Dodaj do ulubionych

KICOOR KALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

16.12.05, 15:38
BYL W PRACY Z WCZORAJ NA DZISAJ I POD KONIEC OPRZYL SE REKE POLOWA CZJNIKA
JAK SE ROBIL KAWE PRZED SAMYM WYJSCIEM Z PRACY ale naszczescie to jest
popazenie pierwszego stopnia ale go boli jak cholera jak myslicie powinien
isc na chorobowe czy dalej pracowac?? jak jeszcze ktos klika na tym forum
Obserwuj wątek
    • lol21ndm Re: KICOOR KALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 16.12.05, 16:05
      Jesli zrobil to w pracy, to mam nadzieje, ze wpisal w accident book (ksiazke
      wypadkow)?!?

Zalezy, na ile Go boli. Ja bym jednak namawiala, by do pracy - jesli moze - sie
      stawil. Dopiero co zaczal, wiec lepiej nie zadzierac. Zawsze Go moga do domu
      odeslac, ale przynajmniej beda widzieli, ze nie oszukuje. Choc jesli manager
      (ka) dobry, to moze uda sie to zalatwic przez telefon?
      • pluskat Re: KICOOR KALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 16.12.05, 21:19
        Wspolczuje. Mam nadzieje, ze kupil sobie jakas masc i nie cierpi.
        • kruwsko66 Re: KICOOR KALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 21.12.05, 18:16
          lolmasz racie ksiega wypadkuw by mu sie przydala a jego reka jusz prawie
          nieboli tamtom noc w pracy przezyl a nic se nie kupil bob mu jak zwykle szkoda
          pieniedzy skura mu teraz zlazi z reki
          • kicior99 Re: KICOOR KALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 21.12.05, 18:20
            Na te ksiege wypadkow dla mnie musieliby zalozyc 100 kartkowy zeszyt =(
            • kruwsko66 Re: KICOOR KALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.05, 18:21
              a moim zdaniem to sto kartek to bardzo malo
      • kicior99 Re: KICOOR KALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 21.12.05, 18:20
        Nie wpisalem sie. Juz i tak moje nazwisko pojawia sie tam podejrzanie czesto...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka