Gość: robert IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 28.12.05, 16:04 Wie ktoś coś na ten temat?Czy tradycyjnie w naszym gó..anym mieście nic sie nie będzie działo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo Re: sylwester pod DOMITem? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.12.05, 17:54 Zorganizuj cos!!! Wez to w swoje rece zadzwon do sponsorow i zapros znanych ludzi. Daj szampana za darmo a bedzie najlepszy sylwester na slasku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: sylwester pod DOMITem? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 28.12.05, 18:08 Zaraz zaraz-ja mam firmę,płacę podatki z ktorych m.in żyją radni więc niech oni > "Wezmą to w swoje rece zadzwonią do sponsorow i zaproszą znanych ludzi. > Dadzą szampana za darmo a bedzie najlepszy sylwester na slasku:)" jakoś nie wydaje mi się,aby prywatni ludzie w ościennych miastach organizowali sami te huczne zabawy,które co roku się odbywają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: sylwester pod DOMITem? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.12.05, 19:36 To zadzwon albo napisz do tych radnych i narzekaj,narzekaj,narzekaj!!! Az w koncu cos zrobia:) musi byc jakis sposob;) Nasza bezczynnosc im jest na reke. To spoleczenstwo tworzy mocne panstwo nie politycy! Ja tez mysle ze to powinno byc w ich gesti ale Oni nic do tej pory nie zrobili i nie zrobia. Chyba ze zasypiemy ich listami i telefonami to moze cos im zaswita. Szczesliwego nowego roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yakoob Re: sylwester pod DOMITem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:59 www.um.zabrze.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=819&Itemid=53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: sylwester pod DOMITem? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 29.12.05, 11:37 Wielkie dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Szczęsliwego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: sylwester pod DOMITem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 20:13 Aż tyle płacisz tych podatków, że masz "aż" takie wyamagania. Chyba nie, bo gdybyś dobrze zarabiał (czyli płacił dużo podatków) to wisiałoby Ci czy pod Domitem jest Sylwester czy nie. Gdybyś płacił dużo podatków (czyli był gościarzem) to sylwka miałbyś gdzie i z kim spędzać (nie mówię o np. Bali, czy Paryżu, ale choćby Beskidach lub Tatrach, a jak nie masz czasu na wyjazd to przynajmniej w jakiejś lokalnej knajpie - NO ALE WSZEDZIE TAM MUSIALBYS ZAPLACIC - a Ty chyba liczysz na darmochę. Czyli mało zarabiasz i mało podatków płacisz, więc kup flachę i nawal się z paroma kumplami, bo niestety takie własnie "towarzystwo" świętuje m.in. pod DOMITEM. Masz tylko pozycję roszczeniową, bo płacisz jakieś tam gó..anej wielkosci podatki. A może filantropie coś zasponsoruj, skoro tyle tych podatków płacisz - odpiszesz to sobie przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
de-bill Re: sylwester pod DOMITem? 29.12.05, 00:20 Nic dodać nic ująć. Kto gó.wno znaczy, ten gó.no może. Nawet z pyskowania też gów.o wychodzi. Gów-niany debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: sylwester pod DOMITem? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 29.12.05, 10:51 .....A może jestem zarobiony i mam ochotę się zglebić właśnie "flachą z paroma kumplami" jak piszesz? Może znudziło mi się już balowanie z tzw "śmietanką finansową" w miejscach o których Ty możesz tylko pomarzyć? Ja ma wybór -Ty pewnie nie i dlatego tak bluzgasz frajerku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: sylwester pod DOMITem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:24 marku, ale z ciebie du..k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenka Re: sylwester pod DOMITem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 08:15 "Do wspólnego świętowania Sylwestra pod gwiazdami zaprasza Miejski Ośrodek Kultury, który organizuje imprezę plenerową "Sylwester' 2005". Odbędzie się ona w Zabrzu przed Domem Muzyki i Tańca. W ten sposób zabrzanie zyskują możliwość powrotu do tradycji składania sobie życzeń noworocznych w plenerze. Impreza trwać będzie od godz. 22.30 do ok. 1.00. W tym czasie dyskotekę pod gwiazdami poprowadzą profesjonalni DJ-e. Punktualnie o północy wystrzelą w niebo sztuczne ognie. Noworoczne życzenia mieszkańcom Zabrza złożą zaś prezydent Jerzy Gołubowicz oraz przewodniczący Rady Miejskiej, Borys Budka. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: sylwester pod DOMITem? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 29.12.05, 10:49 Bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.O to własnie pytałem.Nie interesują mnie dywagacje debili-filozofów którzy wyżej dyktują mi gdzie i co mam robić.Kto powiedział ,że jestem zarobiony?Mam firme to wszystko i PŁACĘ podatki,czego może nie mozna powiedzieć o nich,którzy swą filozofie życiową opierają na garnuszku rodziców . Sczęśliwego Nowego Roku I dziękuje obecnym władzom miasta za to ,że organizują to co poprzednie przerastało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: sylwester pod DOMITem? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.12.05, 12:18 No i super porozumienie ponad podzialami:) Ja w Londynie spedze pozdrowienia dla pod DOMiTem;) Na zdrowie za nowy rok:) I za to zebysmy wszyscy mogli spedzac sylwestra gdzie nam dobrze:D Odpowiedz Link Zgłoś
www.podroznicy.co.uk Re: sylwester pod DOMITem? 31.12.05, 20:36 Tu kamerka z Londynu;) www.camvista.com/england/london/london-central.php Tu Big Ben:) www.camvista.com/england/london/bigben.php3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenka Re: sylwester pod DOMITem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:06 no i jak tam? był ktoś pod DOMiTem? fajnie było? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: sylwester pod DOMITem? IP: 212.106.128.* 03.01.06, 21:35 Byłem na tym Sylwku. Muza niczego sobie, ale pustki...publiki brak. No i czegoś jeszcze. Ale niech tym już martwi się miasto. Odpowiedz Link Zgłoś