IP: *.stk.vectranet.pl 30.03.11, 15:00
Proszę podzielcie sie opiniami na temat biur podróży z których korzystacie lub korzystaliście wysyłając dzieci na kolonie, które biura podrózy czy jakies instytucje są godne polecenia oczywsiście najlepiej z Zabrza ale moze byc z miast ościennych.
Bardzo zalezy mi na czasie bo chce gdzies dziecko zapisac a nie bardzo wiem od czego zacząc i gdzie szukac.
dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: forfiter Re: kolonie IP: 62.29.253.* 31.03.11, 17:59
      W ubiegłym roku corke wyslalismy na kolonie organizowane przez "NASZA SZKOŁA"
      Polecili znajomi i corka byla bardzo zadowolona, a my z zona rowniez. W tym roku myslimy aby poslac ja znowu, tym razem moze oboz tenisowy. Jak cos to oferta tutaj: www.naszaszkola.org.pl/news.php?id=2010_wakacje

• Gość: Amadeo Re: kolonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 20:34
        Dla kogo te kolonie?
        Ilu rodziców w Zabrzu stac na taki koszt ?
        1750 zł + kieszonkowe i daje to ok.2000zł/2tygodnie.
        • net.kielonek Re: kolonie 02.04.11, 18:11
          A rodzin na wsi nie macie?
          • Gość: azor Re: kolonie IP: *.stk.vectranet.pl 02.04.11, 22:35
            co cie to obochodzi juz masz mnie wyprowadzoc sikac mi sie chce
            • net.kielonek Re: kolonie 02.04.11, 22:37
              Azor brawo!
              Dobra psina.
    • agniesia774 Re: kolonie 18.05.11, 12:04
      A ja polecam www.sportowekolonie.pl
      Moja córka była tam w zeszłym roku i wróciła zachwycona. W tym roku też jedzie.
      Ośrodek nad czyściutkim jeziorem Dadaj na Mazurach, kryty basen na miejscu w razie niepogody, mnóstwo atrakcji- tenis, nurkowanie, warsztaty tańca.I opiekunowie rewelacyjni- wiedziałam że jest tam bezpieczna i zadowolona. Polecam!
      • net.kielonek Re: kolonie 18.05.11, 22:45
        Polecasz?
        Nie było kursu garncarstwa, lotów balonem, konnej jazdy, kursu karate, chłosty dla wychowawcy i internetowych gier, a ty polecasz takie badziewie?
        Wstydź się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka