Dodaj do ulubionych

Byle nie Wójtowicz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:45
bo to był by koniec
Obserwuj wątek
    • Gość: nieznajomy Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:47
      Popieram, Wójtowicz to porażka na listach wyborczych PO. Z tą partią ma tyle
      wspólnego co delfin z rybami. Nie wszystko co pływa w morzu to ryba.
      • Gość: tak Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:37
        to prawda, znając go nie powierzyła bym mu niczego a już na pewno nie
        możliwości decydowania o nas przez 4 lata.
        • moomoo Re: Byle nie Wójtowicz 05.09.05, 17:02
          czemu ?
          • Gość: nieznajomy Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:10
            Dlatego że robił przekręty finansowe w Porozumieniu Zielonogórskim i został
            zawieszony i pozbawiony funkcji Prezesa. Czy takich ludzi należy wybierać na
            stanowiska poselskie?
            • Gość: nie Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:34
              napewno nie !!!!!
              • Gość: a może jednak tak Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:27
                >UCHWAŁA Nr 12/08/2005
                >Zarządu Związku Pracodawców Ochrony Zdrowia Województwa Śląskiego –
                >Porozumienie Zielonogórskie
                >z dnia 10.08.2005

>w sprawie udzielenia poparcia w wyborach do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej.

>Na podstawie § 16 ust. 3 Statutu Związku Pracodawców Ochrony Zdrowia
                >Województwa Śląskiego Porozumienie Zielonogórskie, Zarząd Związku postanawia
                >co następuje:

>§ 1
                >Związek Pracodawców Ochrony Zdrowia Województwa Śląskiego – Porozumienie
                >Zielonogórskie udziela poparcia Andrzejowi Sośnierzowi i Mariuszowi
                >Wojtowiczowi w wyborach do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej - jako osobom,
                >których działalność najpełniej realizuje cele Związku i zmierza do realizacji
                >idei sprawnego systemu ochrony zdrowia w Polsce.

to jest cytat ze strony www.zpnoz.a4.pl/main.php
                no to kiedy go zawiesili skoro uchwała jest z 10.08 tego roku, co???
                Ale jednak wolałabym żeby doktora nie wybrali bo będę musiała szukać sobie
                innego lekarza.
              • Gość: sojusznik Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 08:24
                bardzo chciałabym wiedzieć kto rozpowszechnia te wszystkie bzdury o doktorze i
                co nim kieruje?
                Czy jest to może jego konkurent w wyborach i w ten sposób chce pozbyć się
                konkurencji?
                No niestety mój drogi, jeśli jestes słaby i nie masz nic więcej do powiedzenia
                oprócz bezczelnych kłamstw to porażka gwarantowana. I powiem szczerze że mam
                nadzieje że takie szuje nie znajdą miejsca w ławach poselskich.
                • Gość: Racjonalista Re: Byle nie Wójtowicz IP: 213.227.64.* 07.09.05, 09:33
                  Z całym szacunkiem dla pana Wójtowicza uważam, że miejsce lekarza jest w
                  szpitalu, a nie w Sejmie. Sejm i Senat w 90 % powinien się składać z
                  ekonomistów i prawników. (tak przynajmniej jest u naszych sąsiadów za Odrą)
                  Problemem naszego miasta (kraju też) jest bezrobocie - należy więc wybrać
                  ekonomistę, który ma pojęcie o gospodarce, a przede wszystkim o rynku pracy.
                  Dla porównania jak mamy problem z samochodem to jedziemy do mechanika, a nie do
                  fryzjera. Zagłosuję na Karlika z PD (www.marcinkarlik.prv.pl).
                  • Gość: kiełb Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:56
                    o rany, jeden normalny głos !
                    ps. kiełb - od ryby, nie od kiełbasy wyborczej
              • Gość: Jolsen Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:58
                Byle nie -to nie jest odpowiedz-mam inne zdanie -znam "słuzbowo" dr. Wójtowicza
                i uwazam,ze jest w porzadku czlowiekiem .
                • Gość: obadamy Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.dsl.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 22:18
                  hmm ja tez go znam zawodowo wiec nie jest taki mily jak na plakacie
                  • Gość: znajomy Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.Zabrze.Net.pl 10.09.05, 09:45
                    a ja tez Go znam i powazam i szanuje, bo dal mi wiele zdrowia i szansy na to ,
                    ze bedzie lepiej.Pewnie to banalne ale dał zycie mojemu dziecku, w sensie
                    takim , ze wyprowadził moją malzonke z nieplodnosci , dal nam nadzieje<choc
                    pierwsze dziecko stracilismy> tylko Jemu zaufalismy a w koncu sam nie wiem co
                    mówic , mam tylko nadzieje ze zli ludzie Go nie zniszczą, stanisław
                    • Gość: "TWOJ" KAPRAL Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.dsl.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:55
                      WOJTOWICZ TY LEPIEJ IDZ DO SZKOLY , OTOZ NA JEGO STRONIE JEST INFO ZE BYL ON
                      NA DZAILAKACH W ZABRZU W GRZYBOWIE GDZIE CHOPIE MASZ GRZYBOW W ZABRZU???? TAK
                      BEDZIES ZPAMIETAL O NAS ZABRZANINACH W STOOLICY JAK NAWYE NIE WIESZ JAK SIE
                      DZIELNICE MAISTA NAZYWAJA CHOPIE BRAK CI WIEDYZ ELEMENTARNEJ TAKIM POSLOM
                      MOWIMY STANOWCZE!!!HANBA I WSTYD!!!!!!!!!!!!!! I SKONCZ W KONCU KLAMAC NA
                      SPOTKANIACH AHA ZEBY BYLO CIEKAWIEJ JESTEM W TWOIM SZTABIE WIEC UWAZAJ NA TO CO
                      ROBISZ I ZKIM O CZYM ROZMAWIASZ!! JESZCE JEDNO PO CO JUZ OBIECUJESZ INNYM
                      STANOWISKA!!!!! ZAPOMINASZ O TCYH CO PLKATY CI WIESZAJA I ROBAI CZRAN ROBOTE
                      WKURZA MNIE TO!!!!! INTERESUEJ CIE TYLKO KOLESI W GANGOLACH KTORZY CIE
                      FUINANSUJA LUB ROBIA INNE UKLADY TO NIELADNIE PAMIETAJ TE ZO ZWYKLYCH
                      SZEREGOWCACH
                      • Gość: a Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:56
                        grzybów to jedno ale że w Zabrzu mamy prezydenta hołbowicza to nie wiedziałem,
                        przeczytane na jego stronce, brawo
                        • Gość: pixa Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:12
                          też to widziałam ale już dzisiaj poprawili
                      • Gość: zabrzanin Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.Zabrze.Net.pl 10.09.05, 19:38
                        szanowny SZEREGOWCU ... nie sztuką jest wytykanie błedów "cudzych", skoro
                        samemu robi się BYKOLE z duzych liter !!!!!! gratuluję ukończenia <mniemam, iż
                        takie nastąpiło> szkoły !!!!!pozdrowienia zabrzanin
                        • Gość: pixa Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 01:05
                          prztykro mi że nie wiesz o tym że istnieje coś takiego jak wiersz biały , bez
                          wielkich liter i tych "innych " zasad!!!!!
                          • Gość: "twoj kapral" Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.dsl.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:15
                            a skad doktorek ma wiedziec o bialym wierszu?????wazne ze wie ze w zabrzu jest
                            grzybow! a poza tym Twoja stronak jest oficjalna a to jest forum i tu sa inne
                            zasady a po 2 to ja nie chce zostac poslem bo jestem za uczciwy by wchodzic w
                            ciemne uklady wole zyc biednie lecz godnie i patrzec bez wyzrutow suemienia w
                            lustro pozdro aha czemu doktorku nie odniosles sie do mych uzalan nad tym z
                            eszanujesz ludiz w swym sztabie, ktorzy z racji roznych ukladow musza w nim byc
                            bo np niedostana premi? lub straca prace? jest nas co najmniej kilkoro docen
                            nas a nie tylko tych z gory oki?
                      • Gość: czytelniczka Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.09.05, 09:53
                        hmm, dlaczego na tym forum,nie mozna podyskutowac?, tylko wszyscy obrzucają się
                        obrzydliwym błotem , co to znaczy ?, nie mam pojęcia ?ludzie , zastanówcie
                        się , bardzo proszę i myślcie o tym co piszecie , bo to bardzo wzna rzecz !,
                        pozdrawiam
              • Gość: PACJENTKA Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:13
                DLA MNIE TO SUPER CZŁOWIEK I SUPER LEKARZ.INTELIGENTNY ,KONKRETNY FACHOWIEC .
                ZNAM GO JUZ TROCHE LAT I JESTEM MU WDZIECZNA ZA POZYTYWNE ROZWIAZANIE
                CIĄZY ,FACHOWA OPIEKE ETC..3MAM KCIUKI!
            • Gość: niezrzeszony , Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.Zabrze.Net.pl 10.09.05, 09:31
              co Ty pie..sz człowieku , jakie przekrety ?, za to co piszesz , kryminał to
              grozi raczej tobie , i strzez się na przyszłosc , raczej panuj nad tym co
              wypisujesz , bo cie znajde i "rozlicze " z tego co piszesz !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Arek Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.Zabrze.Net.pl 07.09.05, 09:25
      Jest taki jeden, który już sam próbował i nie udało się.
      Teraz z zazdrości przedstawia innych, czasem zupełnie nie winne osoby.
      • Gość: Małgorzata S. Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 07.09.05, 20:37
        to bylo w maju 1998 chodzilam do niego do gabinetu prywatnie przez 9 miesiecy
        potem przyjmowal moj porod przez cesarskie ciecie na ul.Janika w Zabrzu przy
        cesarskim cieciu zostawil mi łożysko i cale blony płodowe...poczym dostal
        jeszcze drogi alkohol i "koperte"po 10 dniach wyladowalam na ginekologi na
        ostrym dyzurze z zatruciem organizmu szybkie bolesne czyszczenie i pobyt 10 dni
        w szpitalu...stracilam pokarm i pierwsze dni z moim dzieckiem,naszczescie
        dziecko urodzilo sie zdrowe ale to chyba zawdzieczam sobie nie Jemu...Jak widze
        jego plakaty robi mi sie niedobrze...
        • Gość: Sonaia Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:36
          Małgosiu wiem co czujesz, daltego jak widzę jego plakaty i to co o sobie mówi i
          pisze to tak się wku...am ....., wrażliwy na kasę i nic więcej, pacjentki to
          zło konieczne i .... Moja historia skończyła się o wiele tragiczniej, z jego
          winy niewiedzy, rutyny i nonszalancji!!!!!
          Ktoś kto mówi jedno a robi drugie , albo jeszcze gorzej nie wie co robi nie
          może decydować o nas w ławach poselskich !!!!!!
          • Gość: pacjetka Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:43
            kobiety czy wyscie powariowały! czy zdajecie sobie sprawę z tego co tu
            wypisujecie? ja rozumię walkę polityczną ale to już jest przesada!Takie słowa
            to powazne oskarzenie, które powinno skończyć się w sądzie! A swoją drogą skoro
            tak zostałyście skrzywdzone przez doktora to dlaczego nie zgłosiłyście tego do
            prokuratury? Tu macie odwage krzyczeć o swoim nieszczęściu a żeby wytoczyć
            proces to już wam jej zabrakło? No nie dziwię się skoro są to ohydne bzdury nie
            poparte żadnymi dowodami, mało tego - nigdy nawet nie miały miejsca.
            • Gość: pokrzywdzona Re: Byle nie Wójtowicz IP: 213.186.94.* 08.09.05, 10:04
              Moja droga pacjentko kiedy właśnie toczy sie w prokuraturze postępowanie
              wyjaśniające w sprawie Dr Wójtowicza.
              • Gość: pacjętka Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:35
                Juz ktoś tu wyjaśniał co to znaczy postępowanie wyjaśniające, a Ty dalej tego
                nie jesteś w stanie zrozumieć?
                No więc przypominam: nie przeciwko NIEMU a W SPRAWIE, co stanowi kolosalną
                różnicę i gdybyś to Ty biedna, pokrzywdzona zgłosiła to do prokuratury to
                zapewne wiedziałabyś na czym to polega. Więc apeluje do Twojego rozsądku abyś
                zaprzestała rozpowszechniania zwrotów, których znaczenia nie rozumiesz!
            • Gość: nie Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:23
              Co tal się wydzierasz, skąd możesz wiedzieć czy te sprawy są w prokuraturze czy
              nie !!!
              • Gość: pacjentka Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 09.09.05, 13:19
                prowadzi moją ciąze od 6 miesiecy , jak to prokuratura?, nie mogę nic mu
                zarzucić, sama go zapytam , ale lekarza nie zmieniam , ufam mu , kazdy sie
                myli , ufam mu i tyle
                • Gość: poszkopdowana Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:17
                  Ze szczerego serca proszę cię, dla pewności, jeżeli coś cię zastanawia lub masz
                  jakieś wątpliwości nie musisz zmieniać lekarza ale idz do innego upewnić się
                  czy wszystko jest ok!!!! Ja też ufałam ........a teraz jedno co mi pozostało to
                  kupowanie zniczy dla mojego maleństwa (przez całą ciążę wg niego wszystko było
                  okey)Dlatego nie mam dobrego zdania o kimś kto jest nieszczery!!!!!!!
                  • Gość: pacjentka Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.Zabrze.Net.pl 09.09.05, 20:39
                    masz moze i rację, ale ja mu ufam ..., opiekuje sie mną jak nalezy , jest
                    własciwie wtedy , kiedy go potrzebuje, ufam mu i wierze , ze wszytsko bedzie
                    dobrze , Fajny człowiek i lekarz fachowy, tak myślę ...,wierze ze sie nie
                    zawiode , pozdrowka
              • Gość: ktosia Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:27
                HAHAHAHHA........ALE WY TU CO PO NIEKTÓRZY BZDURY PISZECIE.TRZYMAM KCIUKI PANIE
                DOKTORZE WÓJTOWICZ I WIERZE ZE SIE UDA!
            • Gość: Pacjentka Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:03
              Boshe......czytam to i uszy wiedna ,to normalnie żałosne jak ludzie potrafia
              byc perfidni.Dla mnie to osoba godna pełnego szacunku.Prowadził mnie przez 9
              miesiecy-dzieki niemu urodzilam cale i w 100% zdrowe dziecko.Jestem mu
              wdzieczna do grobowej deski.
        • Gość: J>K. Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:09
          Pani Małgorzato ! pisze Pani tak,jakby Doktor z premedytacja uczynił Pani "samo
          zło" -wiec moze by tak dac sobie troche na wstrzymanie??!!.Wiec ja Pani opowiem
          moja historie-ciaza zagrozona-bardzo-Dzieki niemu urodziłam i mam sliczna
          zdrowa coreczke.Poza tym milam łozysko przyklejone bardzo-wyciagnał mi je bez
          szwanku-dzieki niemu moge miec kolejne dzieci!! Wiec mysle sobie -Ze z tymi
          obelgami mogłaby Pani sobie odpuscic.
        • Gość: wyjasnienie Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.broker.com.pl 13.09.05, 15:41
          Ja w kwestii tego zostawionego lozyska.Pojęcie ,ze lozysko jest cale jest
          wzgledne.Zawsze pozostaje jakas watpliwosć.ale nie mozna wszystkim robic
          zabiegu łyzeczkowania.A jezeli tyczy to cięcia cesarskiego to akurat sie to
          robi,zawsze.Nie jest mozliwe aby zostały całe błony płodowe,przecież połozna
          która umyla sie do dziecka i pobierała póżniej krew pepowinową napewno by to
          zauwazyła niezaleznie jakie masz zdanie o panu dr W.Współczuje Ci ale cos w
          twojej wypowiedzi jest niedokladne lub przeklamane.Pracuje tam i nie uwazam
          abyśmy byli takimi dyletantami.
    • Gość: Primum_non_nocere Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 09.09.05, 23:04
      Do "J"
      Znam sprawę Gosi. Jest pani jakby troszeczkę bezczelna. To nie jest sprawa
      polityczna, obyczajowa, dobrego tonu, czy coś w tym stylu. To chodziło o życie
      człowieka!!! Pan doktor Wójtowicz, który nie powinien być już doktorem
      działał „z premedytacją”. Dlaczego? A dlatego, że tak rażąco zaniedbać swoich
      podstawowych obowiązków, można tylko „z premedytacją” To tak jakby
      kierowca „przypadkiem” jechał 100 km/h po chodniku i był zdziwiony, że potrącił
      pieszego. Przecież on nie chciał!
      Do podstawowych obowiązków lekarza przeprowadzającego zabieg cesarskiego cięcia
      jest nadzorowanie zespołu operacyjnego. W jego obecności położna powinna na
      stole rozłożyć całe łożysko, sprawdzić czy nie brakuje jakiegoś fragmentu i
      zameldować prowadzącemu. Dopiero wtedy można przystąpić do zamykania macicy i
      jamy brzusznej. W tym przypadku zespół operacyjny nie tylko nie sprawdził, ale
      zostawił całe łożysko. POWTARZAM CAŁE!!! Nie fragmencik... To że pan Wójtowicz
      ma jeszcze przed nazwiskiem przedrostek zawdzięcza tyko i wyłącznie lobby
      lekarskiemu, czyli układzikom i chronieniu „dupy” przez innych lekarzy i ojcu.
      Wracając do kierowcy to można opowiedzieć ciąg dalszy... po przejechaniu 100
      metrów kierowca mówi: do tej pory bardzo dobrze mi szło. Wszyscy uskoczyli i
      żyją a nawet się cieszą dobrym zdrowiem. Wiec po potrąceniu mówi: To przypadek!
      Popatrzcie tam jest pełno co przeżyli! Nie wiem co chcecie! Pani opowieść o
      swoim sukcesie w zasadzie sprowadza się do tego samego.
      Na koniec opowiem pewien slogan: Lekarz jak saper myli się tylko raz. Różnica
      polega tylko na tym, że saper nie ma pleców.
      A i jeszcze jedno gdy pani Gosia poszła po pewnym czasie do innego ginekologa i
      wspomniała, że leczył ją pan Wójtowicz – usłyszała: To pani jeszcze żyje? Takie
      ma pan Wójtowicz poważanie wśród kolegów.
      Jestem w stanie powtórzyć to wszystko w sądzie – tylko.... PO CO????
      Z poważaniem
      • lothian Re: Byle nie Wójtowicz 11.09.05, 12:22
        Jeżeli jest takim fachowcem, to czemu ucieka do Warszawy do tego kotła
        kradzieży i korupcji jakim jest Sejm. Fachowcy powinni dobrze wykonywać swoją
        pracę, jeżeli są fachowcami. Wdiocznie doktor Wójtowicz nie jest fachowcem
        skoro chce zmienić zawód na polityka. To po prostu kolejny karierowicz a nie
        żaden fachowiec.
        • Gość: jak w temacie Re: Byle nie Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 10:33
          Niech Wójtowicz sluzy ludziom poradami lekarskimi a nie uszczesliwianiem w
          Sejmie!!!
          • 1ty tylko Wójtowicz 12.09.05, 13:11
            jest najlepszy młody i doswiadczony aktywny duzo zrobił dla srodowiska z PO utozsamiany z ideologia a wbrew politykierom i działaczom
            powodzenia!
            • Gość: pierniczycie Re: tylko Wójtowicz IP: *.dsl.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:02
              co on zrobil dla PO??? wymien choc jedna rzecz
              • Gość: nieznajomy Re: tylko Wójtowicz IP: *.kosciuszki.silesianet.pl 13.09.05, 11:37
                No i co zrobił dla Zabrza?
                • Gość: gość Re: tylko Wójtowicz IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.09.05, 15:16
                  a własnie, moze ZROBI , dopiero!!!pracuję dla Niego i wierzę, ze tak się
                  stanie , bo z młodszego rocznika pochodze, pozdrówka
                  • Gość: przyjaciel doktora Re: tylko Wójtowicz (4 razy TAK dla Wójtowicza) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.05, 16:53
                    Tak to sobie czytam i śmieję się trochę. Ma doktor wielu "bliskich" przyjaciół.
                    Zapewne zwróciliście uwagę, że informacje tu podawane mogą pochodzić tylko
                    od "bliskich". Rzucają błotem sporo, ale chyba nie mogą się zdecydować jaki
                    zamierzają osiągnąć efekt. Bo moi drodzy, ALBO jest porządnym fachowcem i
                    lekarzem, a wtedy szkoda go w Sejmie, ALBO jest złym lekarzem "z premedytacją"
                    robiącym krzywdę swoim pacjentom - to niech stąd szybko spada do Sejmu
                    (znajdzie tam wielu podobnych).
                    A wy piszecie coś zupełnie bez sensu.

A teraz moje zdanie:
                    Facet jest dobrym lekarzem BO przyjmuje w prywatnym gabinecie i pacjentki
                    PRZYCHODZĄ. Jakby prawdą były te bzdury wypisywane na forum to by się bały
                    przychodzić. A przecież nikt ich nie zmusza.
                    Facet zna się trochę na ekonomii, bo prowadzi przychodnię (jest jednym ze
                    wspólników-lekarzy) i od paru lat niezbankrutował (za to ładnie odremontował
                    Maciejów).
                    Facet zna się na organizowaniu ludzi BO jest jednym z założycieli Porozumienia
                    Zielonogórskiego i to on "stał na barykadach" kiedy było trzeba bronić się
                    przed Łapińskim i Millerem.
                    Facet zna się na prawie medycznym Bo był jednym z negocjatorów-lekarzy w NFZ.
                    Więc jak dla mnie 4 razy TAK dla Wójtowicza.

PS: Aha, jestem stronniczy, bo go znam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka