Gość: ALEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:04 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ulv Re: Olejcie wybory IP: *.server.ntli.net 10.10.06, 20:04 Dobry pomysł. Olejcie wybory = wybierzcie niekompetetnych karierowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
aka-jo Re: Olejcie wybory 10.10.06, 20:52 oddajcie niewazny glos to juz lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: sam się olej! IP: *.za.digi.pl 10.10.06, 20:54 Wspaniały! w ten sposób 10 -ciu wyborców zadecyduje kto bedzie na reprezentował w radzie i decydować jak ma wyglądac nasze miasto. Gratuluję pomysłu, tylko potem na forum nie narzekajcie,że ten czy tamten radny jest niekompetentny głupi albo bezradny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zator Re: Olejcie wybory IP: 83.16.17.* 10.10.06, 21:34 W temacie Masz racje! W tym zabrzańskim gó..e nic nie zmienisz Co to jest za forum, nawet nie zmieniają serwerów, większość sie zna (wysyłają dzieci do kafejek int. żeby o nich dobrze pisali - mogę poświadczyć ) a byk bykowi oka nie wykole. Patrz na degradacje Naszego miasta w ostatnich 20 - latach (np. liczba mieszkańców szacownego miasta nad Bytomką ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Olejcie wybory IP: 83.230.28.* 10.10.06, 21:47 tak masz racje nie idź do wyborów.......... a potem narzekaj na ludzi rządzacych miasem. tak masz racje nie idź ............ a potem marudź że jest tak żle . Ale to ciebie nic nie obchodzi prawda, ze można coś zmienić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Olejcie koniecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:31 Wiki i Ad ktokolwiek nie dostanie się na stołki to i tak i owak będzie biadolic że jest źle.W poprzednich wyborach braliście udział i co jesteście niezadowoleni.Pewnie przez tych co nie brali udziału.Ja ręki do tego nie przykładam bo wiem że jeszcze sie nie urodził ten co wszystkim dogodzi więc po co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka^p Re: Olejcie koniecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:01 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!olejemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Olejcie wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wybory to fikcja Odpowiedz Link Zgłoś