Gość: mamcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 16:43 gdzie wybieracie się na wczasy w tym roku i jakie miejsca polecacie ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margi19 Re: wczasy 05.04.07, 16:48 polecam Ci stronkę dobrewczasy.pl - bardzo duzy wybór, a przebojem w tym roku jest Egipt i Bułgaria ( tanio na miejscu !) Odpowiedz Link Zgłoś
posad_sej Re: wczasy 15.03.14, 19:45 Wątek trochę widze przedawniony ale może komus się przyda. Ja polecam wybrać się w polskie góry. Trochę śwaita się zjeździło, ale jak się jedzie w olskie góry to od razu jakoś tak piękniej na sercu;) Z moich ulubionych miejsc wypadowych mogę polecić Szczawnicę. Mają tam bardzo dobrą bazę noclegową, każdy znajdzie dla siebie coś odpowedniego, ja np. w zeszłym roku zatrzymałem się z żoną i malutką córką w apartamencie Martyna i byliśmy zadowoleni. Blisko i wygodnie, a to przy małym dziecku było dla nas priorytetem, ale jak ktoś nastawia się na długie chodzenie po górach a szczawnica jest tylko jednym z wielu miast na trasie to i schronisko sie dobre znajdzie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolcia Re: wczasy IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.14, 06:38 A ja w tym roku wybieram się do Albanii odległosc ta sama jak na chorwachę a pogoda taka sama tylko cenowo o połowę taniej jak w Chorwacji. Może ktoś już był i się podzieli wrażeniami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: wczasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.14, 09:18 biurosilesia.pl/viewpage.php?id=oferty&v=oferta&k=3838&o=333335 Odpowiedz Link Zgłoś