Gość: filipek IP: *.jota.za.digi.pl 01.03.07, 18:56 żadne słowa nie są w stanie wyrazić mojej radości ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bb Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 19:07 A skąd wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: 83.16.17.* 01.03.07, 19:14 Został ogłoszony konkurs na Naczelnika WK. Powinien zabrać z soba Tycvh "wybitnych specjalistów" z protekcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 21:03 To jeszcze nie dymisja pamiętaj może być gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipek Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: *.jota.za.digi.pl 01.03.07, 22:22 gorzej nie będzie bo to niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mecenas Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:52 Spytaj pracowników Muzeum Miejskiego i Zabrzańskiego Informatora Samorządowego????? ja po rządach SLD też tak myślałem i mamy PIS-Samoobrona-LPR lepiej dmuchać na zimne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-owiec Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 03:46 Dobry był. Co mial więcej zrobić. Niepotrzebnie skakał z frakcji do frakcji. Tu ukochany porządnego Gołubowicza, potem zdrada i naraz u porzadenej Szulikowej. Wszystkich oszukiwał i nadawał. Wilk był najlepszym naczelnikiem. Bez intryg, pomagał wszystkim. Szkoda że studiów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 08:18 Wilk był słaby. Niczego nie umiał. Dbał tylko o swój święty spokój. Był bardzo niekonkretny. Rozmowa z nim nie kończyła się żadnymi ustaleniami. A tak na marginesie - chyba warto było być cierpliwym. Nowa ekipa zdaje się kończy poznawanie swojego gospodarstwa i zaczyna się brać za jego porządkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk IP: 83.16.17.* 02.03.07, 19:13 Ale za to śpiewać potrafi.... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilowyhajama Re: Hurra - odchodzi Gregorczyk 03.03.07, 08:15 Halo Zabrze kunom do mojej strony by podziwiać jak sie reklamuje moje miasta Piekary i Zabrze.Uwaga www.hanik.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś