Dodaj do ulubionych

szukamy pracy

30.11.02, 11:13
szukamy pracy
dla znajomej - sprzedawczyni, wykształcenie zawodowe, 40 lat, miła i uczciwa
może ktoś coś słyszał?
pozdrówka
:)
quba
Obserwuj wątek
    • Gość: sarin Re: szukamy pracy IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 30.11.02, 11:24
      niestety nie ale jest aktualnie całkiem niezły projekt w urzędzie pracy dla
      absolwentów nazywa sie szansa-więcej infiormacji w UP
      • Gość: nieuczciwy Re: szukamy pracy IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 30.11.02, 11:32
        Kurcze Sarin ale ta Pani ma 40 lat?!
        • Gość: sarin przecież wiem chciałem wykozystać sytuacje IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 30.11.02, 12:07
          by wlepić nową wiadomość-przecież napisałem że o pracy dla tej Pani nic nie
          wiem ! a osobno chciałem poinformować że jest taki projekt dla absolwentów
          (polega to na tym że połowe wypłaty płaci pracodawca a drugą połowe UP-bodaj że
          przez rok.
          • Gość: nieuczciwy Re: przecież wiem chciałem wykozystać sytuacje IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 30.11.02, 12:44
            Ten program do lipa.
            Kolejna furtka na wyprowadzenie publicznych pieniędzy. A co po roku...wylot.
            Tylko konkretny zysk pracodawcy może spowodować, że będzie zatrudniał
            absolwentów a nie socjalistyczne pomysły.
            • Gość: sarin Re: przecież wiem chciałem wykozystać sytuacje IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 30.11.02, 13:00
              możliwe nie analizowałem trgo przedsiewiencia-tylko wiem że takowe jest
              • quba o co się sprzeczacie ? 30.11.02, 13:36
                czy ktoś ma jakąś prace dla 40letniej uczciwej sprzedawczyni ?
                pozdrowka
                quba

• Gość: nieuczciwy Re: o co się sprzeczacie ? IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 30.11.02, 13:50
                  quba napisał:

> czy ktoś ma jakąś prace dla 40letniej uczciwej sprzedawczyni ?
                  > pozdrowka
                  > quba
                  >

O nic się nie sprzeczamy - "wymieniamy poglądy".
                  Co do pracy dla tej pani.
                  Może warto było by spróbować w butikach w pasażach TESCO, M1, Plejady.
                  Myślę, że nie jest to całkiem od rzeczy bo tam zazwyczaj wiszą
                  karteczki "zatrudnię sprzedawczynię" i jeżeli chodzi rzeczywiście o
                  sprzedawczynię , a nie 18-letnią "hostessę" to wiek nie gra roli.
                  Myślę, że warto spróbować tylko niech Pani się wcześniej przygotuje do rozmów
                  (patrz moje wcześniejsze rady Sarinowi).
                  p.s.
                  Obecnie na rynku pracy sprzedawcy mają największe wzięcie, to oni zarabiają
                  pieniądze dla firm, właścicieli...
                  • quba Re: o co się sprzeczacie ? 30.11.02, 14:22
                    Gość portalu: nieuczciwy napisał(a):

> quba napisał:
                    >
                    > > czy ktoś ma jakąś prace dla 40letniej uczciwej sprzedawczyni ?
                    > > pozdrowka
                    > > quba
                    > >
                    >
                    > O nic się nie sprzeczamy - "wymieniamy poglądy".
                    > Co do pracy dla tej pani.
                    > Może warto było by spróbować w butikach w pasażach TESCO, M1, Plejady.
                    > Myślę, że nie jest to całkiem od rzeczy bo tam zazwyczaj wiszą
                    > karteczki "zatrudnię sprzedawczynię" i jeżeli chodzi rzeczywiście o
                    > sprzedawczynię , a nie 18-letnią "hostessę" to wiek nie gra roli.
                    > Myślę, że warto spróbować tylko niech Pani się wcześniej przygotuje do rozmów
                    > (patrz moje wcześniejsze rady Sarinowi).
                    > p.s.
                    > Obecnie na rynku pracy sprzedawcy mają największe wzięcie, to oni zarabiają
                    > pieniądze dla firm, właścicieli...
                    serdeczne dzięki, będziemy szukać w tych pasażach
                    pozdrowka
                    :)))))))
                    • Gość: sarin nieuczciwy-ma racje IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 30.11.02, 15:54
                      • Gość: nieuczciwy Re: nieuczciwy-ma racje IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 30.11.02, 18:54
                        Chyba się starzeję i na oczy nie widzę.
                        ;-)
                        • Gość: sarin Re: nieuczciwy-ma racje IP: *.sobieskiego.trzepak.pl 30.11.02, 19:32
                          raz Ci się udało -tylko nie spoczni teraz na laurach bo Cię zniszcze:)
                          • Gość: kotek SARIN IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 12:41
                            SARIN - ile masz lat ?
                            • Gość: sarin Re: SARIN IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 07.12.02, 15:33
                              Tyle na ile się czuje:)

ps.83 rocznik
                    • Gość: nieuczciwy Re: o co się sprzeczacie ? IP: *.bnet.pl / 213.227.66.* 12.12.02, 09:18
                      I jak znaleźliście?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka