Dodaj do ulubionych

rom mój przyjaciel! :/

IP: *.zabrze.vectranet.pl 23.04.13, 12:43
Ten kto to wymyślił, w życiu nie widział cygana na oczy.

Mam tą (nie)przyjemność od urodzenia mieszkać na Sienkiewicza, dzieląc podwórko z tymi darmozjadami.
Nie wiem co oni tu robią, i jedyne czego im życze to eksmisji na jakieś zadupie!
Prawdopodobnie temat był wałkowany milion razy na tym forum, ale nie mam czasu by szukać wątków więc pytam się was tu i teraz: Czy tylko mnie oni wku*****ą swoim BYCIEM?
Śmiecą, są głośni, za głośni!! Mają w dupie drugiego człowieka, uprzykrzają mi życie! Nie ma tutaj spokoju, cały czas wrzaski! Jak nie drą się małe gnoje to te stare małpiszony wrzeszczą do siebie z drugiego końca podwórka. Małpy w zoo są bardziej porządne!
I jeszcze jestem świadkiem jak codziennie od ubogiej sąsiadki wymuszają pieniądze, kilka razy dzienie przychodzą pod jej okno, walą w tą szybe, coś tam wrzeszczą.
JA MAM DOŚĆ i z czystym sumieniem, życze im samych najgorszych rzeczy!!!!! I temu kto ich tu sprowadził też!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Prawa strona Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.zabrze.vectranet.pl 23.04.13, 12:57
      Proponuję petycję do Gminy o wysiedlenie ich gdzieś tam hen hen. Ostatnio taka akcja została zorganizowana we Wrocławiu i chyba podziałało.
      • Gość: autor Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.zabrze.vectranet.pl 23.04.13, 13:43
        Tak, czytałam o tym, tylko, że tam oni zajmowali jakies pustostany nielegalnie, a tutaj mają mieszkania pochytane i mogą robić sobie co chcą..
        • Gość: bez/pośrednik Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.play-internet.pl 23.04.13, 13:50
          Gdyby nie paragrafy i Wielka Przyjaciółka Romów tobym ci napisał, gdzie jest ich miejsce. A wiesz ty, że nieruchomości wokół miejsc osiedlenia tych zacnych obywateli w ogóle się nie sprzedają?
          • Gość: wielki sceptyk Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.wieszowanet.pl 24.04.13, 06:35
            sprowadził ich urbańczyk na początku lat 90tych pamiętam że wcześniej zarówno Sienkiewicza jak i Buchenwaldczyków to były normalne spokojne ulice i komu to przeszkadzało ?
            • Gość: um Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.play-internet.pl 24.04.13, 17:12
              Za remonty ich nor płaci MSWiA.
            • Gość: do w.sceptyka Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 23:46
              Zajmij się lepiej swoją wieszową czy gdzie ty tam mieszkasz.a nie mieszaj w Zabrzu!
              • Gość: wielki sceptyk Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.wieszowanet.pl 30.04.13, 23:56
                aleś ty głupi - internet z wieszowej obejmuje np grzybowice a to dzielnica zabrza tumanie jeden
                • Gość: wielki sceptyku Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 21:49
                  Jestes niesamowicie chamski i wulgarny,powinno sie ciebie wywalic raz na zawsze z forum,gdyz nie masz szacunku dla forumowiczów.nie zyczę sobie takich tekstów jesli nie umiesz przyjąć słów krytyki po prostu spadaj stąd i odczep sie od grzybowic np.
                  • Gość: wielki sceptyk Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.wieszowanet.pl 07.05.13, 22:27
                    odwal się
                    • Gość: wielki sceptyku Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 23:50
                      Powtarzam raz jeszcze TACY JAK TY nie powinni się pokazywać na forum.jesteś gburem i ch...m, powinieneś mieć zakaz wchodzenia na takie strony.Jeśli nie umiesz rozmawiać kulturalnie to idź pod "budkę z piwem" tam takie słownictwo jest na miejscu.Bojkotuję cię...
                      • Gość: Wielki sceptyk Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.wieszowanet.pl 08.05.13, 21:26
                        .... "powinieneś, nie powinni, bo to bo tamto" - Powtarzam ci ODWAL SIĘ Idź i zapisz sie do jakiejś partii (sądząc po twoim poczuciu misji, ktore tu prezentujesz, to chyba z PISem byłoby ci najbardziej po drodze ) Startuj na posła to bedziesz stanowił prawo ustanawiał cenzurę czy cokolwiek innego co ci się w tym twoim zindoktrynowanym móźdźku wykluje, a póki co skończ bredzić, bo to i tak nic nie zmieni. Jak cię moje posty drażnią to ich nie czytaj i po problemie.
                        • Gość: wielki sceptyku Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 21:37
                          nie lubię chamów po prostu.a z tym nie czytaniem też jest ciężko bo wcinasz się we wszystkie tematy.nie da się .siedź w tej Wieszowej i odwal się od Zabrza! po prostu...
                          • Gość: wielki sceptyk Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.wieszowanet.pl 09.05.13, 18:06
                            dziwny ten twój bojkot. czy ty aby napewno wiesz co to słowo oznacza ? zajrzyj lepiej do słownika :-)
                            • Gość: wielki sceptyku Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 11:13
                              Ja wiem co znaczą słowa których używam.a chamstwa nie toleruję.nie umiesz normalnie rozmawiać to milcz.!
                              • Gość: do wielki sceptyku Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.05.13, 15:44
                                wielki sceptyk nie rozumie, że jego chamskie, rasistowskie wpisy mogą być nieakceptowalne,
                                a poza tym On chyba musi upajać się widokiem swoich wpisów, coś w rodzaju samouwielbienia.
                                • Gość: wielki sceptyk Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.wieszowanet.pl 12.05.13, 00:19
                                  jesteście przezabawni w tym swoim swiętym oburzeniu :-) Znaleźli się inkwizytorzy - na forum co drugi wpis jest chamski i kogoś obraża lub oskarża, a te barany się mnie doczepiły ob ja obrażam anonimowych forumowiczów ( czasami ) a nie jak inni konkretne osoby w tym miescie
                                  • Gość: wielki sceptyku Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 09:50
                                    mam wrażenie że nie masz nic do roboty tylko siedzisz na forum wpierniczasz się w różne wątki o ,których nie masz pojęcia i obrażasz ludzi , bez względu na to o czym piszą.zajmij się czymś pożytecznym ,skop ogródek ,praca uszlachetnia...
                                    • Gość: wielki sceptyk Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.wieszowanet.pl 12.05.13, 17:43
                                      mam wrażenie że jesteś większym kretynem niż mi się wydawało
            • Gość: Irma Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.05.13, 16:19
              Moi krewni mieszkali w latach 60-tych na Sienkiewicza. Cyganów tam juz wtedy nie brakowało, bywało jeszcze gorzej niż teraz.
      • Gość: zalamany Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.zabrze.vectranet.pl 24.04.13, 19:05
        zeby taka akcje zrobic jak we Wroclawiu trzeba jednak troche odwagi a tu w Zabrzu wrecz przeciwnie dostaja zasilki i sa holubieni przez magistrat
    • Gość: emerytka Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.bnet.pl 24.04.13, 18:47
      Niestety ten narod sie lubic nie da ,Dawno temu pracowalam w pogotowiu ratunkowym i bez przerwy wzywali nas do byle p......Wobec zespolu pogotowia zachowywali sie koszmarnie,Buchenwaldczykow 16 -ten adres do dzis pamietam,
      • Gość: ja Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.zabrze.vectranet.pl 24.04.13, 22:50
        byłam niedawno oddać ubrania z których "wyrosłam" do MOPR-u, wchodzę - a tam wszędzie tylko cyganie, praktycznie pod każdymi drzwiami. Nigdy wcześniej nie myślałam nad tym, że zjawisko ich życia na koszt podatników jest tak ogromne
        • Gość: ona Re: nie szukam wrogów w swoim mieście !!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 25.04.13, 12:18
          Czy znajdzie się między Wami chociaż jedna osoba, która by zatrudniła Roma w swojej firmie ?
          Polacy są narodem niezwykle "tolerancyjnym", prawda ?
          • Gość: .. Re: nie szukam wrogów w swoim mieście !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 12:59
            A Ty zatrudnilas? Albo czy chcialabsy miec takiego podwladnego? I jak szybko musialabys go zwolnic?
            Na swoja opinie romowie zapracowali rzetelnie.
            • Gość: wielki sceptyk Re: nie szukam wrogów w swoim mieście !!! IP: *.wieszowanet.pl 25.04.13, 23:17
              prowadziłem kiedyś działalnośc i jak wchodził cygan to zawsze mowiłem że niestety nie mam tego o co pytał. Generalnie dla nich usług nie świadczyłem
              • Gość: Herbert Re: nie szukam wrogów w swoim mieście !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.04.13, 12:17
                Usia Potyka i Romek Urbańczyk to im zawdzięczamy ten stan rzeczy. MSWiA przesyłało na konto gminy/ na mniejszości narodowościowe 2.5 mln zł no i liczyli na głosy wyborcze, tylko ci analfabeci ze świadectwami ukończenia gimnazjum z Wszechnicy ( Lesiak, Potyka,Wita,Pochopień ...i...)nie potrafią głosować bo nie umieją czytać ale kasę rozpoznają i kradną co jest dowiedzione.
                • Gość: miłośnik !!! IP: *.play-internet.pl 26.04.13, 17:28
                  Wpisz brakujące słowo:
                  Dobry cygan to .......... cygan.
                  • Gość: janka Re: !!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.04.13, 20:56
                    Dobry Rom to taki Rom nad którym ulituje się porządny człowiek i zatrudni Roma.
              • Gość: do wielkiego scept Re: nie szukam wrogów w swoim mieście !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 23:42
                Ty to musisz być strasznym człowiekiem w szarym życiu..A ktoś z krzywą twarzą lub z jednym okiem też by u ciebie nie kupił nic -bo jest inny? to straszne.A tak marginesie to Romowie są narodem, którego nie musiał nikt sprowadzać, masz cos do byłego prezydenta załatw to znim sam.Ty chyba nie lubisz prezydentów-chyba sam chcesz nim zostać.Ale nie tędy droga.....
              • Gość: gość Re: nie szukam wrogów w swoim mieście !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 23:44
                ciekawe czemu prowadziłeś i czemu kiedyś.Ludzie przestali u ciebie kupować -nie dziwię sie....
                • Gość: wielki sceptyk Re: nie szukam wrogów w swoim mieście !!! IP: *.wieszowanet.pl 30.04.13, 23:58
                  ho ho - widzę że kilku cyganów potrafi pisać brawo !
              • Gość: sami Re: nie szukam wrogów w swoim mieście !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.13, 18:35
                No prosze, czego ty nie prowadziles i na czym ty sie nie znasz.
                • Gość: wielki sceptyk Re: nie szukam wrogów w swoim mieście !!! IP: *.wieszowanet.pl 30.04.13, 23:59
                  jestem człowiekiem renesansu - jesli wiesz co to oznacza
          • Gość: Naoczny Świadek Re: nie szukam wrogów w swoim mieście !!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.05.13, 16:33
            Nie można tolerować cwaniactwa, złodziejstwa, roszczeń i braku poszanowania dla pracy innych. Tacy niestety są Cyganie (pardon Romowie). Dostają podręczniki szkolne i wyposażenia ale wszystko przehandlują albo zniszczą. Na Buchenwaldczyków koło ich domów panuje niesamowity syf. Od sprzątania są głupi "gadziowe" których przy okazji można wyzywać, upokarzać i domagać się gratisów np. drogich papierosów za podpisy na kontrolkach. Firma zatrudniająca osoby sprzątające oczywiście nie bierze w obronę swoich pracowników. Są przezcież mniej warci od śmieci które sprzątają.
            • Gość: naoczny świadek Re: nie szukam wrogów w swoim mieście !!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.05.13, 17:06
              Jakby byli nie Cyganamia, to mogiby poniżać, wymuszać, obrażać, cwaniaczyć. Człowieku
              rozejrzyj się, przejdź się wieczorem przez Biskupice, ul Nocznickiego albo idź w kilka innych
              "ciekawych" miejsc w Zabrzu, gdzie nie mieszkają Romowie i mozesz dostać w mordę,
              jak nie dasz papierosa, na papierosa albo nie dorzucisz się do jakiegoś taniego napitku.
              Nie widzisz tych wszystkich tatuśków i mamusiek, którzy po pijaku płodzą dzieci, a później
              oddawane albo zabierane są te dzieciaki na wychowanie do Domów Dziecka ?
              Płacisz na to podatki i co, nie oburza Ciebie to ? Nie, bo Romowie są glośni i widoczni, a dzieciaki z polskich pijackich domów są odbierane w ciszy, bez wrzasków, a nawet wiele razy z ulgą, bo Ci nasi "porządni" pozbywają się kłopotu z głowy. Płacisz na tą całą patologię podatki i nie buntujesz się. Na koniec pytanie, czy słyszałeś żeby dziecko Roma było oddane albo siłą zabrane do Domu Dziecka ? Nie. Domy Dziecka są pełne naszych dzieci, tej lepszej,
              porządniejszej części społeczeństwa.
              Niech rzuci pierwszy kamieniem, kto jest bez winy.
              • Gość: wielki sceptyk Re: nie szukam wrogów w swoim mieście !!! IP: *.wieszowanet.pl 12.05.13, 17:48
                rzucam pierwszy kamieniem - Romowie są inni, gardzą nie romami ( zupełnie jak żydzi ) i wśród nie romów to jednostki są hołotą, a wśród romów to jednostki hołotą nie są
        • Gość: heh Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.04.13, 11:34
          chcesz żyć za darmo? zapisz się do cyganów!
          wrzód na dupie społeczeństwa, nic dodać nic ująć..
      • Gość: gość Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 23:48
        A jak wy zachowywaliście sie w stosunku do nich .tak jak do innych swoich pacjentów -ci mieli odwagę powiedziec wam co o was mysleli reszta sie bała...
    • Gość: am Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.13, 21:39
      pozostaje mlodziez wszechpolska!
      • Gość: janka Re: rom mój przyjaciel! :/ IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.04.13, 21:57

chcesz do nich wstapić i zamawiać piwko, wyciągając łapkę w charakterystycznyn geście?
        nie nie idź tą drogą !!!
        • Gość: Polak Re: rom :/ IP: *.play-internet.pl 28.04.13, 09:39
          Sami sobie winni, tak jak żydzi. Nie chcą się asymilować. Okraść goja/gandzia to dobrze, okraść żyda/roma to źle. Takie ich zasady. Historia ich niczego nie nauczyła. Nie zmądrzeli. Pora ostatecznie rozwiązać tę kwestię. Chętnie dam na bilet w jedną stronę.
          • Gość: dawne czasy Re: co z nami ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.04.13, 13:41
            Przypominam Tobie, że byli tacy, którzy nam dawali bilet w jedną stronę.
            A wiesz w jakiej kolejności te bilety były rozdawane ?
            Pierwsi byli Żydzi, drudzy byli Romowie, a my byliśmy trzeci w kolejności.
            Wniosek z tego, że Ciebie historia nie nauczyła niczego i dlatego wypisujesz bzdury i próbujesz
            budzić stare demony.
            W związku z tym, że historia niczego nie nauczyła bardzo wielu, ktoś może wpaść na pomysł, że przyszła pora na to, żeby i nam te bilety kolejny raz zacząć rozdawać.
            Myśl zanim jakoweś głupoty zaczniesz wypisywać na forum.
            • Gość: nowe czasy Re: co z nami ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.04.13, 20:59
              Zapraszam codziennie na podwórko 3 Maja 3 od parkingu biedronki. Tam nasi biali bracia i siostry pod wydawką niejakiego brata alberta, przejawiają wszystkie cechy opisane tutaj jak typowo cygańskie. Komentarze : na chu... tyle ryżu, czy co ja z tej kaszy kur... zrobię itp. dają, co prawda nikły, ale jednak obraz jak urozmaicone, świeże i bogate muszą być "dary dla naszych wspaniałych nie cyganów". Zielonego nie przyjmują, więc w koszu ląduje między innymi bazylia, mięta itp w doniczkach nie mówiąc o jakiejś tam kapuście czy marchewce.
              Hierarchia również bardzo podobna: panie czekają na urozmaiconą pomoc, panowie coś tam grzebią przy samochodach ( kiedyś się krępowali - przychodzili ), ci, którzy pewnie nie mogli sami przyjechać raczą się wszystkimi używkami w ilościach ... Dzieci jeszcze skoczą "pozbierać na bułki" na parking biedronki. I tym sposobem najedzeni, zarobieni, napici i z zapasami ci, którzy są w stanie znikają, co poniektórzy zalegają trzymając kolejkę na jutro.
              Jeszcze nie widziałem leżącego ubzdryngolonego cygana, tym od alberta często się zdarza, zacząłbym od nich..............
              • Gość: nowe czasy c.d. Re: co z nami ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.04.13, 22:40
                Czy słyszał ktoś żeby jakaś kobieta Romska zamordowała swoje dzicko, utopiła we własnych
                odchodach, ukisiła, zamordowała i schowała w beczkach, czy słyszał ktoś żeby Rom zatłukł
                swoje dziecko na śmierć, albo bił tak kilkumiesięczne dziecko, że zrobił z niego kalekę.
                Może popatrzmy najpierw na siebie, a później potępiajmy innych.
                • Gość: . Re: co z nami ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 15:42
                  Nie rozmawiamy o patologiach, a o codziennej uciazliwosci sasiedztwa romow.
                  Zreszta, ich srodowisko jest tak hermetyczne, ze trudno powiedziec, co sie tam dzieje.
                  Ile dzieci ma dzieci, ile dzieci w ogole wymyka sie urzedowym statystykom, bo dla urzedow one nie istnieja (nie sa rejestrowane), czy jest przemoc wobec kobiet, czy dzieci sa przyuczane (w skrajnych przypadkach fizycznie dostosowywane) do zebractwa itp.
                  Nie idealizuj wiec ich.
                • Gość: wielki sceptyk Re: co z nami ? IP: *.wieszowanet.pl 01.05.13, 00:02
                  nie oni tłuką tylko nie romów i ci co kradną okradają też tylko obcych
            • Gość: Polak Re: co z nami ? IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 17:25
              Nie przekonasz mnie, dam na ten bilet ze skromnej emerytury.
              • Gość: janka Re: co z nami ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 30.04.13, 18:34
                Co zrobisz jak na ten bilet będą Tobie chcieli dać, bo komuś nie będzie podbało się to, wg jakich norm żyjesz i jakie zwyczaje są dla Ciebie ważne ?
                • Gość: wielki sceptyk Re: co z nami ? IP: *.wieszowanet.pl 01.05.13, 00:04
                  to demagogia o jakich normach ty piszesz - dzisiaj tylko kasa się liczy. Nie ma żadnych norm społeczeństwo to banda
              • Gość: wielki sceptyk Re: co z nami ? IP: *.wieszowanet.pl 01.05.13, 00:03
                he he ja też
            • Gość: wielki sceptyk Re: co z nami ? IP: *.wieszowanet.pl 01.05.13, 00:00
              i co uważasz że on nie miał racji jeśli o cyganów i żydów chodzi ?
              • Gość: mk Re: co z nami ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.05.13, 11:40
                oj miał, w tym zgadzam się z nim w zupełności. jeśli chodzi o cyganów oczywiście.
                żydzi są mi obojętni, przynajmniej nie zachowują się jak dzikusy
                • Gość: hm Re: co z nami ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.05.13, 11:55
                  Polak jest pełenne empatii, miłości i zrozumienia, dla bliźniego każego, wierzy w Boga i kocha Maryje matkę Jego.
                  • Gość: wielki sceptyk Re: co z nami ? IP: *.wieszowanet.pl 03.05.13, 14:20
                    koleś podupcyły ci się fora - ten wpis chciałeś chyba dać na forum radia ma ryja
                    • Gość: hm Re: co z nami ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.05.13, 15:49
                      Sarkazm czy ironia dla niektórych są zbyt trudne, taka forma wypowiedzi, jest zrozumiała tylko przez inteligentnych.
                      • Gość: daro Re: co z nami ? IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.13, 09:03
                        każdy cierpiący na chorobę nadmiernej tolerancji niech zamieszka z Nimi w w jednym budynku, kuracja bolesna ale skuteczna....
                        • Gość: wielki przyjaciel To tylko dla ich dobra IP: *.play-internet.pl 04.05.13, 10:14
                          A może by tak, widząc tyle nieprzyjaznych tu postaw, ogrodzić murem te ulice? Oczywiście, wyłącznie w trosce o zdrowie i życie naszych naszych ciemnolicych obywateli. Dla ich dobra.
                          • Gość: HA-HA Re: To tylko dla ich dobra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.13, 12:06
                            Dobry pomysł
                            • net.kielonek Re: To tylko dla ich dobra 04.05.13, 19:42
                              Wódki się lepiej napijcie i pokochajcie ludzi takimi jacy są.
                              zdrówko!
                              • Gość: hm Re: To tylko dla ich dobra IP: *.zabrze.vectranet.pl 04.05.13, 21:38
                                Tylko, ze to tak dobrze mieć jakiegoś chłopca do bicia.
                                Teraz są Romowie, a później..........................?
                                • Gość: Oj tam Re: To tylko dla ich dobra IP: 212.106.191.* 06.05.13, 16:32
                                  Ci co namawiaja do pogodzenia sie z cyganami w zyciu z nimi nie przebywali przez minute. Disneyland? A na co to komu? Zapraszam na tour sienkiewicza/buchen moc atrakcji i niezapomniane wrazenia gwarantowane :)
                                  • Gość: spokojny człowiek Re: To tylko dla ich dobra IP: *.play-internet.pl 06.05.13, 18:46
                                    Na Madagaskar albo do ....
                      • Gość: wielki sceptyk Re: co z nami ? IP: *.wieszowanet.pl 07.05.13, 22:29
                        czyli dla nielicznych :-)
                        • Gość: kalfus Re: co z nami ? IP: *.play-internet.pl 12.05.13, 12:06
                          Widzę, że się rozumiemy w kwestii cyganów.
                          • Gość: nie Re: co z nami ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.05.13, 15:04
                            Nie, nie rozumiem takiej nienawości do innego człowieka tylko dlatego, że różni się od pozostałych ludzi.
                            Tępacy zgodzą się z nienawistnikami, bo są tępakami.
                            • Gość: wielki sceptyk Re: co z nami ? IP: *.wieszowanet.pl 12.05.13, 17:51
                              No widać że nie rozumiesz - tu nie chodzi o sam fakt że są inni i że dlatego ich nie lubimy ale chodzi o to że oni przyjechali do naszego kraju mają w d.... nasze zasady czyli np. uczciwośc jaka w cywilizowanym społeczenstwie powinna być normą.
                              • Gość: wielki sceptyku Re: co z nami ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:21
                                znowu chamstwo z ciebie wylazło.to jedno,a drugie to o jakiej uczciwości nie romów ty mówisz?o tej ,która powinna być zasadą w "cywilizowanym" państwie.TY jesteś uczciwy?
                                • Gość: wielki sceptyk Re: co z nami ? IP: *.wieszowanet.pl 12.05.13, 23:45
                                  tak jestem uczciwy ale takie ćwoki jak ty często nazywają mnie chamem, bo lubię nazywać rzeczy po imieniu niezależnie od tego co sobie inni o tym myślą ( bardziej inteligentni i oczytani nazywają mnie czasami nonkonformistą ale dla ciebie słowo cham jest zapewne bardziej swojskim wyrażeniem )
                                  • Gość: coś wiem Re: co z nami ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.05.13, 16:06
                                    My mówimy o Romach z pogardą, nazywając Ich małpami, natomiast o nas na wyspach mówią, że jesteśmy małpami. Nic w przyrodzie nie ginie, czasem coś wraca jak bumerang.
                                    Mam pytanie do tych osób, które obrzucają wyzwiskami inne nacje.
                                    Drodzy rodacy, jak się czujecie kiedy nas nazywa się małpami ? (więcej do przeczytania n.t.
                                    Polaków(małp), na Gazeta.pl).
                                    P.S.
                                    Wielki sceptyku, nazywanie rozmówcy ćwokiem, świadczy o twojej wysokiej "kulturze".
                                    Kulturalny człowiek potrafi swoich racji bronić nie poslugując się wyzwiskami, ale jak się ma
                                    mały zasób słów, to trzeba pomagać sobie wyzwiskami. Nonkoformizm nie równoznaczny
                                    z chamstwem.
                                    • Gość: kalfus wywozimy ? IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 17:00
                                      Ja jestem kulturalny i kulturalnie mówię, by ostatecznie rozwiązać tę kwestię w kulturalny sposób.
                                      • Gość: wielki sceptyk Re: wywozimy ? IP: *.wieszowanet.pl 13.05.13, 22:12
                                        Zgadzam się z opinią mojego szanownego interlokutora, ktrą był on łaska wyrazić w swoim ostatnim poście i jestem przeświadczony, iż należałoby tych szacownych jegomości wyeksmitować podobnie jak uczynił to stary piastowski gród Wrocław.
                                        • Gość: wielki sceptyku Re: wywozimy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 23:30
                                          widzę ,że wziąłeś się za czytanie słownika wyrazów obcych.gratuluję, tylko musisz wiedzieć jeszcze kiedy uzyć zbyt mądrych dla ciebie słów.To wymaga nauki a dla ciebie to chyba za późno...
                                          • Gość: wielki sceptyk Re: wywozimy ? IP: *.wieszowanet.pl 14.05.13, 17:41
                                            wiesz ja chodziłem do szkoły, czytałem lektury, czasami czytam jakies ksiązki czasem chodzę do teatru tam takich słow sie używa ale co ty o tym możesz wiedzieć
                                    • Gość: wielki sceptyk Re: co z nami ? IP: *.wieszowanet.pl 13.05.13, 22:07
                                      he he ja dodaję moim wypowiedziom w ten sposób ekspresji
                                      • Gość: wielki sceptyku Re: co z nami ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 23:27
                                        Sprawdź co to słowo(ekspresja)znaczy ...
                                        • Gość: wielki sceptyk Re: co z nami ? IP: *.wieszowanet.pl 14.05.13, 17:42
                                          nie muszę tego sprawdzać wiem to praktycznie od zawsze
                                  • Gość: wielki sceptyku Re: co z nami ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 23:25
                                    CHAM ,GBUR.tylko to mi przychodzi do głowy jak czytam twoje wpisy,napewno nie uczciwy a ten nonkoformista to juz gruba przesada .wiem że ładnie brzmi to słowo ale to napewno nie ty,jesteś zbyt prostacki na takie okreslenie.BURAKU!!!
                                    • Gość: wielki sceptyk Re: co z nami ? IP: *.wieszowanet.pl 14.05.13, 17:46
                                      póki co to twoje wpisy są jednymi z najbardziej prostackich na tym forum. Nie chodzi tu o to że używasz epitetów by mnie obrazić :-) ale chodzi o to że używasz wciąż dwóch tych samych, bo na wymyślenie innych brakuje ci fantazji i inteligencji misiu kororowy ( wiem pisze się kolorowy - ale to celowe zniekształcenie przygłupku )
                                      • Gość: kalfus Re: co z nami ? IP: *.play-internet.pl 14.05.13, 23:22
                                        Albo misia kororowa. :)
                              • Gość: dobry czlowiek Re: co z nami ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.05.13, 10:50
                                no z tym bym sie napewno nie zgodzil wielki sceptyku ze polacy uczciwi sa ! Zobacz co nasi rodacy wyprawiaja za granicami Polski ,Kradna, grabia wiele sie nie roznia od cyganow. Poprostu macie konkurencje lepsza od was,i to was boli.
                                • Gość: wielki sceptyk Re: co z nami ? IP: *.wieszowanet.pl 15.05.13, 21:57
                                  Chyba zbytnio uogólniasz. Zapewne z 95 - 99 % polaków za granicą uczciwie pracuje a zaledwie kilka procent rozrabia i kradnie, natomiast czy tak samo jest wśród cyganów co do tego mam spore wątpliwości.
                                  • Gość: gościu Re: co z nami ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 17:28
                                    Ty masz wątpliwości ,nie rozsmieszaj mnie jak do tej pory wszystko wiesz najlepiej,wszystkich pouczasz ,wyzywasz i nie przyjmujesz żadnego odmiennego zdania,I ty masz wątpliwości-skądze przecież ty wiesz jak jest...
                                    • Gość: ecik Re: co z nami ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.06.13, 13:04
                                      Romy majom patynt na nisz dymograficzny
                                      • Gość: w.d.rada Re: co z nami ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.08.15, 16:23
                                        katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,18539416,zabrze-przyszedl-do-znajomego-z-kijem-bejsbolowym-i-zginal.html#BoxLokKatLink
                                        Do zdarzenia doszło w niedzielę w jednym z mieszkań przy ulicy Buchenwaldczyków w Zabrzu. Pojawił się tam 20-latek, który z 20-letnim gospodarzem chciał wyjaśnić jakieś nieporozumienie. Gość był uzbrojony w kij bejsbolowy i zamachnął się nim na rówieśnika. Ten chwycił za nóż i uderzył napastnika w klatkę piersiową. Według naszych informacji siła ciosu była tak duża, że złamała się rękojeść, a ostrze utknęło w ciele. Ranny mężczyzna zmarł w szpitalu.

/-/ chcesz mieć przyjaciela dobrego,nie chodż często do niego(i jeszcze z kijem)
                                        • Gość: BigKahuna Re: co z nami ? IP: *.dynamic-ra-2.vectranet.pl 12.08.15, 18:13
                                          Cygan napadł na cygana?Bardzo dobrze,może to się samo rozwiąże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka