Dodaj do ulubionych

Nauczyciele WF a

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.06.06, 13:39
Musza sie nauczyciele od WF poprawic bo cos nasz narod w pilke nie umie grac:)
No i inne sporty tez trzeba podciagnac!!!
Do boju "silaczki" 21 wieku.
W was nasza nadzieja ze Polska zdobedzie kiedys mistrzostwo swiata uczcie
Polskie dzieci tej walki ktorej naszy pilkarzom zabraklo!
No i techniki zeby mogli ja zamienic w gole!!!

Obserwuj wątek
    • www.podroznicy.tk Re: Nauczyciele WF a 21.06.06, 16:21
      Wlasnie teraz bedzie wam latwiej tylko 3 godziny WF:)
      Dzieki panie ministrze........
      • Gość: unfal Re: Nauczyciele WF a IP: *.crowley.pl 22.06.06, 08:04
        to jest jedyna madra decyzja Giertycha .dzieci na wf-ie nic nie robia bo nie
        maja GDZIE! cwicza na zakurzonych korytarzch, robią przewroty na betonowych
        posadzkach, ewentualnie chłopcy rzną w piłe ,a dziewczynki skacza na skakance
        albo w gume.Do tego magistrom od fikołków wydaje sie ,że ich przedmiot jest
        najwazniejszy i potrafia dziecku na koniec postawic trójke z wf-u.!!!!!!!!
        Popieram zniesienie dodatkowej lekcji wf-u która NIC NIE DAJE !Riodzice którzy
        chca aby ich dziecko był w miare sprawne sami muszą posyłać je na zajęcia nauki
        pływania ,tenisa do szkółki narciarskiej etc,etc.Niech sie więc lepiej ucza
        • Gość: rodzic Re: Nauczyciele WF a IP: *.crowley.pl 22.06.06, 08:14
          to dlaczego tak uwielbiany przez Ciebie Giertych nie umozliwi szkołą
          organizowania lekcji pływania, bądz tenisa? wiekszośc "magistrów od fikołków"
          ma wymaganą wiedze by takie zajecia prowadzić, no i co ze szkołami w których
          takie zajęcia sa prowadzone - tez maja z tego rezygnować. brak wf generuje
          bandy tłusciochów i anemików z krzywymi kregosłupami !!a dodatkowa lekcja
          historii nie nauczy prezydenta hymnu !!!
          moje dziecko ma normalny wf - dlaczego ma mieć kolejna lekcje
          historii "wszechpolski" !!
          • Gość: unfal Re: Nauczyciele WF a IP: *.crowley.pl 22.06.06, 08:50
            Nie umiesz chyba czytać nigdzie nie powiedziałem ,że uwielbiam Giertycha i
            nigdzie nie powiedziałem, że tę lekcję nalezy zastapić lekcją historii i, że
            bliska mi jest młodzież wszechpolska, mozna ją zastapic jakakolwiek inną dającą
            porzytek,bo z takich lekcji jak teraz są nic nie wynika (vide- piłkarze na
            mundialu) a sprawa basenów, sal ,sprzetu-wybacz to nie jest sprawa nowa tylko
            ciągnąca sie od lat!I za komunizmu i za III Rzeczypospolitej.Ciesz sie ,że
            twoje dziecko ma normalny wf. Moje niestety nie.Poza tym rozmowa nie dotyczy
            likwidacji wf w ogóle ale dodanej niedawno czwartej godziny ,która nic nie
            przyniosła.
            • Gość: rodzic Re: Nauczyciele WF a IP: *.crowley.pl 22.06.06, 09:26
              przepraszam ze napisałam iz uwielbiasz Giertycha (mocherowe berety uwielbiaja)
              i absolutnie obwinianie komunizmu i III RP jest błedne - to właśnie za
              komunizmu szkoły miały sale gimnastyczne i rozwijały się kluby sportowe - patrz
              Górnik Zabrze!! i co ze teraz IV RP(wymyslona przez kaczora) i ma byc inaczej -
              dalej te same gęby przy korycie(poseł Wójcik - przewodniczacy komisji sportu -
              wiecznie pijany)! występ naszej reprezentacji jest pokazem braku talentu i złej
              organizacji a nie nadmiarem lekcji wf.. i faktycznie moze lepiej zastapic je
              innymi lekcjami np. językiem Polskim, bo porzytek pisze sie przez 'ż' !!!!albo
              godzinka historii sportu i w kółko puszczać będą MŚ 74` jak gralismy w finale -
              tak jak przed kazdym meczem w tv..
              • Gość: unfal Re: Nauczyciele WF a IP: *.crowley.pl 22.06.06, 10:01
                zgadzam sie pozytek pisze sie przez ż zuważyłem jak juz poszło.Tobie nigdy sie
                to nie zdarzyło? Mniej zjadliosci, wiecej zyczliwosci.pozdrawiam
                • Gość: unfal Re: Nauczyciele WF a IP: *.crowley.pl 22.06.06, 10:09
                  Historia zamiast wf - lekarze biją na alarm
                  wiadomosci.onet.pl/
                  polecam przeczytac komentarze internautów do tej wiadomości
                  • Gość: Jo Re: Nauczyciele WF a IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.06.06, 13:21
                    Moze na tej lekcji beda uczyc jak to Polacy sie nie umieli dogadac w
                    przeszlosci no i dojda do wniosku ze teraz tez nie umieja sie dogadac:)
                    Moze naucza jak tworzyc koalicje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka