IP: *.jota.za.digi.pl 22.03.07, 21:31
Czy ktos mial stycznosc z ta firma? Jest ro firma komputerowa, sprzet, sieci itp. Osobiscie odradzam. Wlascicielka nie ma bladego pojecia o informatyce, a jej maz "praktycznie" prowadzacy firme to kanciarz. Z tego co wiem, nie ma wyksztalcenia informatycznego. Probowal sprzedac mi uzywany sprzet wmawiajac, iz jest nowy i dodam, ze nie jestem piewrsza osoba, ktorej chcial opchnac bubel. Poza tym nie sa oni wyplacalni i posiadaja dlugi na dosc okragla sume. Jesli byl tkos ich klientem to wypowiedzcie sie, zeby nikogo juz nie oszukali
Obserwuj wątek
    • Gość: niezadowolona Re: K&M IP: *.jota.za.digi.pl 23.03.07, 16:47
      up up
      wypowiedzcie sie. Nikt nie wie o kim mowie? nie spotkaliscie sie z ta firma?
      • Gość: Złośliwiec Re: K&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 20:47
        Nie, nie spotakliśmy się z tą frimą, hahahahahahahahahaha
        • Gość: niezadowolona Re: K&M IP: *.jota.za.digi.pl 31.03.07, 10:04
          Naprawde bardzo zabawne, usmialam sie do lez ;/
    • Gość: karol Re: K&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 11:39
      Podaj jakieś namiary tej firmy, adres, lokalizacja etc.....
      • Gość: niezadowolona Re: K&M IP: *.jota.za.digi.pl 31.03.07, 14:38
        Podaje strone internetowa ku przestrodze innych www.k-m.home.pl/index.php
        • Gość: niezadowolona Re: K&M IP: *.jota.za.digi.pl 06.07.07, 08:43
          A tutaj watek z innej strony. Co prawda z ubieglego roku ale nic sie nie zmienilo oprocz wielkosci dlugu. Podobno firma ta ma otwierac sklep w okolicach Telepizzy. Wystrzegajcie sie. grupy-dyskusyjne.money.pl/pl;biznes,watek,274368.html
          • Gość: gram tylko nie USK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:47
            Ja z kolei przestrzegam przed firma komputerowa USK w okolicy pl. Krakowskiego.
            Amatorszczyzna, chamstwo i oszustwo, a szef to wiekszy cham od calego LPR,SLD i
            PISu razem wzietych.
            • Gość: dziewczyna Re: tylko nie USK IP: *.jota.za.digi.pl 09.07.07, 09:24
              A ja tam akurat kupowalam swego czasu. Pozniej sie wyprowadzilam i juz mi za daleko. K&M to dopiero potrafi oszukac czlowieka.
              • Gość: Klient Re: tylko nie USK IP: *.215.199.203-internet.zabrze.debacom.pl 05.10.14, 22:56
                Również nie polecam - Reklamowałem dysk a chcieli mi wcisnąć o mniejszej pojemności. Jak domagałem się swojego to oczywiście oni nic nie zrobili tylko to wina dostawcy. I jeszcze taka atmosfera że z ich strony jest wszystko OK tylko kto inny nawalił. (może chcieli się pozbyć jakiegoś starego dysku ze stanów który leży nie wiadomo ile?)
    • Gość: Tomit Re: K&M IP: *.zabrze.net.pl 05.10.14, 23:09
      Jak macie problemy z komputerem, chcecie kupić nowy, potrzebujecie porady to odezwijcie sie do mnie. Naprawie tanio i uczciwie, doradze fachowo. Email: freetomit@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka