Gość: blx6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:37 Dziewczyny, który salon kosmetyczny mogłybyście polecić, szczególnie interesuje mnie zrobienie sztucznych paznokci w frenchu. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: salon kosmetyczny IP: *.crowley.pl 13.06.07, 13:59 Jrezu , uzyj wyszukiwarki . Przecież ten temat to chyba był z 200 razy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blx6 Re: salon kosmetyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:12 No właśnie żadnej konkretnej informacji nie znalazłam dlatego ta prośba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: salon kosmetyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 11:48 Polecam salon Caroll w GCH w Gliwicach. Napewno będziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: salon kosmetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:52 następna próba autoreklamy?brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: salon kosmetyczny IP: *.crowley.pl 14.06.07, 13:54 Polecam. Pięknie robi paznokcie p. Agnieszka. Przyjmuje ( nie znam nazwy salonu)na ul. Szczęść Boże.Po przeciwnej stronie BIEDRONKI obok salonu znajduje się KIOSK RUCHU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blx6 Re: salon kosmetyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 15:55 Dziękuję bardzo za info ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imili86 Re: salon kosmetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:26 a ja polecam w zabrzu mikulczycach salon kosmetyczny...na tarnopolskiej sama tam robie paznokietki nie odlatuja nic sie nie dzieje na przeciwko salonu jest jakis serwis opon cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: salon kosmetyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:55 Ale to forum to śmietnik - nikt nie mówi tutaj racjonalnie!!! Pozdrowienia dla nudzących się urzędników w UM. Odpowiedz Link Zgłoś