Dodaj do ulubionych

wyc sie chce....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 18:34
Od wczoraj potworny ból głowy z wymiotami dziś od rana taki sam maraton ból głowy i wymioty nic nie mogę zjeśc bo wszystko zwracam NIENAWIDZĘ BÓLU GŁOWY wszyscy się śmieją Magda tobie chłopa to wszystko ci przejdzie a mnie tak boli że mam tylko siłę wyc z bólu pozdrawiam MAGDA
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: wyc sie chce.... 20.02.11, 09:58
      To jest okropne kiedy nikt czlowieka nie rozumie tylko drugi migrenik, wiem to z wlasnego doswiadczenia tak ze mocno ci wspolczuje Magda.

Nie mniej zadnych skrupulow zeby powiedziec im co myslisz Magda - bo z ciebie sie bez pardonu i szacunku smieja, i ohydnie to ciebie zwracaja jak do idiotki.

ciekawa jestem czy gdyby ktos z tych osob zachorowal na raka to jak by sie czul gdybys ty sie smiala" a tobie to chlopa/ baby trzeba" - bo to jest dokladnie to samo, takie samo chamstwo taki sam poziom i niech sobie nie wyobrazaja niedouczone prostaki ze nie.

Powinnas im to wygarnac i stanowczo powiedziec ze koniec, basta, od zaraz natychmiast nie zyczysz sobie glupich uwag skoro nie maja pojecia co to jest migrena
      i nie chce im sie na ten temat doksztalcic.
      zapytaj sie czy kiedykolwiek pomysleli zeby cos poczytac na ten temat, czy wiedza na przyklad ze migreny moga powodowac wylewy
      wiec moze zanim zaczna sie madrzyc niech sie wpierw DOKSZTALCA.

Ale pamietaj najpierw sama musisz miec szacunek dla siebie wtedy znajdziejsz sile i wole
      aby wymagac go od innych.

Mam nadzieje ze dzisiaj juz sie masz lepiej..

Minnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka