feelicity 27.08.09, 10:49 czy w Zabrzu takie w ogóle istnieją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feelicity Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 05.10.09, 20:09 Jak widać na załączonym obrazku tych fajnych miejsc chyba w Zabrzu po prostu nie mam, bo nie ma o czym pisać. A może są, tylko nikt się do tej pory nie pochwalił, że zna takie miejsce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 31.10.09, 01:06 Czy był ktoś już w Dysiu, na Al. Korfantego? Odpowiedz Link Zgłoś
aniczka_1 Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 02.11.09, 08:22 O to samo chciałam zapytać :), nie mają stronki w necie i nie wiem czy jest sens iść z moja jeszcze raczkującą mychą. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 10.11.09, 09:13 Też nie mam pojęcia. Może się odezwie ktoś, kto już był. A może sama się przespaceruję zobaczyć, daleko nie mam. Ale wydaje mi się, że to raczej miejsce dla trochę starszych maluszków. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 19.11.09, 00:28 Aniczka_1, myślę, że chyba trzeba się tam wybrac osobiście i sprawdzić co się tam dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
aniczka_1 Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 19.11.09, 09:13 Masz rację, ja mam niedaleko :). Siostra mówila mi, że Frajda jest lepsza dla naszych maluchów. Ale sprawdzić nie zaszkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 19.11.09, 23:32 aniczka_1 napisała: > Masz rację, ja mam niedaleko :). Siostra mówila mi, że Frajda jest > lepsza dla naszych maluchów. Ale sprawdzić nie zaszkodzi :) Tą Frajdę sprawdzę po drodze z pracy i dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonas74 Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 19.11.09, 09:29 Witam, mojemu smykowi się podobało, ale on ma już 5 lat. Wydaje mi się, że dla raczkujących maluchów to nie jest odpowiednie miejsce. Dokładnie nie szukałam urządzeń dla takich maluszków, ale najmłodsze dzieciaczki, które tam widziałam to już biegające. Cena w tygodniu 10 zł za godzinkę, w weekendy i święta 12 zł. Po godzinie jest naliczanie minutowe. Atmosfera całkiem przyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
mela24 Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 19.11.09, 13:00 czesc, ja już tam byłam. Niestety dla nas porażka, ponieważ moja mała bała się panicznie dźwięku takich rakietek do wyrzucania piłek. Musieliśmy wyjść po 5 minutach. Oprócz tego jest drogo...10 zł, a Frajda jest moim zdaniem lepsza i kosztuje np. 6 zł w środę, kiedy jest promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonas74 Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 19.11.09, 13:23 dla mojego pięciolatka właśnie te rakietki były największą atrakcją ;) A że drogo to się z tobą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaada2 Re: Fiku-miku 17.12.09, 09:00 w fiku miku jast fajnie - a zwłaszcza dla maleńkich dzieci - jest specjalna sala dla dzieci do 3 latek...dla sterszych dzieci jest też sporo zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
agasadowy Re: Fiku-miku 05.03.10, 09:47 1. DYŚ - www.bawialnia-dys.pl/onas.html - drogo i w skali od 1 do 10 oceniam na 8 - mojemu dwulatkowi się podobało ale jest najdrożej w Zabrzu,sala raczej dla dzieci które już sprawnie chodzą same. 2. FIKU-MIKU - www.fiku-miku.pl/ - w skali 1-10 daję 10 - mojemu synkowi bardzo się podoba, jest najtaniej w całym Zabrzu, sala dla dzieci starszych i dla maluszków dopiero raczkujących. 3. FRAJDA - www.frajda.eu/index.php - w skali 1-10 daję 5 - mojemu synkowi się nie podobało i wyszliśmy już po 10 minutach, sala raczej dla starszych dzieci, maluchy się tam nudzą. W Zabrzu to chyba tyle, jeśli ktoś zna jeszcze jakieś to niech da znać, chętnie je przetestujemy z dwuletnim Bartusiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
agasadowy Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 05.03.10, 09:48 1. DYŚ - www.bawialnia-dys.pl/onas.html - drogo i w skali od 1 do 10 oceniam na 8 - mojemu dwulatkowi się podobało ale jest najdrożej w Zabrzu,sala raczej dla dzieci które już sprawnie chodzą same. 2. FIKU-MIKU - www.fiku-miku.pl/ - w skali 1-10 daję 10 - mojemu synkowi bardzo się podoba, jest najtaniej w całym Zabrzu, sala dla dzieci starszych i dla maluszków dopiero raczkujących. 3. FRAJDA - www.frajda.eu/index.php - w skali 1-10 daję 5 - mojemu synkowi się nie podobało i wyszliśmy już po 10 minutach, sala raczej dla starszych dzieci, maluchy się tam nudzą. W Zabrzu to chyba tyle, jeśli ktoś zna jeszcze jakieś to niech da znać, chętnie je przetestujemy z dwuletnim Bartusiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 12.03.10, 11:37 Jestem z Zabrza a dokładnie z Zaborza wsiadam z moją 2,5l Emi do 840 na kopalni i jade prawie do samego centrum Gliwic tzn. do Hipermarket "Forum" tam jest na ostatnim piętrze koło sklepu- Kappahlu, plac zabaw o nazwie Calella Play 10 zł i można siedzieć cały dzień z dzieckiem, pokoi jest dużo, zabaw jeszcze więcej dla raczkujących i biegających i co najważniejsze rodzice nie płacą a mogą się bawić tam do woli ze swoimi pociechami, wszędzie wejść jesli im kondycja pozwoli ( ja obecnie jestem w 8 miesiacu ciąży i mi ciężko ale mój mąż był zmęczony po 4 godzinach). Można tam na miejscu zjeść obiad, lody, kawa,napoje w przystępnych cenach( ja nie pracuje tylko mąż).Jest tam przyjemna muzyka i zadne urzadzenie nie chodzi glosno moja sie boi zamka dmuchanego (jak mu kompresor chodzi). Naprawde polecam choc to nie Zabrze ale liczac 4h*8 zł=32zł fiku miku to zobaczcie czy nie tanio w capelli 10zł cały dzień + dojazd ok. 10zł Czysty zysk a tam jest 100x lepiej niż w Fiku-miku. Gwarantuje syka7 Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
agasadowy Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 24.03.10, 07:44 A to nie miałam pojęcia że coś takiego jest w Forum. Dziękuję za informacje, na pewno pojedziemy z Bartusiem wypróbwać nowe miejsce zabaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
agasadowy Re: fajne miejsca do spędzania czasu z maluszkami 30.03.10, 15:04 Polecam Capella Play w Forum (Gliwice). Dojazd bezproblemowy - z Zabrza autobusem nr 6 praktycznie pod samo Forum (przystanek Opolska). Sala zabaw rewelacyjna, żadna sala zabaw w Zabrzu nie ma co się równać z Capella Play. Ogromny plac zabaw zarówno dla dzieci jak i rodziców. Naprawdę jest mnóstwo zjeżdżalni, torów przeszkód, 2 duże baseny z piłkami i mnóstwo innych atrakcji. Cena 10 zł za cały dzień (od 10 do 20) to naprawdę nie wiele. Poza tym można tam również zjeść ciepły obiad w naprawdę rozsądnej cenie. Byłam tam z moim synkiem (28 m-cy) i Bartuś był bardzo zadowolony. Bardzo polecam. Adres internetowy: www.capellaplay.com.pl/atrakcje.html Odpowiedz Link Zgłoś