Dodaj do ulubionych

Hurra - odchodzi Gregorczyk

IP: *.jota.za.digi.pl 01.03.07, 18:56
żadne słowa nie są w stanie wyrazić mojej radości ;D
Obserwuj wątek
    • Gość: bb Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 19:07
      A skąd wiesz ?
      • Gość: ? Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: 83.16.17.* 01.03.07, 19:14
        Został ogłoszony konkurs na Naczelnika WK. Powinien zabrać z soba
        Tycvh "wybitnych specjalistów" z protekcji...
    • Gość: Arek Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 21:03
      To jeszcze nie dymisja
      pamiętaj może być gorzej
      • Gość: filipek Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: *.jota.za.digi.pl 01.03.07, 22:22
        gorzej nie będzie bo to niemożliwe...
    • Gość: Mecenas Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:52
      Spytaj pracowników Muzeum Miejskiego
      i Zabrzańskiego Informatora Samorządowego?????
      ja po rządach SLD też tak myślałem
      i mamy PIS-Samoobrona-LPR
      lepiej dmuchać na zimne
    • Gość: SLD-owiec Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 03:46
      Dobry był. Co mial więcej zrobić. Niepotrzebnie skakał z frakcji do frakcji.
      Tu ukochany porządnego Gołubowicza, potem zdrada i naraz u porzadenej
      Szulikowej. Wszystkich oszukiwał i nadawał. Wilk był najlepszym naczelnikiem.
      Bez intryg, pomagał wszystkim. Szkoda że studiów nie ma.
      • Gość: karol Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 08:18
        Wilk był słaby. Niczego nie umiał. Dbał tylko o swój święty spokój. Był bardzo
        niekonkretny. Rozmowa z nim nie kończyła się żadnymi ustaleniami. A tak na
        marginesie - chyba warto było być cierpliwym. Nowa ekipa zdaje się kończy
        poznawanie swojego gospodarstwa i zaczyna się brać za jego porządkowanie
        • Gość: ? Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: 83.16.17.* 02.03.07, 19:13
          Ale za to śpiewać potrafi....
          • szpilowyhajama Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk 03.03.07, 08:15
            Halo Zabrze kunom do mojej strony by podziwiać jak sie reklamuje moje miasta
            Piekary i Zabrze.Uwaga www.hanik.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka