Dodaj do ulubionych

......Sylwester w Zabrzu,Propozycje

IP: *.zabrze.net.pl 09.10.08, 21:52
prosze o polecenie jakiego lokalu/hotelu/knajpy,gdzie mozna zjesc i
potanczyc,cena nie gra roli,jeśli ktoś ma jakieś ciekawe
doświadczenia,to chętnie przeczytam każdą opinię, do tej pory nigdy
nie spedziłem Sylwestra w Zabrzu,zawsze gdzieś bliżej,albo dalej,nie
mam rozeznania.
Obserwuj wątek
    • Gość: jek Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 15:22
      podbijam,bo tez nie mam pomyslu;)
      • thermospeed Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje 17.10.08, 09:51
        Ja także czekam na jakieś fajne propozycje
        • Gość: Radek Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.za.digi.pl 18.10.08, 06:49
          Ludzie tylko nie Kasztany tragedia zimno jedzenie podłe, i ten szef.
          • Gość: Ciekawa Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.gprs.plus.pl 30.10.08, 19:09
            A kim jest ten ich Szef, że ci tak bardzo nie pasuje?
    • Gość: anty Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.centertel.pl 17.10.08, 10:03
      Byle nie w Klasyce, juz raz się nadziałem, tragedia, nieadekwatna do
      ceny. bardzo sympatyczne sylwestry są w sali Franciszkańskiej na
      byłego PPR koło św Anny, jeżeli chodzi o sylwestra bardziej
      ekskluzywnego to w Zabrzu nic nie ma , prędzej w Gliwicach.
      • Gość: rrr Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.zabrze.net.pl 17.10.08, 10:32
        Cudze chwalicie - swgo nie znacie.
        • Gość: gram Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 12:26
          Byle nie w Watraku. Raz byłem i więcej nie pójdę.
      • Gość: balowicz Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.zabrze.net.pl 18.10.08, 19:11
        sala ta to Floriańska , przy ul.św Floriana 9 www.florianska.com.pl/
        fakt, bardzo sympatycznie, super muzyka i wielkie "żarcie", jedyny minus to brak
        parkietu, (podłoga z płytek) i rano nóg nie czujesz, rekompensatą jest wspaniała
        zabawa i piękny wystrój
    • Gość: Zbynio Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 22:40
      JAk na Sylwestra to tylko Chata Rzepichy w Zabrzu ul. Szczęść Boże.
      Są jeszcze wolne miejsca
      • Gość: tymek Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.zabrze.net.pl 28.10.08, 21:16
        ojojoj slabo,zabrze naprawde nic nie oferuje?
        • Gość: bywalec Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 20:59
          bywałem w różnych miejscach.
          dawniej kiedyś uliczka zabrze, kiedyś druid w rudzie, a 2 lata temu była i
          floriańska.
          generalnie lipa.
          w zeszłym roku byłem, a i w tym roku się wybieram na zamkniętą dużą imprezę,
          niestety dla wtajemniczonych, więc nie podam szczegółów, tyle tylko że jest to
          zabrze.
          szukajcie a znajdziecie.
          • Gość: rafek Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.stk.vectranet.pl 30.10.08, 21:47
            skoro to impreza zamknięta to po co szukać miejsca w którym się odbędzie??? pomyśl trochę zanim coś napiszesz
            • Gość: bywalec Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 23:22
              powinno być:
              "szukajcie a znajdziecie"
              widocznie niektórzy nie łapią w lot.
              jakbyś sekundę sam pomyślał to doszedłbyś do tego, co miałem na myśli.
              niektórym naprawdę trzeba pisać wprost, zatem specjalnie dla rafek tłumaczenie:
              pochodźcie na różne imprezy, a znajdziecie coś dla siebie, dobre imprezy
              naprawdę się odbywają w naszym mieście.
              bez odbioru.
    • Gość: gość Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.zabrze.net.pl 31.10.08, 06:12
      Sorrento - są jeszcze wolne miejsca.
      • Gość: pipi Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.gprs.plus.pl 01.11.08, 22:23
        Nie ważne gdzie. Ważne z kim. To najistotniejsze!
        • Gość: bywalec Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 23:23
          otóż to. pozdrawiam!
        • Gość: . Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.zabrze.net.pl 28.11.08, 18:08
          nie ma to jak sylwek we dwoje!!! najlepsza immpreza
          • Gość: Balowicz Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 13:17
            Polecam Chata U rzepichy ul.Szczęść Boze tanio i solidnie muza od
            DJ. jeszcze są wolne miejsca.
            • Gość: zabawna Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.jota.za.digi.pl 29.11.08, 15:11
              ja myślałam o teatrze Nowym, mają ciekawą propozycję...nie byłam ale ci co
              bywali chwalili taką formę zabawy
              • Gość: balowiczka Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 17:11
                Ja co roku szukam gdzie indziej zabawy i powiem że te zabawy w lokalach to wszystkie są do bani,właściciele nie na jakoś ale walą na ilośc ludzi ,ciasno na tych salach i jak orkiestra dobra to jedzenie do d... i odwrotnie ,najlepszy do tej pory sylwester był na sali działkowej za 100zł.i każdy był wybawiony i zadowolony ,ale szukam dalej ..
                • Gość: Darko Re: ......Sylwester w Zabrzu,Propozycje IP: *.streamnet.pl 18.12.08, 17:10
                  A na powietrzu coś bedzie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka