Dodaj do ulubionych

Porażenie mózgowe

IP: *.smrw.lodz.pl 17.10.11, 22:06
Mam pytanko...
Czy istnieje związek między porażeniem mózgowym a migreną?
Pozdrawiam
meg22
Obserwuj wątek
    • syrka1 Re: Porażenie mózgowe 18.10.11, 13:43
      ale ze jaki np?
      • Gość: meg22 Re: Porażenie mózgowe IP: *.smrw.lodz.pl 18.10.11, 16:16
        O częstotliwość napadów na przykład....
    • syrka1 Re: Porażenie mózgowe 18.10.11, 22:59
      Miałam do czynienia jedynie z dziećmi i tylko na własnych obserwacjach się opieram. Mózgowe porażenie nie miało wpływu. Powiem więcej- dzieci z mózgowym porażeniem - sporadycznie uskarżały się na bóle głowy.
    • joanna_sikorska_26 Re: Porażenie mózgowe 20.04.13, 18:45
      Objawy oraz parę dodatkowych informacji o mózgowym porażeniu dziecięcym można przeczytać na stronie:

Mózgowe porażenie dziecięce
      • justyna_fizjoterapia Re: Porażenie mózgowe 11.05.13, 16:21
        Witam! Jestem studentką III roku fizjoterapii. Zwracam się z uprzejmą prośbą do rodziców dzieci z mózgowym porażeniem o wypełnienie poniższej ankiety. Ankieta jest anonimowa. Informacje w niej zawarte posłużą mi tylko i wyłącznie do celów naukowych. Z góry dziękuje:-)

docs.google.com/forms/d/1pJa96xxjErpA_0bCBqui6hgIZnmtktT7zQfNc3xDbfk/viewform
    • Gość: ec.4 Re: Porażenie mózgowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.15, 12:19

Serdecznie zapraszamy Państwa na Forum Rodziców pod tytułem ?Od Dzieciństwa do Dorosłości z niepełnosprawnością?, które odbędzie się w hali nr 1 (Iglica) Międzynarodowych Targów Poznańskich w dniu 20 czerwca 2015 r. w godzinach 11:00-18:00. Patronem akcji jest Fundacja Polsat.

UDZIAŁ W FORUM JEST BEZPŁATNY!

eemcpdm2015.pl/teksty.php?plik=family_session.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka