Dodaj do ulubionych

Joachim Jałowiecki

IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 21.10.05, 17:07
długo czekałem ale w końcu się doczekałem tego nazwiska na forum.chylę czoła
przed profesjonalizmem, mądrością , dobrem i cierpliwością Pan Joachima.
Jeśli kiedykolwiek będziesz miał dylemat idź do IIILO, jeśli będziesz miał
problemy z matmą szukaj pomocy u tego nauczyciela.
Jego samego pozdrawiam i dziękuję. W.
Obserwuj wątek
    • Gość: oświecony Re: Joachim Jałowiecki IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 21.10.05, 17:08
      chciałem dodać że naprawdę świetny gościu.
      • Gość: byla licealistka Re: Joachim Jałowiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 12:17
        Popieram w stu procentach! Mądrość i poczucie humoru w jednej osobie. Z nim
        matematyka to sama przyjemność.Pozdrowienia dla Pana Profesora jeśli to czyta.
        • Gość: JaJakoHumanista Re: Joachim Jałowiecki IP: *.Zabrze.Net.pl 23.10.05, 14:57
          byla licealistka? od jak dawna byla?:) mnie nie uczyl,ale III LO POLECAM
          KAZDEMU!
          • Gość: była licealistaka Re: Joachim Jałowiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:12
            Ja byłam pierwszym rocznikiem który uczył pan profesor, a liceum skonczyłam 8
            lat temu.:)))
    • Gość: Ania Re: Joachim Jałowiecki IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:51
      Joachim Jałowiecki to nie tylko rewelacyjny nauczyciel, ale niesamowicie
      ciepły, życzliwy i dobry człowiek. Uczył mnie matematyki w szkole podstawowej,
      a ponieważ zawsze miałam zapędy humanistyczne i z jego przedmiotu byłam
      niesamowicie "cieńka", z anielską cierpliwością wielokrotnie tłumaczył tak
      trudne dla mnie zagadnienia. Swą osobowością przyciągał młodzież, entuzjazmem
      zarażał innych, w swojej dalszej edukacji nigdy nie miałam tak wspaniałego
      profesora i jego jedynego ciepło wspominam po latach. Sama jestem nauczycielem
      i wiem, że niewielu z nas dorasta mu do pięt.
      Pozdrawiam Pana serdecznie
      Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka