IP: *.jota.za.digi.pl 08.05.07, 15:05
Mozecie mi polecic dobra cukiernie w Zabrzu? Bede zamawiac tort urodzinowy, tylko nie wiem gdzie. Napiszcie gdzie jedliscie najsmaczniejsze torty.
Obserwuj wątek
    • Gość: bg Re: cukiernia IP: *.e-zabrze.pl 08.05.07, 16:14
      wiedeńska na krasińskiego
      • Gość: dziewzyna Re: cukiernia IP: *.jota.za.digi.pl 10.05.07, 09:14
        A jakas inna. Wczoraj bylam w wiedenskiej i pani nie byla zbytnio rozmowna. Nic oprocz ceny nie podala. Nawet nie powiedziala jakie warianty smakowe tortow sa do wyboru. Co myslicie o iekarnio - cukierni "na dzien dobry" i cukierni "monopol" kolo Banku Slaskiego (tan gdzie kiedys byl hotel Monopol)??
        • Gość: monia Re: cukiernia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:14
          W tej cukierni koło banku, o której piszesz, robią przepyszne torty. Polecam
          adwokatowy - leciutki i nie za słodki. Pozdrawiam
      • Gość: ... Re: cukiernia IP: *.zabrze.net.pl 14.05.07, 20:37
        wiedeńska na franciszkanskiej
    • Gość: gość Re: cukiernia IP: *.crowley.pl 10.05.07, 10:24
      W piekarni na Mikulczycach - super torty. Jeśli dostarczysz zdjęcie to może być
      z Twoim wizerunkiem.
      • Gość: zabrzanka Re: cukiernia IP: 195.205.244.* 10.05.07, 10:48
        W Geancie na pasażu robią pychotki. Zamawiałam tam już kilka razy torty i inne
        ciasta
        • Gość: zabrzanka Re: cukiernia IP: 195.205.244.* 10.05.07, 10:50
          A dokładnie na pasażu zaraz na przeciw wejścia na dużą halę.
          • Gość: karol Re: cukiernia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 11:07
            moim zdaniem w Zabrzu nie ma dobrej cukierni. Jak potrzebuję dobry tort to albo
            sam piekę albo kupuję w Katowicach (są trzy cukiernie pod szyldem Nugat)
            • Gość: dziewczyna Re: cukiernia IP: *.jota.za.digi.pl 10.05.07, 23:30
              Juz zamowilam. Wlasnie w "monopolu" tort Rafaello. Zobaczymy co to bedzie. Mial byc truskawkowy, ale okazalo sie ze jeden z gosci ma uczulenie na te owoce i trzeba bylo zmienic plany.
              Kiedys na urodzinach kolegi jadlam torta o smaku brzoskwiniowym z tej cukierni i naprawde palce lizac. Zastanawialam sie czy nie zmienilo sie nic.
              W sobote odbior. Mam nadzieje ze bedzie pyszny i zniknie co do okruszka.
              • Gość: smakosz Re: cukiernia IP: *.kat.3s.pl 11.05.07, 07:38
                Następny tort zamów w piekarnio-cukierni przy ul.Wolności (obok Urzędu Stanu
                Cywilnego).Pieką torty o smakach jakie sobie zażyczysz, do tego dekorują
                różnymi fajnymi elementami. Cenowo też nieźle. Zamawiam tam torty na wszelkie
                rodzinne okazje. Spróbuj kiedyś.
                • Gość: dziewczyna Re: cukiernia IP: *.jota.za.digi.pl 11.05.07, 16:26
                  gdybym wczesniej wiedziala to skorzystalabym. Niestety za pozno juz teraz. A chodzi o te cukiernie i piekarnia zarazem? Pyszny chlebek :)))
                  • Gość: Ala Re: cukiernia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:56
                    Na Sikorskiego
                    • Gość: dziewczyna Re: cukiernia IP: *.org 12.05.07, 13:31
                      Odebrałam rano tort.Ślicznie pachnie i wygląda. Smak ocenię niestety dopiero
                      wieczorem.
                      • Gość: wio Re: cukiernia IP: *.zabrze.net.pl 18.05.07, 17:45
                        i jak?...dożyłaś?...wszystko ok? martwimy się...
    • domi00089 Re: cukiernia 16.07.16, 22:39
      Ja z okolic Zabrza,najlepszy tort jadlam w Gliwicach:) naprawdę mogę polecić bo moja rodzina zamawia na każdą uroczystość rodzinną. Jeszcze się na nich nie zawiodłam nigdy i nawet ostatnio zamawialiśmy tam tort weselny dla mojej siostro. Był pyszny! Podsyłam link zainteresowanym www.piekarniasaba.pl/asortyment_cukiernia.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka