Gość: meg22 IP: *.smrw.lodz.pl 06.02.11, 22:12 Przepraszam,że nie pisałam, ale mam kolejny maraton i nie byłam w stanie usiąść do komputera. Biorę leki i nic BÓL WYMIOTY ŚWIATŁOWSTRĘT I DRESZCZE Mam zacząć się przyzwyczajać? A Wy jak? meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minniemouse Re: Maraton 07.02.11, 00:39 To okropne, naprawde :( ja na razie sie odpukac trzymam... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
niu_82 Re: Maraton 07.02.11, 10:31 Mój maraton trwał od wtorku do piątku, 2 dni urlopu i dwa l4 niestety, to był taki koszmar, że nawet miskę miałam w łóżku, żeby się co chwilę z wymiotami nie zrywać do łazienki, bo bym nie dała rady. Za oknem hulał halny. Idzie wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: Maraton IP: *.smrw.lodz.pl 07.02.11, 17:38 Cięgle jest mi niedobrze... Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
mala-mila Re: Maraton 09.02.11, 08:27 Ja też miałam taki maraton od soboty. Codziennie 2 tabletki cinie - 100 mg, a po nich czuję się jakby mnie czołg przejechał. Dzisiaj pierwszy dzień kiedy mogę otworzyć oczy I kolejny raz odechciewa się żyć - bo wiem że za tydzień czy dwa będzie tak samo. Trzymaj się kobietko, miejmy nadzieję że kiedyś ktoś mądry wymyśli lekarstwo na migrenę. I może chociaż naszym dzieciom się to przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
maadga Re: Maraton 09.02.11, 08:50 Ja też maraton od piątku, dziś tfu tfu lepiej. Oby tak zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Maraton 09.02.11, 09:20 A ja ostatnio wyjątkowo dobrze (tfu, tfu odpukać). Przesyłam Wam dużo dobrych fluidów przeciwbólowych. Odpowiedz Link Zgłoś