kolnianka 12.04.09, 17:26 oddam b iszkoptowego labladora ur 13 maj 2008r.TEL662895906 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kryket Re: oddam laBLADO4RA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 08:31 pozazdrościc wraliwości-oddam maszynke do mięsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli Re: oddam laBLADO4RA IP: 95.160.245.* 13.04.09, 09:01 Najbardziej mnie denerwuje jak wchodze na post ktory mnie interesuje a tam pisza bezmozgi co nie maja nic do powiedzenia-tak jak wyzej.Napisz o swoim psie na www.alegratka.pl i www.kupsprzedaj.pl napewno odezwa sie milosnicy rasy.Widzialam wczoraj ogloszenie ze ktos chce przyjac labradora dla chorego dziecka,jak znajde to wkleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: oddam laBLADO4RA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.09, 12:26 psa sie nie oddaje mozna sprzedac Odpowiedz Link Zgłoś
kolnianka Re: oddam laBLADO4RA 13.04.09, 20:15 Gość portalu: kryket napisał(a): > pozazdrościc wraliwości-oddam maszynke do mięsa.pozazdrość sobie ja mam autystycznego syna niedawno wyszło,że jego brat ma również autyzm.Jeśli nie wiesz jak jest z takimi dziećmi to nie bełkocz.Oddaje psa aby mu było lepiej a nie dlatego ze mi się znudził ja fizycznie nie mam siły chodzić nadługie spacery a kasa idzie na dzieci,nie sprzedaje go bo nie szukam w tym zarobku,oddaje bo widze,że ten pies ma prawo do tego by byc w centrum uwagi,a nie być dodatkiem.jeśli ktoś zechce mnie oceniać niech się zastanowi co by zrobił gdy by miał psa i dwoje chorych dzieci i był sam pewnie bawił by się z psem...co tam dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: oddam laBLADO4RA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 08:27 wyślij zdjęcie psa z opisem na zwierzak@psitulmnie.pl na pewno spróbują też dać ogłoszenie na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli Re: oddam laBLADO4RA IP: 95.160.245.* 14.04.09, 13:53 Po co sie tlumaczysz.Twoja sprawa dlaczego chcesz psa oddac.Na forum sa osoby ktore specjalnie beda cie wkrecac.Pisalam ci gdzie umiescic ogloszenie.Mozesz je jeszcze dodac na www.pupile.com.pl albo napisz poprostu w googlach forum labradora i tam napisz.Radze Ci bo sama mam dwa psy i rozumiem w jakiej jestes sytuacji.Dla mnie bardzo dobrze robisz ze szukasz nowego domu dla swojego pupila.Ci co tu pisza glupoty to niech sie zastanowia ze chcesz dla niego jak najlepiej kto inny na twoim miejscu oddalby psa do schroniska i taka osobe powini oceniac a nie ciebie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolnianka Re: oddam laBLADO4RA 14.04.09, 18:01 nie tłumaczę się lecz jedynie uświadamiam niektórym,że nie zawsze jest tak jak myślą i nie należy kogoś oceniać nie znając sprawy.Nie mam możliwości zamieścić zdjęcia psa,jeśli ktoś zechce poałam nr. komórki.pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: oddam laBLADO4RA IP: 95.160.253.* 14.04.09, 19:48 witam-czy jest to moze suczka?i rozumiem ze jestes z Zabrza.Szukam przyjaciólki dla mojego pieska,tak wiec jesli jest to suczka to bym reflektował Odpowiedz Link Zgłoś
kolnianka Re: oddam laBLADO4RA 14.04.09, 20:46 niestety to jest pies z metryką,biszkoptowy i już oddany. Odpowiedz Link Zgłoś