Gość: widz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 13:40 Podobno najdłuzszy koncert świata? Turnau dostał sie na scenę po 3 godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marketingowiec Re: Turnau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 14:35 najlepsze jest to, ze ludzi nie poinformowano, ze beda rożne życzenia, nagrody, obywatelstwa honorowe dla lizusów Mańki. zawalił dział marketingu, w którym sami skutecznie wykształceni marketingowcy pracują. chcieli miec sale pełną. gratulacje dla tej Pani co tak głośno krzyczała, że ludzie na Turnau przyszli a nie życzenia wysłuchiwać! szkoda tylko, ze straciły obie strony, bo rzecz miala miejsce przed wyjsciem na scene osob odznaczonych w dziedzinie kultury. Pal licho Śmietane czy Makselona, ale żal Kuczery,Staraka i Maków, którzy nagle w głupiej sytuacji sie znaleźli, bo poczuli sie niechciani na scenie. zeszli z niej tak szybko, jak na nia weszli. nawet przemówic im Mańka nie dała, ale siebie zaprezentowała kilka razy na scenie. a na końcu pojawił sie wyczekiwany Turnau. żal i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Turnau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 14:38 powinni byli wygwizdać dyrektora DoMITu - Śmietane, jak wbiegał na scene po odbiór nagrody! bo to niewłaściwy człowiek na niewłasciwym miejscu. tak położył imprezke. człowiek Mańki, uczy sie od "najlepszych"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara Re: Turnau IP: *.interpc.pl 28.09.09, 20:15 Młody, zapewne, człowieku ja na koncercie byłam. Bilet kupiłam ale przeczytałam na nim, że oprócz Turnaua mojego ukochanego wystąpią jeszcze filharmonia i Węgrowska. Widziałam plakat o świecie miasta i z niego wyczytałam, że będą nagrody, a że okazja taka jest raz na rok to z doświadczenia wiedziałam, że będą ględzić - witać, pozdrawiać, życzyć. Nie byłąm więc tym zaskoczona. Wniosek: Trzeba młodzieży czytać, myśleć... a jak tego zabrakło, siedzieć cicho a nie o swojej głupocie powiadamiać ponad tysiąc ludzi, krzycząc z balkonu jak kibol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodzik Re: Turnau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 21:16 a ja stara czytam w internecie i pisało tak: www.dmit.com.pl/node/916 kapiszi stara? na bilecie nie miałem nic o jakiś nagrodach i ględzeniu. plakatów na mieście nie widziałem, bo jestem z Bytomia. przyjechałem na Turnau i tyle. a ty stara pewnie miałaś jakieś zaproszenie z urzędu to wiesz, co miało być oprócz Turnau. ja nie wiedziałem. w kasie biletowej tez mi nikt nic nie powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Turnau IP: *.stk.vectranet.pl 28.09.09, 23:01 taki koncert schrzanić.. szkoda gadać. strach się następnym razem wybrac do domitu... może z zasadzki znowu zaczną kogoś ( siebie nawzajem) nagradzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: Turnau IP: *.stk.vectranet.pl 28.09.09, 23:08 a za cenę biletu można było kupić GZiRŚl do końca kadencji lanserów i co tydzień podziwiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henju Re: Turnau IP: *.stk.vectranet.pl 28.09.09, 23:22 Albo flaszkie i sie nabzdryngolić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffff Re: Turnau IP: *.stk.vectranet.pl 28.09.09, 23:30 Czytać czytać i zrozumieć "uroczystość uświetniiiiiiiiii gościnnieeeeee koncert Grzegorza Turnaua" .........rozumieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henju Re: Turnau IP: *.stk.vectranet.pl 28.09.09, 23:32 ... i się nabzdryngolić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \m/ Re: Turnau IP: 83.238.174.* 29.09.09, 07:38 "Młody, zapewne, człowieku" - a co ma piernik do wiatraka i skąd takie domysły o wieku piszącego? Ja miałem wątpliwą przyjemność siedzieć na koncercie obok dwóch starych jak matka ziemia kwok, które ciągle komentowały, jak to czują się oszukane z powodu... no właśnie, z jakiego powodu? Przecież Turnau wystąpił i to z niezłym skutkiem. Gdyby uświetnił obchody 3-4 piosenkami i zszedł ze sceny, wtedy ktoś mógłby czuć niedosyt i złość. A tu jeszcze jako gratis światowej sławy orkiestra symfoniczna gra beatlesów! No ale jeśli ktoś wybiera się na obchody urodzin miasta i ma nadzieję, że nie będzie akademii, to raczej na pewno ma coś z głową. A tak na marginesie mówiąc, nie wstyd wam za to, jak potraktowaliście prof. Zembalę w tym ważnym dla niego dniu? A za miesiąc, rok, dwa pójdziecie do niego na klęczkach z hasłem "profesorze ratuj" i on uratuje :( Mnie w każdym razie jest wstyd, że zostałem wrzucony do jednego worka z tą krzyczącą, odważną panią z balkonu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Turnau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 08:17 skąd domysły o wieku??????????? bo trzeba umieć czytać ... ze zrozumieniem bym powiedział.... i obojętniej czy to Zembala czy ktoś inny... bo rozumiem dać się oszukać (miało być inne słowo) ale jeszcze za to płacić i dziękować??? Bójcie się co będzie na Scorpionach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara Re: Turnau IP: *.interpc.pl 29.09.09, 23:51 Gościu /m/ napisałam młody człowieku a nie młodzi ludzie. Zwracałam się do marketingowca a nie do wszystkich młodych obecnych na koncercie. To tyle. Znowu chciałoby sie powiedziec "czytaj ze zrozumieniem" ale nie powiem, bo podzielasz poglądy tej wiekszości, która na koncercie oklaskiwała prof. Zembalę i nagrodzonych m.in. prof. Staraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emanuel. Re: Turnau IP: *.za.digi.pl 30.09.09, 05:16 Z tego balkonu wrzeszczała niejaka Chojnacka Gracjana red."naczelna" Zabrzanie pl .nikt z jej ekipy nie jest z Zabrza!to prowokatorzy od tego "posla" czytaj osła Sekuly,przyszli robić grande po co takich mlotow wpuszcają do DmiTu osmiu ludzi zabrzan bylo gratis i grande robią, kto im dal tyle zaproszeń? mieli uklad z ochroną? fotografować nie bylo wolno a ich małolat robił Turnała kpina! ja bym tych "pacykóf" do DMiTu więcej nie wpuscił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratis Re: Turnau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 22:43 Gratis to byli przydupasy Carycy a normalni ludzie kupili bilety na Turnaua. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Turnau IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.09, 23:59 Jaka z niej Caryca? Niedouczona, chora z ambicji kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś