banana2 26.03.04, 13:22 przesympatyczny naczelnik inwestycji został wczoraj odwołany przez prezydenta! za co? dlaczego? kto na jego miejsce? jest mase innych naczelników, których należałoby odwołać.halo! ludzie! pobódka!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karuzela2 Re: janecki odwołany 26.03.04, 13:31 i co teraz znów jakis "konkurs"?ciekawqe kto na jego miejsce? pewnie jakis buc z sld!!! protestuję! ale co ja mogę....? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig30 Re: janecki odwołany 26.03.04, 13:37 taaa a pani Boucek dalej siedzi na stołku mimo zarzutów prokuratury!!! Czy kolesie z SLD długo jeszcze będą pogrążać nasze miasto??? Odpowiedz Link Zgłoś
kabanos3 Re: janecki odwołany 31.03.04, 08:49 a co na to pracownicy janeckiego? zgadzają się z powodem odwołania go? chyba najlepiej potrafią ocenić jakim szefem był. od lat mieszkam w zabrzu i osobiście złego słowa na niego nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcena Re: janecki odwołany IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.03.04, 21:56 a czy to ważne ! najważniejsze ,że zadowolony jest jaśnie panujący prezydent i jego siła ideowa reszta się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
annaconda Re: janecki odwołany 29.05.04, 20:39 Wywalili go z roboty czy tylko ze stołka ? Odpowiedz Link Zgłoś