Gość: Ballest IP: 62.67.1.* 19.05.01, 22:30 Gdzie jestes ty najbardziej zabrzanska z wszystkich ZABRZANEK ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: 217.99.64.* 20.05.01, 07:34 jestem, jestem - tylko wczoraj zaspałam na nocne Polaków rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.6.* 20.05.01, 21:41 Ty nie jestes meg, nie klam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 22:32 dlaczego uważasz,że ja to nie ja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.0.* 22.05.01, 05:41 bo masz dwa rozne adresy a to jest nietypowe na Slasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 08:18 wiesz, też się na tym zastanawiałam jak to się dzieje, ale cały czas łączę się z jednego telefonu przez TP, a adresy wyskakują jak chcą, ty też działasz o tak bestialskiej porze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.4.* 22.05.01, 22:33 albo niewierny Tomasz, Ty wiesz jak reki do rany nie wloze to nie uwierze ale juz Tobie teraz uwierzylem.Dlaczego ta pora ? latem jezdze rowerem do pracy wiec przed praca zagladam jeszcze do internetu. Wieczorem nie mam czasu bo skladam Pirackie CD, ktore nie sprzedaje tylko robie do kolegow lub znajomych na zamowienie . Jestes z Maciejowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 00:04 z samego centrum Centrum, a pracuję w domu, więc mam dzień dokładnie pomieszany z nocą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.11.* 23.05.01, 18:10 Masz bardzo ladna prace . Ty chyba znasz Andrzeja Wrzesinskiego on tez tam mieszkal, to mozesz go poprosic zeby w koncu TPSA obnizyla oplaty za internet. Jak spotkasz w Juno magiczna to pozdrow ja ode mnie i pokaz jej Plawniowice jest piekniejsze jak Tworog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 22:34 mieszka tu sporo osób, a w/w niestety nie znałam, czego w świetle opłat bardzo żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 212.162.13.* 24.05.01, 08:33 To moze znasz Lozynskiego tez pochodzi z Zabrza a jest dyrektorem Telekomu w Lodzi . Gdzie bedziesz w Gliwicach mieszkala ? albo to tez jest kaczka bo po Tobie sie mozna wszystkiego spodziewac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 19:30 no wiesz, o co Ty mnie oskarżasz, wszystko co tu piszę to szczera prawda, a że nie cała prawda do końca - to po co wszyscy mają mnie rozpoznać w Gliwicach będę mieszkać w okolicach GZUT-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.12.* 25.05.01, 09:13 Dlaczego sie przenosisz, wychodzisz za maz albo juz jestes mezatka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 14:29 ach, jestem już baaardzo starą mężatką, a przenoszę się bo odziedziczyłam po rodzicach dom z ukochanym ogródkiem, dom lepszy od mieszkania, Gliwice od Zabrza podobno też /choć żal mi Zabrza, bo jestem tu od zawsze, no ale to tylko 9 km/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 195.122.190.* 25.05.01, 14:35 To tak jak ja, tez juz dawno ozeniony. Wiesz o tym ze przy domku jest duzo pracy i zawsze sa jakies remonty itd. Nie bedziesz miala czasu na internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 15:51 teraz właśnie remontuję ten dom, jednocześnie mieszkanie obecne, pracuję i rozwożę dziecko na nauki przeróżne, a jakoś nałóg postowania jest na tyle silny, żę zawsze znajdę czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.1.* 25.05.01, 16:29 Ty juz nie jestes taka mloda (oceniam na rocznik 55?) a jeszcze tyle entuzjazmu masz, brawo. Co wlasciwie robisz , ze mozesz w domu pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 20:38 nie odpowiem konkretnie - bo to by była kryptoreklama, ale jestem sobie sterem, żeglarzem, okrętem, zawód mam na pograniczu techniki i twórczości - ostatnio moje narzędzia pracy to głowa, komputer i samochód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.11.* 25.05.01, 21:01 Kto tyle czasu ma to moze byc tylko artysta, na wszystkie pytania nie odpowiedzialas (masz racje) ale musisz byc zdolna jak umiesz wykorzystac nowe MEDIA dla zapewnienia Twej egzystencji. Ludnosc naplywowa byla juz zawsze kreatywna obojetnie czy Polacy na Slasku albo Slazacy w Niemczech. Dlaczego jestes zwolennikiem wedzonki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 08:48 mam z Wrocławiem bliskie związki rodzinne i sentymentalne, więc buszuję też we wrocławskim forum, "wędzonka" jest tam bardzo aktywny i odpowiada mi jego styl i humor, z poza tym starał się w ładny sposób pozaczynać "cudze" wątki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 195.122.190.* 26.05.01, 09:46 Tak Wroclaw a Gliwice (nie Zabrze) to bardzo zwiazane miasta. obydwa miasta byly przed 1945 miastami nauki i siedziba Administracji . obydwa miasta opuscila inteligencja niemiecka i w obydwoch zostala zastapiona przez inteligencje Lwowska ktora te miasta do dzisiaj dominuje. Skad ten skrot meg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 18:13 w Zabrzu przybywa teraz trochę studentów, może też przybędzie klimatu a meg - w dużym przybliżeniu pochodzi od imienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 21:25 aha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.0.* 26.05.01, 22:32 Od Malgorzaty to skrot mago albo magiczna? Ty sie ale nie czujesz Gliwiczanka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 23:50 Gliwiczanką z pewnością nie, ale Zabrzanką też z pewnym dystansem, jak już pisałam jestem lojalna wobec miejsc w których żyję, ale z dala od nich nie czuję nostalgii, może to dlatego, że moi przodkowie nigdzie nie zagrzewali dłużej miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.12.* 27.05.01, 00:07 napisz nam o Twoich przodkach. Moze z Kirgizji albo z Kaukazu? (Tatarzy) Slask ma najlepsza mieszanke krwi. Z innej beczki, nie uwazasz, ze O tym czasie grzeczne kobiety powinny juz spac a nie sie w internecie przekomarzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 03:05 jak już nadmieniłam we wspaniałym wrocławskim wątku "bezsenność" czasem dzień mi się zamienia z nocą a przodków mam różnych, ale nie tak egzotycznych - zupełnie europejskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.7.* 27.05.01, 08:15 To tak jak moj syn w dzien spi a w nocy bardzo aktywny. Jak czytam jestes bardzo skryta i trudno cos sie o Ciebie dowiedziec bo odpowiadasz zawsze bardzo wymijajaco. pracowalas kiedys na jakies placowce dyplomatycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 11:32 do pełnej jawności w mediach służą "bigbradery" forum podobało mi się przez to,że pozwala na większą szczerość osobom z natury nieufnym, choć jest wiele osób, które tą bezimienność wykorzystują bardzo nieładnie, ale to się dzieje raczej na wątkach typu "Kobieta i mężczyzna" "Kraj i świat" - pełno tam oszołomów i chamów, dlatego przeniosłam się na wątki miejskie, tu spotkać można poważniejszych ludzi /nie kojarz tej powagi z brakiem poczucia humoru/ wprawdzie nadal mimo naszych wysiłków jest tu tylko parę osób, ale a nuż zajrzy ktoś znajomy? P.S. czy twój syn ząbkuje czy już imprezuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.10.* 27.05.01, 20:35 Cwana, Juz dawno imprezuje,ale ja tez bardzo wczesnie dziolchom kecki do gory dzwigol. O zabkowaniu to mi sie teraz przypomnialo, ze mielismy przez niego duzo nie przespanych nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 21:48 czekaj, czekaj, czy Ty nie byłeś najpierw Piast, a ten Ballest to od Ballestremów z Pławniowic, o których Piast wspominał w pierwszym poście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 195.122.191.* 27.05.01, 22:56 Meg = Dagobert Bylas juz w Plawniowicach widzialas ich zamek( nie ma ladniejszego na Slasku) albo co najmniej na stronie od Plawniowic. Slyszalas cos o Ballestremach albo znasz kogos z nich? Ile placisz za internet w miesiacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 00:53 Gość portalu: Ballest napisał(a): > Meg = Dagobert ??? > Ile placisz za internet w miesiacu? to się dopiero okaże, bo tak zaszalałam dopiero teraz nie odpowiedziałeś właściwie na moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.0.* 28.05.01, 06:15 Ty wszystko wynuchtalas, Uwazaj na koszty , bo ja w pierwszym miesiacu najwiecej zaplacilem. Kto jest zed? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 195.122.188.* 28.05.01, 21:35 Gość portalu: meg napisał(a): > Gość portalu: Ballest napisał(a): > > > Meg = Dagobert nie mialem na mysli ze jestes skapa tylko miej koszty pod kontrola > ??? > > > Ile placisz za internet w miesiacu? > > to się dopiero okaże, bo tak zaszalałam dopiero teraz > > nie odpowiedziałeś właściwie na moje pytanie > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.4.* 29.05.01, 23:02 Albo dostalas recnung za Internet, schlaganfall albo splajtowalas Zglos sie bo bede musial przyjechac do Ciebie na wies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 03:05 jestem, jestem, ale mam spiętrzone terminy i 0 głowy do przyjemności /forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 212.162.15.* 30.05.01, 17:58 Zabalowalas dwa dni, kobieta w Twoim wieku spi o tym czasie. albo jestes nocnym duchem. Na pytanie kto to jest zed nie odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 19:52 skąd ci się wziął ten "zed", przejrzałam poprzednie posty i nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 19:53 P.S. skoro już mowa o wieku, to właśnie na starość coraz mniej się śpi /podobno/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 195.122.189.* 30.05.01, 23:10 Pod ta sama adresa i podobny styl ukladania zdan spotkalem we Wroclawskim Forum Co do tej starosci to masz racje. Ja juz caly czas analizuje Twoje wypowiedzi i musze stwierdzic , ze jestes bardzo madra i doswiadczona kobieta. Jak bym nie wiedzial skad pochodzisz to bym myslal ze zajmujesz sie polityka. Zreszta dlaczego nie zlozysz kandydatury na prezydenta miasta obojetnie czy Zabrza albo Gliwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: gdzie jest meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 01:41 owszem, parę razy użyłam innego nicka, ale nie był to zed, a na wrocławskim forum jestem często, ale jako meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 212.162.12.* 31.05.01, 05:53 jestes rocznik 55 albo nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: gdzie jest meg IP: 62.67.3.* 31.05.01, 17:57 No to sie o rok pomylilem, prze Twej werwie wygladasz napewno duzo mlodziej. Ja 50, Meg wracaj NATYCHMIAST na Forum, zreszta nie ma nic zlego co by na dobre nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś