22
                                                  węszę nosem jakiegoś skrzelowca grubszego w kategoryzacji ;)
                                                  • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:23
                                                    Gruby wegorz elektryczny, np.?
                                                    Albo elektroenergetyczny?
                                                  • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:24
                                                    aha no ja tez jestem ciekawa. tym ciekawsza im trudniejsze zadanie przezd
                                                    Prezlejem.
                                                  • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:27
                                                    a może za-wąż-acz roślinności ogrodowej? ;)
                                                  • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:32
                                                    edzioszka napisała:

> a może za-wąż-acz roślinności ogrodowej? ;)

O skrzelowcach pisalas.
                                                    Off-topic: psoalem wam obu cos na skrzynke, ale nie mam
                                                    przy wylocie golebnika fajdniecia potwierdzajacego. Jak
                                                    dojdzie o Timbuktu to dajcie znac.

PS. Jakby nas kto tak z boku czytal, to .....
                                                  • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:44
                                                    hyhy...to by się zastanowił, czy aby zdrowie to dopisuje na
                                                    mózgowiu?...hyhy...ja nic nie dostałam...jeno Wirtualek mnie pod pręgierzem
                                                    stawiać usiłuje ;)
                                                  • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:47
                                                    z wysokiem mem morale, śmiałości nie mam odpowiedzi odmownej muż udzielić ;)
                                                  • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:52
                                                    e-e, milcze pzeczaco na znak ze nic nie dostalam.
                                                  • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 11:55
                                                    chrzan na wodę i fotomontaż z tą pocztą, lepiej chyba na inne adresy @
                                                    przesyłkę robić - ja mam skrzynki na kilku portalach na ten przykład ;)
                                                  • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:01
                                                    E-znaczy, tego, poslalem jeszcze raz. TO cus ma klopoty
                                                    czasem z odpalaniem salwa. Jak sie zapowietrzam przy
                                                    psianiu to uzywam opcji zachowania czesciowego
                                                    wiadomosci, bo tk walnac elaborat na trzy ekrany, a potem
                                                    dowiedziec ze 'wystapily klopoty komunikacyjne etc.' i
                                                    stracic wlasne wypociny.
                                                  • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:04
                                                    yhyh potwierdzam odbior jednego ekranu i to nie calego :)
                                                  • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:07
                                                    Kino nieczynne - ekran w praniu.
                                                  • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:15
                                                    hyhy...ano doletło, właśnie magluję ;)
                                                  • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:16
                                                    aha to puscmy film na bloku sasiadow jak to omnegdaj czynilismy znudziwszy sie
                                                    kierowaniem projektora na przeciwlegla sciane po prostu hyyh
                                                  • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:19
                                                    gładką, jednotonną ścianę - sprostuję, bez uszu ;)
                                                  • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:20
                                                    aniela napisała:

> aha to puscmy film na bloku sasiadow jak to omnegdaj
                                                    czynilismy znudziwszy sie
                                                    > kierowaniem projektora na przeciwlegla sciane po prostu
                                                    hyyh

??
                                                    Zaczynaja mi sie krecic misie w glowie (wy jestescie
                                                    malutkie, ale byla kiedys taka piosenka), znak ze trzrba
                                                    sie udac smiglym krokiem w kierunku najlblizszej Stolowki
                                                    Zakladowej.Musze tylko ID przypiac zeby miec ZNIZKE, bo
                                                    mnie potraktuja jak Onego albo zgola Ona.
                                                  • aniela Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:22
                                                    aha jedz malymi kesami i dlugoprzezuwaj oraz nie rozmawiaj z pelna buzia. od
                                                    tego robia sie wrzody. wszedzie ;)
                                                  • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:24
                                                    ech, jak te czasy się odmieniły - dzisiechsze to ID usytuowane na
                                                    obowiązkujacej wszem, kokardkowej smyczce z klamerką ;)
                                                  • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:26
                                                    mówić nie musisz, pukać w klawisze możesz <jakoważ wspaniałomyślność mna
                                                    powoduje> - od tego jedynie zgrubienia i odciski na opuszkach palcowech ;)
                                                  • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:27
                                                    A nene. Klamerka sie nie rozpina (defekt). Ja ID nosze na
                                                    tacy w stolowce (zakladowej). Ale Kolaborator ma ladne
                                                    zdjecie, bo jemu sie keidys ID wypralo i teraz jest taki
                                                    bardziej impresjonistyczny na zdjeciu.
                                                  • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:30
                                                    hyhy...wciela się w rólkę pomazańca? ;)
                                                  • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:32
                                                    Widzialas St. Wyspianskiego wersje 'Bitwy pod Grunwaldem'
                                                    Matejki? Cos takiego jakby. Tylko w kolorze.
                                                  • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 12:37
                                                    a co kopnął kubełek z farbą i tak ostało? podobnie rzecz się miała z powstaniem
                                                    loga PKOl...hyhy...;)

PS. cudeńka w tem klimacie oglądaliśmy niedawno na wystawkie sztuki
                                                    współczesnej, najbardziej jednak spodobały się mi meble z wystającymi zeń
                                                    ostrzami szabli oraz przemarsz Wojsk Polskich <tela, że bez mundurów tudzież
                                                    innych detali garderoby> ;)
                                                  • brezly Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 13:31
                                                    Well, szukam tego ale strona 'artyzm' w przebudowie.
                                                    Moglbym ci to opisac ale lepiej zobaczyc :-)
                                                  • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 04.09.03, 13:37
                                                    hyhy...jestem pełna podziwu - trawienie masz niemalże idealne ;)
    • edi_minator Re: Urodzinki Miltonka 10.09.03, 09:37
      podniosę wątek do góry, jakoby się nie zapodział gdzie, może się adresatka
      zjawi wreszcie ;)
      • miltonia Re: Urodzinki Miltonka 10.09.03, 16:37
        Dzieki za pamiec. Dzieki za zyczenia. Jeszcze troche, a bede miala wiecej czasu
        i pomyslimy o realnym uczczeniu tego odleglego wydarzenia. Do tej chwili moze
        sie dolicze, ile to latek mi stuknelo, bo juz sie pogubilam.
        • zielka Re: Urodzinki Miltonka 10.09.03, 19:05

No, Miltonie, ty tez z wrzesnia??? i tez 1985? ; -)
          No, to klaniam sie uprzejmie !
          • gitman Re: Urodzinki Miltonka 10.09.03, 19:14
            no to kinderbal urzadzimy... tylko kiedy? :)))
            • edzioszka Re: Urodzinki Miltonka 10.09.03, 19:30
              wproszę się rzecz jasna i z moją dziatwą ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka