Gość: Pola IP: *.clan.pl 22.09.03, 23:28 kto wie co nowego u Pana Miecia? Jak tam afery ze śmieciami, a może są już jakieś świeże? Kadencja ucieka a forsę trzeba skątś brać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: w-ce prezydent Cupiał IP: *.dyn.optonline.net 23.09.03, 04:16 czy cupial to maz od tej cupial z II LO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca Re: w-ce prezydent Cupiał IP: *.piwniczna.info 23.09.03, 19:58 oj trzeba mieć tupecik......polityczny na takie nominacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kojot Re: w-ce prezydent Cupiał IP: *.clan.pl 23.09.03, 22:21 Mietek zmienił już nie jeden fotel a jego tupecik (a raczej cała peruczka) pamięta stare dobre PZPRowskie czasy!-trwa wciąż nie zmiennie! Żona mercedesem a córka sportową astrą jeździ-pewnie mamusia wzięła na raty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: w-ce prezydent Cupiał IP: *.clan.pl 23.09.03, 22:12 tak Ewa Rytt-Cupiał to żona Miecia.Pewnie ze swojej biednej nauczycielskiej emerytury kupiła sobie mescedesa A klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: II LO Re: w-ce prezydent Cupiał IP: 217.153.42.* 16.10.03, 08:58 taaak, dokładnie ten sam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: w-ce prezydent Cupiał IP: *.za.digi.pl 24.09.03, 16:46 A jego padająca administracja napewno teraz stanie na nogi(przepraszam juz nie jego tylko cureczki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: w-ce prezydent Cupiał IP: 195.94.214.* 14.10.03, 21:54 córeczka na nogach rzadko stoi -przeważnie siedzi w sportowym złotym oplu astrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: w-ce prezydent Cupiał IP: *.za.digi.pl 18.10.03, 23:01 to skandal zeby tacy ludzie byli na tak wysokim stanowisku - panie wice podaj pan sie do dymisji - dobrze radze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Sidor Cupiał jest OK IP: *.clan.pl 18.10.03, 23:58 Znam Mieczysława Cupiała 25 lat. Jest kompetentny. Ośmieszacie się. St.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca niesłuszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 00:03 Panie St.....................taki duży i taki naiwny! [proszę bo szanuję wielce] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Sidor Re: niesłuszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.clan.pl 19.10.03, 00:14 Nie mam negatywanych informacji, a pomówienia mnie nie przekonują. Opinii nie zmieniam. Że czarna to wiem ale do czego ta owca? Pzdr. St.S. (spod znaku byka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca Re: niesłuszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 00:29 i koziorożec......... uparty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ambitny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zasadniczy i pryncypialny........... prawo ma znaczyć,bez fałszywego świadectwa.......[konserwatywny] pozostańmy może na niepoważnego forum torze. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carol Sidor - a kto to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 03:29 kiedys pisałem Szanowny Panie Sidor dzisiaj powinienem napisac "materiale tekstylny do mycia podłóg". Nie masz Pan honoru! Miał Pan tu nie wracać na to Forum. Pana miejsce w Zbiornicy Odpadów Wtórnych. To już nie ośmieszanie, ale brak honoru! Odpowiedz Link Zgłoś
przepros Sidor nie wrócił. 05.11.03, 03:55 OSTATNI WPIS Autor: Gość: Stanisław Sidor IP: *.clan.pl Data: 26.10.2003 01:40 ------------------------------------------------------------------------------- porównaj daty - po 26.10.2003 nie wrócił. FALSTART! Odpowiedz Link Zgłoś
na_kolana Re: OSTATNI WPIS 05.11.03, 09:36 Gość: Stanisław Sidor Data: 26.10.2003 01:40 napisał(a): < Co się z wami dzieje? < Jeden powie coś głupiego, drugi nie chce być gorszy, a ten trzeci udaje, że < też jest mądry. Rozkręca się dyskusja o niczym, wraca atawizm obrzucania się < odpadami i powszechne zadowolenie, że nazdałem wszystkim pozostałym. < Lewicowiec wyzwał kogoś od radiomaryjców, katolik zwymyślał bliźniego < komucha, ślązak nazdał gorolowi, bogaty nazdepnął biedaka, mocny dobił < menela. Jeżeli tu przychodzicie, to mówcie o CZYMŚ. Naprawdę niewiele < czytelnika obchodzi, że anonim ma anonimowego wroga albo że stawia fałszywą < diagnozę opartą na prymitywnych przesłankach. Wydawało mi się, że brak < identyfikatora nie jest barierą, bo rozmawiamy o problemach. Jednak < pojawienie się nowej fali zakamuflowanych bezrozumnych wyjców uniemożliwia < normalną zwyczajną rozmowę między ludźmi. Może to źle rozumiem, wybaczcie! < Mam szczęście pracować i działać społecznie wśród bardzo mądrych ludzi. < Nigdy nas nie poróżniły przekonania polityczne, światopogląd, wyznanie a < nawet problemy rasowe. Klimat, który tu nachalnie usiłuje się wprowadzać < jest dla mnie nie do zaakceptowania. Nie ma potrzeby, żebym to forum < naprawiał. Jest, jakie jest. Odpocznijcie ode mnie. < Żegnam < St.S. carol zapamietal naglowek i ostatnie slowo "zegnam", i... czyha. przeczytaj calosc. zauwaz, jak szybko dopasowujesz sie do tego opisu. rzucasz czym popadnie jak "bezrozumny wyjec". to jest hipokryzja. na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carol Sidor nie wrócił! TO PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 06:00 PRZYZNAJĘ SIĘ DO NIERZETELNOŚCI! PRZEPRASZAM Pana Sidora i czytelników za wyrażoną opinię. Nie zwróciłem uwagi na date. Odwołuję węc mój poprzedni post w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merka Re: w-ce prezydent Cupiał IP: 213.227.125.* 05.11.03, 01:12 WIECIE CO ROBI PAN VICE? Namawia właścicieli lokali w Zabrzu, aby rezygnować z zarządzania przez ZBK (uwaga: wiceprezydent miasta zniechęca do miejskiej instytucji!!!). A po co? ABY KORZYSTAĆ Z JEGO... PARDON, OCZYWIŚCIE NIE JEGO, TYLKO CÓRECZKI - prywatnej AMDINISTRACJI BUDYNKAMI! LUDZIE! W JAKIM ZOO PRZYSZŁO NAM ŻYĆ Z UCZCIWYMI hehe TOWARZYSZAMI! To nie jest pomówienie, znam to z ust człowieka, którego nie można posądzać o sympatie anty-SLDowskie. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: w-ce prezydent Cupiał IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 13:24 Gość portalu: merka napisał(a): > WIECIE CO ROBI PAN VICE? Namawia właścicieli lokali w Zabrzu, aby rezygnować z > zarządzania przez ZBK (uwaga: wiceprezydent miasta zniechęca do miejskiej > instytucji!!!). A po co? ABY KORZYSTAĆ Z JEGO... PARDON, OCZYWIŚCIE NIE JEGO, > TYLKO CÓRECZKI - prywatnej AMDINISTRACJI BUDYNKAMI! LUDZIE! W JAKIM ZOO > PRZYSZŁO NAM ŻYĆ Z UCZCIWYMI hehe TOWARZYSZAMI! To nie jest pomówienie, znam > to z ust człowieka, którego nie można posądzać o sympatie anty-SLDowskie. > Dziękuję POPIERAM W 100 % . CWANIACTWO , CWANIACTWO I JESZCZE RAZ CWANIACTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasterz a ja to czarną owcę zarżne IP: *.matrix.zabrze.pl 05.11.03, 19:36 ona gorsza od tej Tacher i pewnie jedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: w-ce prezydent Cupiał IP: *.dyn.optonline.net 05.11.03, 19:47 a jego zona?! uczyla mnie i zielonego pojecia o polskim nie miala! ZESZYTY CORECZKI cztyala i ... z siebie robila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzianin Re: w-ce prezydent Cupiał IP: *.set.pl / 80.48.144.* 07.11.03, 19:58 Zupełnie przypadkowo otwarłem to Forum.Jestem zdziwiony i zaskoczony jednocześnie tymi bzdurami.Najlepiej komuś dokopać i basta.Te wypowiedzi pachną mi czarnym zakonem.Przecież w Zabrzu ktoś przez pierwsze 12 lat rządził i doprowadził do takiego stanu,że trzeba było ściągnąć z Rudy p.Cupiała by tą stajnię Augiasza wysprzątał. P.Cupiał to fachowiec i wie czego chce t.zn. wie jak to posprzątać z dobrym skutkiem. I tego mu życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca Re: w-ce prezydent Cupiał-do rudzianina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 20:29 prosze opisac ten stan? i opisac na czym ma polegac restrukturyzacja ZBK autorstwa Pana Cupiała? bez tych informacji pana wypowiedz wpisuje sie podobnie jak poprzednie do napastliwych i bezsensownych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: w-ce prezydent Cupiał IP: *.bielszowice.rudzka.com.pl 08.11.03, 00:19 ... masz racje posprzata dla swojej kieszeni - tak jak a Rudzie Ślaskiej. Bo jezeli był taki dobru to dlaczego wyleciał? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadka Re: w-ce prezydent Cupiał IP: *.bigserwis.zabrze.pl / 195.94.214.* 07.11.03, 22:05 a ja bez pomówień sama śmieszna prawda. Gdy Pana Mietka spotkał wiadomy zaszczyt stał się bardzo popularną osobą na naszym osiedlu domków jednorodz. Zaraz znalazł się komitet który ruszył zbierać podpisy żeby naszą wspólną mało uczęszczaną przez auta osiedlową drogę uczynić ślepą! tzn.miały zostać wkopane słupki na końcu uniemożliwiające przejazd, co miało podnieść bezpieczeństwo dzieci bawiących się z rzadka na tej ulicy.Pan wice poparł powiedział że pismo popchnie gdzie trzeba.I popchnął... zamiast słupków na końcu drogi położyli nam DODATKOWE tzw."leżące policjanty" - speed jumpery - belki zwalniające i wten sposó co 20metrów podskakuję jadąc parę razy dziennie tą trasą, nie mówiąc o moim małym dziecku króre na tych wybojach chce wyskoczyć z fotelika a przejeżdzam naprawde powoli. To nazywa się uszczęśliwianie na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś