IP: *.phutomar.pl / 212.106.152.* 04.02.05, 18:59
Mozecie polecic jakiegos dobrego i jesli by sie dalo niedrogiego przy okazji
fryzjer w Zabrzu. Chcialabym obciac wlosy z dlugich na krotkie. Chodzi o
dopasowanie fryzury, kolorou. Chce sie jeszcze potem na ulicy pokazac. Z gory
dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fryzjer Re: fryzjer? IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 04.02.05, 19:15
      Karola Miarki 1 ( obok SORENTO)
      • Gość: olek Re: fryzjer? IP: *.pojan.net 05.02.05, 13:13
        miał być tani. Tam ceny są straszne, Trzeba być głupcem aby wydawać taką kase
        na fryzjera
        • leejon Re: fryzjer? 07.02.05, 03:53
          puknij sie w te pusty leb oleczku loleczku i kup sobie krem depilujacy lub
          gilotyne
        • leejon Re: fryzjer? 07.02.05, 04:36
          Pewnie Olus jest posiadaczem pieciu wlosow i sie denerwuje ze ktos moze
          zmieniac sobie fryzure nie mowiac juz o kolorze wlosow .kazdy kto chodzi do
          fyzjera dobrze wie ze warto zaplacic za swoj wyglad . A olek woli chodzic w
          czapce lub nie wychodzic z domu albo nie ma z czym isc do fryzjera ? OLKU MAM
          DLA CIEBIE ROWNIEZ DOBRE WIADOMOSCI OTOZ SA TERAZ SPOSOBY BY NA GLOWIE WLOSY
          MIEC , ALE PEWNIE TANIEJ CIE WYJDZIE KUPNO CZAPKI LUB CZEPKA KAPIELOWEGO.
          MOZESZ ROWNIEZ NIE WYCHODZIC Z DOMU BO TO BEDZIE TANIE ROZWIAZANIE . PISANIE
          BZDUR NA FORUM JET TWOIM POWOLANIEM BO NIKT NIE WIDZI TWOJEJ WSPANIALEJ FRYZURY
          A JAK SIE OSZCZEDZA NA SWOIM WYGLADZIE TO NIE MOZNA WYJSC Z MIESZKANIA . A
          GLUPCEM JESTES TY BO OSZCZEDZASZ NA SWOIM WYGLADZIE ALE SKORO JESTES TAKIM
          PRYMITYWNYM OKAZEM TO NAPEWNO TEGO NIE ZMIENI NAWET MISTRZ FRYZJERSTWA WIEC
          OSZCZEDZAJ I TNIJ SWOJE WLOSY SOBIE SAM BO KREM DO DEPILACJI TEZ TRZEBA KUPIC A
          TO ROWNIEZ WYDATEK . NA POCIESZENIE DODAM ZE SA MIEJSCA W KTORYCH MOZNA PODJAC
          LECZENIE NAWET TAKICH PRZYPADKOW JAK TWOJ ALE JA CI NIE POMOGE I MUSISZ ZNALEZC
          JE SAM A GDYBY LEKARZE CI MOWILI ZE NA WYLECZENIE NIE MASZ SZANS TO SIE TRZYMAJ
          I PAMIETAJ ZE WIARA CZYNI CODA I NIE JESTES SAM .
          • Gość: olek Re: fryzjer? IP: *.pojan.net 07.02.05, 08:26
            oj aleś sobie historyjke wymyślił nie znając motymów mojej wypowiedzi. Sęk w
            tym że do fryzjera chodze ZAWSZE 2 razy w miesiącu ponieważ uważam ze dobrze
            ścięte włosy to podstawa. Wole iść cześciej i taniej zapłacić za usługę niż jak
            to robią niektórzy rzadzej ale drożej i potem wyglądają jak małpy. Więc trudno
            abym na fryzjera zapłacił 60 zł miesięcznie, niby mało ale w sklali roku robi
            się z tego 720 zł (!!) -> takie pieniądze można znacznie lepiej spożytkować

A co do fryzjerów to oni też niczego sobie ...przyzwyczaili się ze ludzie
            chodzą do fryzjera jak już włosy im totalnie na oczy zachodzą więc jak
            mówisz "proszę nieco skrócić" to i tak zawsze przytną dwa razy krócej aby było
            na zapas.

Z innej beczki: jak kogoś stac aby za ścięcie płacić 30 złotych to niech
            chodzi, ja niestety nie sram pieniędzmi
            • Gość: viola Re: fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:15
              olku, jak ktoś chodzi do dobrego fryzjera to nie musi chodzić do niego 2 razy w
              miesiącu (jak Ty do tego po 10zł) gdyż w dobrych salonach tną fachowcy i
              fryzurka będzie wyglądać bardzo dobrze, nawet po dwóch miesiącach... czego nie
              można powiedzieć po wyjściu z salonu w którym Pani Frania strzyże tak jak ją
              nauczyli na kursie dla bezrobotnych.
            • Gość: leejon Re: fryzjer? IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 07.02.05, 22:20
              STRZYZENIE W TYM SALONIE KOSZTUJE MNIEJ NIZ 30 ZLOTY JAK NAPISALES I TERAZ WIEM
              ZE WYPISUJESZ BZDURY ZE TAM JEST DROGO .
    • Gość: Fryzjer Re: fryzjer? IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 05.02.05, 18:56
      Ale tam pracują styliści szkoleni na bieżąco. Pod każdym względem
      profesjonaliści.
      Tania usługa rzadko bywa profesjonalna. Właściwe ostrzyżenie i dobranie koloru
      to 90 % satysfakcji klienta. Polecam.
    • Gość: dziewczyna Re: fryzjer? IP: *.phutomar.pl / 212.106.152.* 06.02.05, 17:03
      A w jakiej cenie, jesli wiecie, jest sciecie wlosow z troszke dluzszych niz do
      lopatek na takie do brody? Bo ja nie mam pojecia ile sie teraz placi za tego
      typu uslugi. Pozdrawiam
      • Gość: leejon Re: fryzjer? IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 07.02.05, 22:34
        z tego co pamietam to chyba 35zl . ja tam chodze moja zona i pare osob z mojego
        towarzystwa i wszyscy sa zadowoleni. a ten olus bzdury wypisuje . na lorealu od
        a do z tam pracuja i potrafia to robic a olek to pewnie nawe nie wie co to jest
        loreal . 2782319 to numer do tego salonu.
    • Gość: Nikopol Re: fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:27

Ja placilem 20zl za sciecie wlosow ale tylko dlatego tyle zaplacilem bo bylo mi glupio dac tej fajnej fryzjerce 10zl.. tyle chciala.. Ladne i mile tam sa fryzjerki.. w zakladze fryzjerskim na rogu ul. Sleczka/Klonowa ale nie wiem jaki to numer, parter. (blok naprzeciw szkoly nr 6). Polecam!
      • Gość: łysy Re: fryzjer? IP: *.Zabrze.Net.pl 01.07.05, 13:37
        na Koperniku jest nowy fryzjer, obok przystanku, na razie bardzo tani, ścięcie
        z myciem i układaniem 15,- zł. Polecam
    • dorotafx Re: fryzjer? 06.07.05, 16:10
      Mieliście mówić o dobrym fyzjerze a nie tanim. Czy ktoś był w nowym salonie na
      Wolności nie wiem jaki numer, ale u góry nad biurem podróży (dla starszych - nad
      byłym sklepem z bagietkami)??? Maja tam dosyć fajne ceny na wystawie ciekawa
      jestem czy tak jest rzeczywiście. No i czy pracuja dobrzy styliści????
      • Gość: nec Re: fryzjer? IP: 193.120.71.* 07.07.05, 22:22
        jesli chodzi o ten salon przed mozartem to nic specjalnego,,,zatrudnili jakies
        m;ode bez doswiadczenia fryzjerki,,ja tam bylem ale dawno wiec byc moze cos sie
        zmienilo.
    • Gość: forumowiec Re: fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:26
      Najlepszy Zakład Fryzjerski to tylko przy ul. Dubiela. Czysto schludnie i
      kulturalna obsługa . W dodatku tanio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka