Dodaj do ulubionych

prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMENTU UN

02.05.04, 11:31
Kierownik katedry Wydziału Prawa na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach,
specjalista prawa unijnego, jak nie macie swojego kandydata do europarlamentu
to polecam tą osobę. Lider listy SDPL w woj. Śląskim
Obserwuj wątek
    • jojo_1 Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN 02.05.04, 11:52
      jestem za i popieram!
      • Gość: gnida Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 17:57
        Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak Wydział Prawa UŚ, jest Wydział Prawa i
        Administracji, po drugie jeśli jest kierownikiem katedry to jakiej. Po trzeci
        dlaczego ktoś ukrywa, że była dziekanem Wydział Prawa i Administraccji UŚ, oraz
        senatorem z list SLD. Po czwarte nie głosujcie na farbowane lisy. Czary mary i
        z Milerem nie mam nic wspólnego, jestem cżłonkiem nowej prartii, a fe pani
        profesor! Jak się szło po diety senatorskie to Miler był cacy, a jak ma się
        wziąć wspólodpowiedzilaność za rzadzenie to Miler jest fe. A ja myślałem, że to
        nie Miler wygrał wybory 2001 i to nie Miler rządzi do dzisiaj, a SLD, więc i
        pani Grabowska. A swoją drogą asystetó niech zmini, skoro nawet nie potrafią
        posta na forum przygotować. Jacy asystenci taki kandydat. Głosujcie ludzie na
        kogoś innego.
    • Gość: Zeb mc Qpa Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 15:54
      Farbowane liski do nory p. krzysiu / Co ten sentor zronbił dla Zabrza?
      Niewiele - szkoda tracić głos na tą Panią!!!!!
      • Gość: jo profesorowie to swietni kandydaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:26
        kogos trzeba wystawic......najlepiej profesora...zawsze ma gdzie wrócic jak sie
        skompromituje no i dla partii splendoru jakos tak lepiej
        ale nasuwa sie pytanie to po co aktywnie działac w partii.....po co wogóle te
        partie..skoro swoich członków ani nie wystawiaja ani nie popieraja
        ZAWRACANIE GŁOWY

• norwich Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN 11.05.04, 08:33
      Dla prawicowych fanów mamy Buzka...
      • lewa-noga Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN 11.05.04, 09:38
        Z Zabrza kandydują: Irena Młynarczyk, Wilibald Winkler i Justyna Żak. Kto
        wygra? Z Zabrza nikt. A z okręgu - Buzek. Ze Śląska będą jeszcze Adam Gierek i
        Genowefa Grabowska. Ja oddam TAK na Justynę Żak. Czemu? - Jest młoda i mądra
        (M&M).
        • Gość: benio Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 11:54
          Stawiam na prof. Winklera. Przez 6 lat był rektorem Politechniki Śląskiej,
          potem wuceministrem i wojewodą śląskim. Człowiek o ogromnej uczciwości,
          pracowitości i rzetelności. Nasz syenk - urodził się w Makoszowach i do dzisiaj
          mieszka w Zabrzu. Nie zmieniły go światowe salony. Dalej czuje się mieszkańcem
          Zabrza.
          Moim zdaniem ma duże szanse. Ostatni raz kiedy kandydował na senatopra w 1997
          roku dostał ponad 300 tys. głosów. Poprze go największa techniczna uczelnia
          wyższa w Polsce i Kościół. No każdy kto czuje się patroitą i skreśli
          spadochroniarzy i farbowanych lisów.
        • Gość: Leon Justyna Żak IP: *.debacom.pl 11.05.04, 14:47
          Dobre dziecko, nie zmanierowane. Rozsądnie myśli
          Grajmy Odę do Młodości!
          Leon
          • lewa-noga Re: Justyna Żak 12.05.04, 11:05
            Leonie, wiem kim jesteś ale pozwolę sobie na następujący żarcik: Po co ten
            paternostalistyczny ton? Powiedz poporostu fajna laska. Ja nie zaprotestuję a
            nawet spróbuję przelicytować np. Justyna jest cool!
            Proponuję slogan wyborczy: Wszyscy TAK na Justynę ŻAK!
            • Gość: ZeRokita Re: koligacje? IP: *.zabrze.net.pl 12.05.04, 18:56
              Panie Stanislawie-czy to nie czasem jakies wspolne interesy( lub ich
              perspektywy) powoduja takie hymny pochwalne (nie mam na mysli z Kandydatka )
              • Gość: Lothian Re: koligacje? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 12:29
                Dlaczego nikt nie mówi o zasadzie głosowania i przydzielania ilości posłow do poswzczególnych regionów. Głosy oddane na małe ugrupowania to głosy stracone. Tylko duże ugrupowania się liczą, takie które przekroczą próg. A najważniejsze, żeby była duża frekwencja. Jeżeli będzie 5% frekwencji na Śląsku, a w kraju średnio 20% to Śląskowi przypadnie 1 z 54 posłów w PE. A moim kandydatem jest dr Jan Olbrycht, były Marszałek Woj. Śląskiego, jeden z kluczowych ekspertów ds. samorządu Rady Europy
    • Gość: pilotpirx Re: prof. GENOWEFA GRABOWSKA KANDYDAT DO PARLAMEN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 20:12
      nie znam baby zapraszam ją do siebie jak mnie przekona to moze na nia zagłosuję
      ale wątpię
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka