Gość: JANek IP: *.stk.vectranet.pl 28.01.11, 16:41 szukam dobrego prawnika z zakresu prawa cywilnego - czy możecie kogoś polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: Dobry prawnik - Zabrze 28.01.11, 21:20 Rozwód, czy sąsiad szcza na wycieraczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANek Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.stk.vectranet.pl 28.01.11, 21:26 nic z tych rzeczy - chodzi o cwanego pożyczkobiorce którym zainteresował się komornik ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.stk.vectranet.pl 11.02.11, 05:59 Nie jajki Kielonek wali konia na sedesie a po rururach echo niesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorgu Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.gl.digi.pl 29.01.11, 14:26 Niezły jest na 3 Maja 7, dosyc dobry i ma przystępne ceny;) Z tego co pamietam to mial stronke kancelaria-cognitor czy jakos tak, wpisz w google i poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorgu Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.gl.digi.pl 29.01.11, 14:28 No jest stronka www.kancelaria-cognitor.pl Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... magister z kropką IP: *.centertel.pl 29.01.11, 20:06 ...mgr. (z kropką)...zerknijcie na stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freemama Re: magister z kropką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 09:02 A ja polecam najlepszych prawników w Zabrzu - kancelaria Bieniek Spółka Partnerska na ul. Padlewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.xdsl.centertel.pl 10.02.11, 20:57 Rzeczywiście tak jak pisał ktoś wcześniej, w Zabrzu najlepiej zawitać do Cognitor-a :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.11, 10:34 Godny polecenia jest mecenas Antoni Chochola , kanclarie ma w Gliwicach ale adresu niestety nie posiadam musisz poszukac w internecie lub ksiazce tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kameleon Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 17:21 Ja też polecam Bieńków.Skuteczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.11, 22:54 Polecam Andrzeja Chołdernego, bardzo dobry prawnik z dużym doświadczeniem, ma dosyć przystępne ceny, załatwia sprawy bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 17:28 Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych Bieniek - nie do przebicia!Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 11:17 Polecam kancelarię adwokacką www.kancelariadlociok.pl/ z Zabrza, pomogą praktycznie w każdej dziedzinie prawniczej. Doświadczeni prawnicy podchodzący do każdej sprawy indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spintek Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.zabrze.vectranet.pl 09.04.14, 14:28 Prawdziwą opinię o prawnikach znajdziesz na stronie: opinie o radcach prawnych w Zabrzu. Będziecie zdumieni, miłej lektury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sielke1981 Re: Dobry prawnik - Zabrze 21.02.11, 20:29 adwokat Marek Kowal z Kancelarii przy ul. 3 Maja w siedzibie LOK-u. Sprawnie, rzeczowo, solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 10:26 Polecam mecenas Beatę Bieniek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goddoesntexist Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: 213.241.124.* 24.02.11, 18:29 ja znam dość dobrego prawnika. nie pracuję dla żadnych kancelarii więc nie płaci się za samą nazwę. w razie czego podam maila albo inny namiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 17:37 Ja polecam kancelarię mecenasów Bieniek z Zabrza.Mało który adwokat ma takie podejście do klienta i sprawy jak by jego samego to dotykało.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sally brown Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.stk.vectranet.pl 19.03.11, 03:06 dobry prawnik? coś takiego jest możliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jest Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 06:21 Jest to możliwe, w kancelarii Bieniek są prawnicy z prawdziwego zdarzenia i godni polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahah Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.gl.digi.pl 25.03.11, 17:31 Bardzo ładnie Bieńki najlepsu są?:D Zobaczcie sobie po nr IP, wszystkie wpisy o Bieńkach są z tego samego nr:) Freemana, Kameleon, gość itd to wszystko jest ta sama osoba, bardzo ładne to forum, a raczej reklama:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAha Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 20:34 A nie jest tak, że jest ip taki sam z tp, vectry i innych dostawców dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawo Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: 78.133.225.* 29.03.11, 14:31 Tanio i szybko www.twojeporady.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_bieniek Re: Dobry prawnik - Zabrze 13.05.16, 19:13 Bardzo dziękuję za dobre noty. Staramy się najlepiej jak potrafimy. I tak już 26 lat :) serdecznie pozdrawiam Tomasz Bieniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.dynamic.vectranet.pl 15.09.14, 22:07 Ja osobiście polecam Fabiana Pawlaka doradcę prawnego tani i solidny. Godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.play-internet.pl 16.09.14, 07:54 Nie ma złych prawników, są tylko spiepszone sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulaa dobry prawnik Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.15, 14:30 Dobrą kancelarią w Zabrzu jest versus24. Działają już od ponad dwudziestu lat więc mają duże doświadczenie i dobrą ofertę. Wiem, bo sama już kilka razy korzystałam ich usług i zawsze z dobrym skutkiem więc polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: 185.37.85.* 28.01.15, 17:48 A czy znacie kogoś dobrego specjalizującego w rozwodach? Chodzi o rozwód z orzeczeniem o winie męża (zdrada). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adele457 Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: 213.146.58.* 28.01.15, 18:34 Adwokaci dzielą się na tych zaraz po studiach, aplikacji - obiecują złote góry, ale w praktyce nie wygląda to tak kolorow. Brakuje im doświadczenia, kontatków itd. Oraz tych bardziej doświadczonych, ale ceniących się pod względem finansowym. W Zabrzu będzie to mec. Stanisław Onaczyszyn (ma kanclearię przy Wolności 311) czy mec. Grażyna Tomanek (kancelaria przy Urbana 2/3 - obok sądu rejonowego). Są to droższe usługi ale wiesz, zresztą sama się przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian uwaga na Kancelarię Bieńków IP: *.centertel.pl 16.07.15, 16:52 Ja się naciąłem i to ostro, a widzę że robią marketing szeptany w necie. Z dala od nich! Odpowiedz Link Zgłoś
trylions Re: uwaga na Kancelarię Bieńków 15.10.15, 10:34 Jeżeli chodzi o sprawy związane o odszkodowanie, rozwody i ogólnie cywilne to mogę polecić kancelarię adwokackę Grażyna i Damian Tomanek przy ul. Urbana 2/3. Trochę się cenią, ale nie bez powodu. Po 40stce, ale już z doświadczeniem. Kontakt do nich znajdziecie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_bieniek Re: uwaga na Kancelarię Bieńków 13.05.16, 19:15 Marketing szeptany w necie robią? To chyba dobrze, Marian, co? ;) serdecznie pozdrawiam i... w sumie dziękuję za komplement Tomasz Bieniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandbox Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.16, 16:55 Ze swojej strony mogę polecić kancelarie adwokata onaczyszyna (onaczyszyn.pl) jest gdzieś na wolności w centum zabrza koło dworca pkp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drig Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.free.aero2.net.pl 09.07.16, 19:13 a jaki prawnik jest najlepszy w sprawie dotyczącej cyganów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.16, 23:46 Polecam kancelarie Adwokacką Onaczyszyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
egon2007 Re: Dobry prawnik - Zabrze 01.08.16, 16:24 ostrzegam - kancelaria dr beata bieniek Zabrze. - najprostsze sprawy przegrywa, nawet nie przychodzi na sprawy swoich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
beti68 Re: Dobry prawnik - Zabrze 05.11.16, 21:27 zgadzam się, najgorszy prawnik. Adwokat nastawiony tylko na pieniądze. Nie interesuje się klientem, nic nie doradza, nie podpowiada rozwiązań. Trzeba samemu sobie radzić, czytać, dowiadywać się, ponieważ pani przejawia aktywność tylko po interwencjach klienta i nigdy nic nie wie, bo ciągle jest na urlopie! Pasywna, bez pomysłu i w ogóle pożal się Panie Boże. Stanowczo odradzam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plos Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.16, 00:10 Ja swojej strony polecam kancelaria adwokacka Onaczyszyn. Siedziba jest w centrum Zabrza. Kontakt masz tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
krystynastanislaw Re: Dobry prawnik - Zabrze 10.09.16, 13:28 Polecam adwokata Pawła Dłócioka - www.dlociok.pl A w jakiej dokładnie sprawie szukasz? Bo mnie prowadził alimenty, a partnerowi rozwód i jesteśmy bardzo zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macius730728 Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.play-internet.pl 19.09.16, 22:11 To zależy czego dotyczy sprawa. Ja mogę polecić kancelarię mecenas Kurowskiej. Nie wdając się w szczegóły profesjonalizm i zaangażowanie w sprawę. Łatwo trafić bo to samo centrum Zabrza. Dobrze pamiętam, że kancelaria mieści się na II piętrze kamienicy przy ul. Wolności 291 na przeciwko UM. Za pierwszym razem trafiłem pod ten adres ale na I piętro do konkurencji i... masakra jakby czas się zatrzymał w latach 90-tych. Na szczęście zorientowałem się w swojej pomyłce i trafiłem gdzie chciałem. Dzięki Mecenas Kurowskiej nie straciłem dorobku swego życia... jestem wdzięczny i polecam. Jeśli mnie pamięć nie zawodzi to Mecenas Kurowska ma też kancelarię przy 3-go Maja 14 (ale to proponuję sprawdzić w google). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tas Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.dynamic-ra-10.vectranet.pl 15.01.17, 19:49 Polecam www.wyjdziesz w skarpetkach bez gaci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20tka Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.213.216.91.ip4.netico.pl 10.05.17, 00:04 Dodam Kancelarie Signum w Sosnowcu, w sprawach odszkodowań i należności lepszych nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.213.216.91.ip4.netico.pl 10.05.17, 00:35 W nieruchomościach i odszkodowaniach polecam kancelarie z Sosnowca Signum się nazywa, niedaleko centrum, prosta droga z Katowic. Skuteczni, to najazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
maxzyke Re: Dobry prawnik - Zabrze 20.06.17, 10:58 mam firme wyciąga należności z Prem sp. z o.o. PROFES LEX 44-100 Gliwice , ul. Z. Starego 13 32/ 339 06 00 lub 602 450 950 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaewar@wp.pl Re: Dobry prawnik - Zabrze IP: *.play-internet.pl 29.03.24, 13:21 Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
jankorab Re: Dobry prawnik - Zabrze 11.06.24, 12:23 Ja miałem możliwość współpracy z panią adwokat Magdaleną Chróścielewską jestem bardzo zadowolony z sposobu indywidualnego podejścia do sprawy. Pani adwokat reprezentowała mnie w trudnej sprawie rodzinnej o rozwód i pozbawienie władzy rodzicielskiej. Zaangażowanie w 100% i tak samo wiedza z tego zakresu. Dba o każdy szczegół mający znaczenie. Świetny adwokat. Bardzo gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin2301 Re: Dobry prawnik - Zabrze 11.08.24, 10:21 Polecam Adwokat Zakrzewską Kancelaria Adwokacka Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
mellind01 Re: Dobry prawnik - Zabrze 10.09.24, 13:39 Adwokat Chróścielewska-no cóż mogę napisać. Najlepszy adwokat z którym mieliśmy do czynienia. Przygotowanie do sprawy, potem reprezentacja - wszystko w jak najlepszym wydaniu. Do tego wygrana jak z marzeń. Podaję namiary +48 666 609 065 Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1990_1 Re: Dobry prawnik - Zabrze 27.11.24, 15:50 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś