Dodaj do ulubionych

chatka pychatka

IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.08.12, 00:37
Witam
czy ktoś posiada adres e-mail do wlascicieli naszej slynnej chatki pychatka, kierownika czy osoby kierujacej jakze olewajacym klienta personelem?
bo to co dzisiaj obsluga odstawila to juz totalne przegiecie
jestem osoba cierpliwa z natury, ale bez przesady..
z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: puchatek Re: chatka pychatka IP: *.215.202.194-internet.zabrze.debacom.pl 16.08.12, 06:24
      napisz na forum, może czytają
      • Gość: Bo Re: chatka pychatka IP: *.play-internet.pl 16.08.12, 23:48
        jak Ci się nie podoba omijaj.Spadną im obroty to się kultury nauczą.
    • Gość: Zabrzanin Re: chatka pychatka IP: *.zabrze.vectranet.pl 20.08.12, 20:34
      Myślę, że nie trzeba ich omijać. Sami robią sobie "reklamę" niedopieczonymi, a wręcz surowymi kurczakami "z rożna". Ostatnio do pracy zamówiłem dwa. Jeden to miałem wrażenie, że dopiero co wyciągnięty został z lodówki i tylko podpieczony z wierzchu. Omijam ten lokal szerokim łukiem. Zresztą kiedys to się dopchać nie mozna było do lady, a teraz kiedy się nie przyjdzie to pustki. To mówi samo za siebie.
      • Gość: sam Re: chatka pychatka IP: *.215.203.4-internet.zabrze.debacom.pl 20.08.12, 20:51
        Też zauważyłem spadek zainteresowania chatką aczkolwiek ja nie zamawiam stamtąd kurczaków tylko standard - frytki i zapiekanke vip. Niestety często można trafić na porcję zrobioną na "odwal się".
        • Gość: budowlaniec Re: chatka pychatka IP: *.zabrze.vectranet.pl 20.08.12, 20:58
          Potwierdzam. Jakość usług i jedzenia coraz gorsza. Parę lat temu często zamawialiśmy do pracy. Zawsze były problemy z wystawieniem faktur. Od jakiegoś czasu korzystamy z gliwickiej Bomboli. Bez problemu dowożą nawet do Zabrza. Trudno w Zabrzu o jakieś dobre jedzenie z dowozem. Osobiście polecam Bombolę.
    • szrumps Re: chatka pychatka 08.05.13, 18:17
      jak i ja tak i moi znajomi omijają szerokim łukiem tę budę - nie wiem co na to sanepid .
      miałem okazje być tam dwa razy i za każdym skończyło się to zatruciem .
      Obsługa to jakaś ewidentna porażka - nie polecam
      • Gość: wielki sceptyk Re: chatka pychatka IP: *.wieszowanet.pl 08.05.13, 21:33
        Jak ruszali z tą chatką chyba w 2005 to były tam dwie właścicielki. Ostatnio byłem tam w 2007 i po kupieniu na wpół surowego kurczaka moja noga więcej tam nie postała - radze wam to samo. Mi odpowiada jedzenie z italiany na ślęczka i może mniam mniam ( ale nie wszystko i nie zawsze ) Znajomi zamawiają też w Sorrento
        • Gość: wiem "coś" Re: chatka pychatka IP: *.zabrze.vectranet.pl 09.05.13, 14:58
          Z tego co mi wiadomo to zmienił się właściciel chatki zarówno tej na De Gaulle'a jak i tej na Skłodowskiej. Dawna właścicielka otwarła też chatkę chyba w Gliwicach-Łabędach ale nie jestem pewien. Co do obecnych właścicieli to chyba niewiele się zmieniło co do jakości bo w lokalach pustki jak były, tak są. Wiadomo, raz stracone zaufanie ciężko jest odzyskać.
    • sprawiedliwy83 Re: chatka pychatka 11.04.15, 22:44
      Żenada !!!
      11.04.2015 godz. 20:15 dostaję informację, że zamówienie będzie za ok 1h.
      Godz 21:30 - nadal nie ma zamówienia, mimo, że to 3 ulice dalej. Dzwonię coś domówić, dostaję informację, że pracownik już wyjechał.
      22:30 zamówienia nadal nie ma - dzwonię zapytać o co chodzi, okazuje się, że ktoś odwołał zamówienie. Pani, która odebrała telefon nie była w stanie odpowiedzieć na pytanie kto odwołał, bo ta osoba się nie przedstawiła, nie podała numeru z jakiego odwołano zamówienie. Nie zamawiajcie tam nic, bo sąsiad może wam odwołać zamówienie. Nawet przepraszam nie usłyszałem !!
      • Gość: okazjonalny Re: chatka pychatka IP: *.static.3s.pl 13.04.15, 07:40
        trzebabyło podjechać te "3 ulice dalej" a nie robić pod siebie i nakręcać się niepotrzebnie.
    • Gość: Adam Re: chatka pychatka IP: *.centertel.pl 29.07.16, 23:28
      Tragedia kiedys tam było takie dobre jedzenie a teraz?pewnie właściciele poszli na łatwiznę,odradzam chatę i kebab na szczęść boże
      • ben20166 Re: chatka pychatka 04.08.16, 23:02
        Zgadzam się. Pozdrawiam właścicieli...
        • ben20166 Re: chatka pychatka 04.08.16, 23:26
          Długo zanosiłem się z napisaniem opinii...gdyż jestem stałym klientem Chatki. Czasem można dobrze zjeść...zależy kto jest na zmianie. Dlatego prawie za każdym razem kiedy mam zamiar tam jeść sprawdzam która z pań jest w pracy. Wczoraj jednak trafiłem z moją rodziną na zmianę pań w godzinach popołudniowych. No przepraszam...dostaliśmy takiego schabowego że głowa mała. Roztłuczony żeby było widać że duża porcja i w cholerę panierki, która jest przypalona. Nie mówiąc już o tym że podanie go na talerzyku woła o pomstę do nieba. Talerz cały z oleju i przyprawy do frytek, nie mówiąc że pani podała nam go bez rękawiczek...a przepraszam, higiena rąk tej Pani to sprawa do dyskusji. Jestem ciągłym bywalcem i obserwatorem...więc odór piwa tejże Pani...to nic nowego i przyjemnego dla klienta. Pytam...czy one pracują tam za karę. Czy właścicieli nie interesuje czy personel jest trzeźwy... a wszystko to wpływa na Wasz wizerunek. Życzę powodzenia, zróbcie z tym coś. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka