Dodaj do ulubionych

SodomaGomora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 10:12
Nijaka ladacznica Gójska-Hejke przykład KATOLICZKI .
Jako żona p.K.Hejke jechała równo z p.J.Kurtyką, dzięki katastrofie smoleńskiej wpadła pod p.M.Rachonia z tivi republika. I tak poczęli BĘKARTA . Ale jak dobrze się przyjrzeć to wśród KATOLI coś takiego jak WIERNOŚĆ jest obce.
Przyklady :
"obatel"
Czarnecki, Sakiewicz, Gójska-Hejke. M. Rachon ,M.Antoni Kamiński, Przemo Gosiewski i im podobni.
Obserwuj wątek
    • Gość: fac Re: SodomaGomora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 13:19
      A może bękart to dzieło Ducha św.

jedno jest pewne ,ktoś ją posunął
      • Gość: fac/pac Re: SodomaGomora IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.06.14, 13:28
        te typy zdradzone o świcie tak majom
    • Gość: fac Re: SodomaGomora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 13:29
      Przynajmniej wiem że odszczekujesz swoje poprzednie ujadanie p.t "A to forum jest poswiecone sprawom lokalnym. ".
      Za dzień,dwa, odszczekasz następne,potem kolejne....i tak przecząc sam sobie ,wypisując kolejne idiotyzmy,robiąc 3 błędy w jednym słowie, będziesz mnie bawił tak długo jak będzie mi się to podobało.

• Gość: pac w faca Re: SodomaGomora IP: 95.160.231.* 28.06.14, 13:57
        Jesteś durniejszy niż norma przewiduje.
      • Gość: do glupiego faca Re: SodomaGomora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 16:51
        Durniu, wszedzie mnie widzisz? To sie leczy.
      • Gość: do glupiego faca Re: SodomaGomora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 16:56
        Aha i jeszcze jedno.
        Ja nie robie bledow.
        Nie uzywam jedynie polskiej transkrypcji (wyguglaj sobie), ale nic Ci do tego, z jakiego powodu.
        Pozegnam sie z Toba tradycyjnym pisiorskim pozdrowieniem (zebys poczul sie swojsko): spieprzaj dziadu!
        • Gość: fac Re: SodomaGomora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 17:40
          Zaraz wrócisz i będziesz piskliwie poszczekiwał niczym kundelek. Jak nie w tym temacie ,to w innym.Jak nie pod moim nickiem to pod innym,zapewne także kradzionym.
          Taka twoja karma:kraść ,bredzić,popierać sobie podobne szumowiny i odpady,słowem platfus w całej krasie.
          Oprócz tego niczego innego nie potrafisz,niczego nie robisz dobrze,ledwo składasz literki w proste wyrazy. Nadużywasz zwrotu "spieprzaj dziadu", to nudne ,ale tylko potwierdza twój brak wyobraźni i niską inteligencję.Z resztą jego też ukradłeś.

• Gość: gugu Re: SodomaGomora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 17:58
            forum.gazeta.pl/forum/w,120,151571362,151571362,Dlaczego_Nowak_chodzi_na_wolnosci_.html
            Ty barani lbie, synu kolejarza i sqrw..nej szympansicy facu, to jest tamat " lokoalny" .
            Poszoł ty w pyry łynty gryżsć
            • Gość: fac Re: SodomaGomora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 18:17
              Po pierwsze ,głupcze-to tobie przeszkadzało że istnieje temat nie dotyczący spraw lokalnych,ja tylko wytknąłem twoją niekonsekwencję oraz ograniczenie umysłowe.

Po drugie,głupcze-widzę że nagle zacząłeś używać polskich czcionek.Co prawda miejscowo i jak zwykle zrobiłeś w jednym wyrazie dwa błędy ,ale przynajmniej wiem że masz je zainstalowane . Czyli zazwyczaj ich nie używasz bo to za trudne dla ciebie.

I nie myl okienek, ze swoją rodziną pisujesz w drugim.

Popraw się i możesz kontynuować.
              • Gość: do glupiego faca biedny, chory czlowieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.14, 15:01
                Fac, Ty jednak jestes chory.
                Mozesz nadal tropic mnie na tym forum, podejrzewac o autorstwo wszystkich wpisow, lacznie z Twoimi wlasnymi.
                Ja odpuszczam, bo nie mam zwyczaju pastwic sie nad chorymi i slabszymi.
                EOT
                • Gość: do bardzo głupiego .....faca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.14, 16:07
                  Oszołomie wciepni na luz.
                  • Gość: fac Re: .....faca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.14, 17:11
                    Wspaniale !
                    Jak chcesz mogę ci za to płacić, jesteś tak nieludzko głupawy.
                    • Gość: fujpis Re: .....faca IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.06.14, 17:36
                      Wszyscy na forum wiedzą, że fac jest baranem, którego bardzo łatwo sprowokować.
                      Szympansi pomiot nadaje się tylko do cyrku żeby pokazywać w charakterze dziwadła.
                      • Gość: chmiel Re: .....faca IP: *.zabrze.vectranet.pl 30.06.14, 22:46
                        >jedno jest pewne ,ktoś ją posunął<
                        Hoojska-Gejka niepokalanie poczęta o świcie w obecności Ruchonia pod nadzorem Boćka;
                        ojcowie krzestni Vildstajn i Gzyms.

retransmisjaw tivi respublika
                        • Gość: fac Re: .....faca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.14, 19:33
                          A Buk jest świadkiem że swoje dołożyli H...skiej -Gejce ojcowie chrzestni.
                          A co na to nadpapież Terlikowski z tej tivi ?
                          W tej tivi dopiero jadą równo , mają Kanie, Stankiewicz.Sam "kwiat" dziennikarstwa watykańskiego.
    • Gość: y Radek IP: *.gl.digi.pl 04.07.14, 21:26
      "...O WSI: ludzie Moskwy i przemytnicy broni

W latach 90. rolę Wojskowych Służb Informacyjnych Sikorski charakteryzował niemal identycznie jak dziś Antoni Macierewicz, jeśli nie ostrzej. Czytamy: „WSI były ostatnią funkcjonującą organizacją komunistyczną, która mogła przejąć kontrolę nad krajem, gdyby ze Wschodu znów zaczęły wiać chłodniejsze wiatry”.

Zwracał uwagę, że ludzie WSI są niezwykle silni w biznesie i zawdzięczają to ciemnym powiązaniom i operacjom: „Obecni i byli oficerowie WSI mieli mieszkania i zagraniczne konta bankowe, prowadzili operacje przemytu broni, mieli własne źródła dochodu i własne kontakty na Wschodzie i na Zachodzie”...."
      niezalezna.pl/57036-od-strefy-zdekomunizowanej-do-zdradka-najgorszy-szef-dyplomacji-iii-rp
      • Gość: fac Re: Radek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.14, 21:50
        A o bękarcie H...skiej-Gejke w niezależnej ani słowa ?
        A ten co za penisa sie przebral to caly też wszedł w tą pokraczną niewierną żonę i kochankę J.Kurtyki ?
        Podrzuć linka
        • Gość: kikko Re: Radek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.14, 22:23
          Znajdę cie szybciej niż sądzisz.
    • Gość: brocha Re: SodomaGomora IP: *.dynamic-ra-11.vectranet.pl 27.10.16, 21:22
      www.tokfm.pl/Tokfm/7,102433,20900807,gosiewska-chce-5-mln-zl-za-smierc-meza-a-artykuly-o-tym-maja.html#Czolka3Img
      ..."Beata Gosiewska była drugą żoną Przemysława Gosiewskiego, jednego z wiceprezesów PiS, który zginął w katastrofie tupolewa 10 kwietnia 2010 r. Jak podaje OKO.Press, w oświadczeniu majątkowym z kwietnia Gosiewska podała, że w 2015 r. zarobiła ponad 97 tys. euro (ok. 400 tys. zł). Zadeklarowała też, że na koncie ma prawie 1,4 mln zł i 107 tys. euro (w sumie ok. 440 tys. zł) oszczędności oraz papiery wartościowe o wartości blisko 290 tys. zł. Jest także właścicielką samochodu Toyota, ale nie posiada mieszkania ani domu."...

/-/Ojczyznę dojną
      racz nam wrócić Panie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka