quba 30.11.02, 11:13 szukamy pracy dla znajomej - sprzedawczyni, wykształcenie zawodowe, 40 lat, miła i uczciwa może ktoś coś słyszał? pozdrówka :) quba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sarin Re: szukamy pracy IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 30.11.02, 11:24 niestety nie ale jest aktualnie całkiem niezły projekt w urzędzie pracy dla absolwentów nazywa sie szansa-więcej infiormacji w UP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuczciwy Re: szukamy pracy IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 30.11.02, 11:32 Kurcze Sarin ale ta Pani ma 40 lat?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin przecież wiem chciałem wykozystać sytuacje IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 30.11.02, 12:07 by wlepić nową wiadomość-przecież napisałem że o pracy dla tej Pani nic nie wiem ! a osobno chciałem poinformować że jest taki projekt dla absolwentów (polega to na tym że połowe wypłaty płaci pracodawca a drugą połowe UP-bodaj że przez rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuczciwy Re: przecież wiem chciałem wykozystać sytuacje IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 30.11.02, 12:44 Ten program do lipa. Kolejna furtka na wyprowadzenie publicznych pieniędzy. A co po roku...wylot. Tylko konkretny zysk pracodawcy może spowodować, że będzie zatrudniał absolwentów a nie socjalistyczne pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin Re: przecież wiem chciałem wykozystać sytuacje IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 30.11.02, 13:00 możliwe nie analizowałem trgo przedsiewiencia-tylko wiem że takowe jest Odpowiedz Link Zgłoś
quba o co się sprzeczacie ? 30.11.02, 13:36 czy ktoś ma jakąś prace dla 40letniej uczciwej sprzedawczyni ? pozdrowka quba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuczciwy Re: o co się sprzeczacie ? IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 30.11.02, 13:50 quba napisał: > czy ktoś ma jakąś prace dla 40letniej uczciwej sprzedawczyni ? > pozdrowka > quba > O nic się nie sprzeczamy - "wymieniamy poglądy". Co do pracy dla tej pani. Może warto było by spróbować w butikach w pasażach TESCO, M1, Plejady. Myślę, że nie jest to całkiem od rzeczy bo tam zazwyczaj wiszą karteczki "zatrudnię sprzedawczynię" i jeżeli chodzi rzeczywiście o sprzedawczynię , a nie 18-letnią "hostessę" to wiek nie gra roli. Myślę, że warto spróbować tylko niech Pani się wcześniej przygotuje do rozmów (patrz moje wcześniejsze rady Sarinowi). p.s. Obecnie na rynku pracy sprzedawcy mają największe wzięcie, to oni zarabiają pieniądze dla firm, właścicieli... Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: o co się sprzeczacie ? 30.11.02, 14:22 Gość portalu: nieuczciwy napisał(a): > quba napisał: > > > czy ktoś ma jakąś prace dla 40letniej uczciwej sprzedawczyni ? > > pozdrowka > > quba > > > > O nic się nie sprzeczamy - "wymieniamy poglądy". > Co do pracy dla tej pani. > Może warto było by spróbować w butikach w pasażach TESCO, M1, Plejady. > Myślę, że nie jest to całkiem od rzeczy bo tam zazwyczaj wiszą > karteczki "zatrudnię sprzedawczynię" i jeżeli chodzi rzeczywiście o > sprzedawczynię , a nie 18-letnią "hostessę" to wiek nie gra roli. > Myślę, że warto spróbować tylko niech Pani się wcześniej przygotuje do rozmów > (patrz moje wcześniejsze rady Sarinowi). > p.s. > Obecnie na rynku pracy sprzedawcy mają największe wzięcie, to oni zarabiają > pieniądze dla firm, właścicieli... serdeczne dzięki, będziemy szukać w tych pasażach pozdrowka :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin nieuczciwy-ma racje IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 30.11.02, 15:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuczciwy Re: nieuczciwy-ma racje IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 30.11.02, 18:54 Chyba się starzeję i na oczy nie widzę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin Re: nieuczciwy-ma racje IP: *.sobieskiego.trzepak.pl 30.11.02, 19:32 raz Ci się udało -tylko nie spoczni teraz na laurach bo Cię zniszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek SARIN IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 12:41 SARIN - ile masz lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin Re: SARIN IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 07.12.02, 15:33 Tyle na ile się czuje:) ps.83 rocznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuczciwy Re: o co się sprzeczacie ? IP: *.bnet.pl / 213.227.66.* 12.12.02, 09:18 I jak znaleźliście? Odpowiedz Link Zgłoś