ditta12 16.03.12, 09:50 www.youtube.com/watch?v=pulZNAKs960 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: To anioła głos. 16.03.12, 19:02 Co to jest co to za propaganda,:) Ditta Maria jest Marią zwykłym człowiekiem Jezus też a duch święty to bajeczka dla głupeczka.Prali nam czapy przez stulecia tymi bzdetami...tylko niewielka część ludzi wiedziała że to nieprawda nie wykluczając w tym samych papieży i wyskokich dostoników kościoła a raczej nikczemników.Cały bajer tej bajeczki jest taki że masz w to wierzyć z całą resztą populacji,tak jest poprostu łatwiej:P Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: To anioła głos. 16.03.12, 20:43 To moja nieżyjąca przyjaciółka a nie jakaś propaganda.Nigdy jej nie zapomnę.Była ze mną i śpiewała dla mnie wraz ze swoim zespołem,dla mnie i jeszcze jednej kobiety.Ot cała widownia. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: To anioła głos. 16.03.12, 21:12 ditta12 napisała: > To moja nieżyjąca przyjaciółka a nie jakaś propaganda.Nigdy jej nie zapomnę.Był > a ze mną i śpiewała dla mnie wraz ze swoim zespołem,dla mnie i jeszcze jednej k > obiety.Ot cała widownia. aha no to faktycznie musiała mieć głos anioła:) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: To anioła głos. 16.03.12, 21:14 a tak apropo to nudy tu na tej schizie ja tu pisze rzeczy niezrozumiałe i ty coś od czasu napiszesz:( Odpowiedz Link Zgłoś