Dodaj do ulubionych

dobry ortopeda w Zabrzu

IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 22.12.13, 23:39
Szukam dobrego ortopedy na terenie zabrza i okolic, moglibyscie mi coś polecieć ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerzy Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.internetia.net.pl 23.12.13, 16:04
      Nie wiem czy jeszcze przyjmuje ... Nazwisko Ochałek Pl.Krakowski
      • Gość: wielki sceptyk Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.wieszowanet.pl 23.12.13, 17:48
        Ochałek Nowocień, Stankiewicz to stara szkoła zabrzańskich ortopedów rocznik 60 i okolice - No i oczywiście Bojarski - ciekawe czy któryś z nich jeszcze w Zabrzu przyjmuje ? Ochałek był kiedyś doskonałym ortopedą sportowym
        • Gość: Maja Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 13:02
          Na Sienkiewicza są wybitni specjaliści kiedyś jeden był opisywany w gazecie w Nowinach.
      • Gość: miviro Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.14, 17:52
        Ochałek wciąż przyjmuje na pl. Krakowskim, nawet byłam u niego niedawno... tel. do rejestracji 697 710 605
    • Gość: Pacjent Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 14:45
      Co tego że jakiś lekarz geniusz był opisany w Nowinach skoro NFZ podpisuje taką przychodnią kontrakt na 2014 rok. Pacjent który to opisał po prostu ostrzegł pacjentów ,że ten specjalista nie jest zbyt dobry przyjmuje kilku przychodniach oraz leczy ludzi w jednym zabrzańskich szpitali dla tego PANA liczy się tylko kasa a nie pacjent.
      • Gość: ktoś Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.212.40.197-internet.zabrze.debacom.pl 15.06.14, 13:26
        Czy ten lekarz, który przyjmuje w kilku przychodniach to przypadkiem nie P. Latkowski?
        • Gość: ktos Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.212.40.197-internet.zabrze.debacom.pl 15.06.14, 13:30
          Bo jeżeli to ten lekarz, o którym piszę powyżej, to zdecydowanie NIE polecam.
          Pozdrawiam
          • Gość: pacjnt Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.play-internet.pl 15.06.14, 16:08
            Hawranek - biskupicce szpital
            • Gość: kuki Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 16:20
              a co myślicie o SAVINMED w Mikulczycach ?? warto
              • Gość: gość Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.06.14, 18:26
                Byłam tam raz dwa lata temu z powodu stawu skokowego. Wizyta płatna z góry 100 zł. Lekarz obejrzał nogę i zlecił rtg. O nic nie zapytał, nic nie wyjaśnił. Wizyta trwała 3 minuty. Kiedy spytałam w rejestracji, czy następnym razem, kiedy przyjdę ze zdjęciem rtg, też będę musiała zapłacić 100 zł, usłyszałam, że tak. Więcej tam nie poszłam. Żeby zarobić 100 zł, muszę się nieźle napracować, a tu wystarczy raptem 3 minuty.
              • Gość: ala Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.14, 17:20
                Sanvimed w Mikulczycach zdziera z pacjentów ile może. Oferują znacznie droższe usługi niż w innych przychodniach a pacjent musi się liczyć z dużym uszczupleniem portfela jak chce się tam liczyć. Przy tym obsługa wcale nie odbiega od tej w zwykłej przychodni. Nie polecam.
                • Gość: pacjent Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.14, 22:12
                  Tam są lekarze którzy pracują opisanej w ZN sytuacji że lekarz pracujący w Szpitalu na Moniuszki pracuje na Sienkiewicza beznadziejni są.
                  • Gość: on45 Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.14, 07:30
                    a ja jestem bardzo zadowolony leczyłem się w różnych placówkach a dopiero Savinmedzie mi pomogli
                    • Gość: Potrek Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.14, 21:58
                      Chyba jakaś prosta sprawa pewnie gips ci założyli:)
          • Gość: :) Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 23:10
            tak to właśnie ten lekarz jak na to wpładłąś?
            • Gość: hm Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.14, 08:09
              to co na sienkiewicza odwalają fuszerkę a u siebie w mikulczycach się przykładają do pracy ??
        • Gość: lolo Re: dobry ortopeda w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.18, 10:45
          tak bingo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka