enelman 02.05.04, 11:31 Kierownik katedry Wydziału Prawa na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach, specjalista prawa unijnego, jak nie macie swojego kandydata do europarlamentu to polecam tą osobę. Lider listy SDPL w woj. Śląskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jojo_1 Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN 02.05.04, 11:52 jestem za i popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnida Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 17:57 Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak Wydział Prawa UŚ, jest Wydział Prawa i Administracji, po drugie jeśli jest kierownikiem katedry to jakiej. Po trzeci dlaczego ktoś ukrywa, że była dziekanem Wydział Prawa i Administraccji UŚ, oraz senatorem z list SLD. Po czwarte nie głosujcie na farbowane lisy. Czary mary i z Milerem nie mam nic wspólnego, jestem cżłonkiem nowej prartii, a fe pani profesor! Jak się szło po diety senatorskie to Miler był cacy, a jak ma się wziąć wspólodpowiedzilaność za rzadzenie to Miler jest fe. A ja myślałem, że to nie Miler wygrał wybory 2001 i to nie Miler rządzi do dzisiaj, a SLD, więc i pani Grabowska. A swoją drogą asystetó niech zmini, skoro nawet nie potrafią posta na forum przygotować. Jacy asystenci taki kandydat. Głosujcie ludzie na kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb mc Qpa Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 15:54 Farbowane liski do nory p. krzysiu / Co ten sentor zronbił dla Zabrza? Niewiele - szkoda tracić głos na tą Panią!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo profesorowie to swietni kandydaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:26 kogos trzeba wystawic......najlepiej profesora...zawsze ma gdzie wrócic jak sie skompromituje no i dla partii splendoru jakos tak lepiej ale nasuwa sie pytanie to po co aktywnie działac w partii.....po co wogóle te partie..skoro swoich członków ani nie wystawiaja ani nie popieraja ZAWRACANIE GŁOWY Odpowiedz Link Zgłoś
norwich Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN 11.05.04, 08:33 Dla prawicowych fanów mamy Buzka... Odpowiedz Link Zgłoś
lewa-noga Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN 11.05.04, 09:38 Z Zabrza kandydują: Irena Młynarczyk, Wilibald Winkler i Justyna Żak. Kto wygra? Z Zabrza nikt. A z okręgu - Buzek. Ze Śląska będą jeszcze Adam Gierek i Genowefa Grabowska. Ja oddam TAK na Justynę Żak. Czemu? - Jest młoda i mądra (M&M). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benio Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 11:54 Stawiam na prof. Winklera. Przez 6 lat był rektorem Politechniki Śląskiej, potem wuceministrem i wojewodą śląskim. Człowiek o ogromnej uczciwości, pracowitości i rzetelności. Nasz syenk - urodził się w Makoszowach i do dzisiaj mieszka w Zabrzu. Nie zmieniły go światowe salony. Dalej czuje się mieszkańcem Zabrza. Moim zdaniem ma duże szanse. Ostatni raz kiedy kandydował na senatopra w 1997 roku dostał ponad 300 tys. głosów. Poprze go największa techniczna uczelnia wyższa w Polsce i Kościół. No każdy kto czuje się patroitą i skreśli spadochroniarzy i farbowanych lisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Justyna Żak IP: *.debacom.pl 11.05.04, 14:47 Dobre dziecko, nie zmanierowane. Rozsądnie myśli Grajmy Odę do Młodości! Leon Odpowiedz Link Zgłoś
lewa-noga Re: Justyna Żak 12.05.04, 11:05 Leonie, wiem kim jesteś ale pozwolę sobie na następujący żarcik: Po co ten paternostalistyczny ton? Powiedz poporostu fajna laska. Ja nie zaprotestuję a nawet spróbuję przelicytować np. Justyna jest cool! Proponuję slogan wyborczy: Wszyscy TAK na Justynę ŻAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZeRokita Re: koligacje? IP: *.zabrze.net.pl 12.05.04, 18:56 Panie Stanislawie-czy to nie czasem jakies wspolne interesy( lub ich perspektywy) powoduja takie hymny pochwalne (nie mam na mysli z Kandydatka ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothian Re: koligacje? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 12:29 Dlaczego nikt nie mówi o zasadzie głosowania i przydzielania ilości posłow do poswzczególnych regionów. Głosy oddane na małe ugrupowania to głosy stracone. Tylko duże ugrupowania się liczą, takie które przekroczą próg. A najważniejsze, żeby była duża frekwencja. Jeżeli będzie 5% frekwencji na Śląsku, a w kraju średnio 20% to Śląskowi przypadnie 1 z 54 posłów w PE. A moim kandydatem jest dr Jan Olbrycht, były Marszałek Woj. Śląskiego, jeden z kluczowych ekspertów ds. samorządu Rady Europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 20:12 nie znam baby zapraszam ją do siebie jak mnie przekona to moze na nia zagłosuję ale wątpię Odpowiedz Link Zgłoś