Dodaj do ulubionych

Bezpłatne badanie wody

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 09:25
Dzwonili do nas z Centrum Informacji Konsumenta i chcą się umówić na
bezpłatne badanie wody.
Wiecie może o co chodzi i jak takie badanie wody wygląda ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Misiael Re: Bezpłatne badanie wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 09:37
      Nie wiem o co chodzi tym razem... ale ok rok temu też miałem taki telefon...
      sąsiadka się zgodziła. Badanie wody było gratis, ale potem proponowali zakup
      dość drogich filtrów (ze względu na jakość wody). Więc nie wiem czy to nie jakaś
      firma, która sprzedaje filtry. Sprawdź to lepiej może.
      • Gość: to-ja Re: Bezpłatne badanie wody IP: *.zabrze.net.pl 29.11.07, 11:27
        pogoń ich u mnie tez kiedyś byli to są naciągacze chcą tobie wcisnąć
        jakieś filtry za kupe szmalu, będą jeszcze chcieli adresy i telefony
        do znajomych nie podawaj!
    • Gość: chemik Re: Bezpłatne badanie wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 12:57
      Uważajcie na nich, bo mówią o bakteriach, plemnikach szczura w
      wodzie, szkodliwości chloru, przynoszą swoją wodę destylowana,
      mieszą pH i porównują wyniki oraz pokazują stary numer z
      jonizatorem, który ma aluminiowe elektrody. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ !
      • Gość: Zabrzanin Re: Bezpłatne badanie wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 14:37
        Potwierdzam opinie poprzedników. To jest firma naciągająca ludzi na zakup
        strasznie drogich filtrów do wody. Najpierw pokazują szopkę z wodą, jak to ponoć
        strasznie zanieczyszczona i proponują fantastyczny filtr (nawet na raty). Prawda
        jest taka, że filtr można kupić około 4 razy taniej w pierwszym lepszym sklepie,
        a szopka z wodą polega na dodawania odpowiednich chemikaliów do wody i wytrącają
        się różne zawiesiny. Pogoń takich naciągaczy gdzie pieprz rośnie, a jak chcesz
        kupić filtr, to sprawdź np. w sklepach "AGRYKOLI" - wybór ogromny. Pozdrawiam.
    • Gość: hydroll jak masz czas to zgódź się. można pooglądać ten te IP: *.stk.vectranet.pl 02.12.07, 19:34
      jak masz czas to zgódź się. można pooglądać ten teatrzyk :). filtru
      nie kupuj. jak koniecznie chcesz (a woda nie jest zła w zabrzu) to
      załóż taki kupiony w sklepie. będzie równie dobry a z założeniem
      zapłacisz 1/3 ceny. no chyba że ci goście co dzwonili to
      rzeczywiście uczciwa firma czyli taka co nie stosuje 200% marż
      • Gość: wodociągi Re: jak masz czas to zgódź się. można pooglądać t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 19:25
        ty chyba nie pijasz wody z kranu w Zabrzu!
        Proponuję - jak mieszkasz w Zabrzu -a bys sobie założył w domu filtr 20 mikronow
        - mozesz go kupić w Praktikerze lub OBI i po miesiacu go otwórz
        zobaczysz co pijesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka