Gość: meg22 IP: *.smrw.lodz.pl 16.11.11, 16:10 Znowu " spotkanie " z migreną... Mam straszny odruch wymiotny. Ból się powoli nasila ale to dopiero początek... Zobaczymy Jak Wasze zdrówko? meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blekitnapanienka Re: Powtórka 17.11.11, 11:30 nie wiem,jak Wy ale ja dziś fatalnie płakać mi się chce, nie mam sił. gdyby nie dzieci chyba bym połknęła wszystkie leki nasenne jakie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: Powtórka IP: *.smrw.lodz.pl 17.11.11, 12:36 Dzięki annthonka. Postarałam się bardzo i dotarłam dzisiaj do pracy po prochach. Boli jak cholera i cały czas mnie trzęsie. Wymiotuję bez przerwy a mimo wszystko cały czas strasznie mnie mdli. Pomimo to postanowiłam to przetrwać z uśmiechem na ustach. :-) Ciekawe tylko co na to mój szef bo w pracy dzisiah praktycznie co 5 minut lądowałam w toalecie. A Ty jak się dziś czujesz? meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Powtórka 18.11.11, 09:13 Dzisiaj trochę lepiej. Wczoraj popołudniu i wieczorem było nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
quelquechose Re: Powtórka 18.11.11, 16:26 U mnie sie wlasnie zaczyna... Moj jedyny bezmigrenowy tydzien po owulacji sie konczy i zaraz dostane okres, a z nim mega migrene :( Jestem snieta od paru dni, mdlosci, pojawia sie bol glowy, trudnosci z koncentracja i brak checi do zycia. Eh. Chyba sie zaraz wpisze do watki blekitnejpanienki. Odpowiedz Link Zgłoś
azkk Re: Powtórka 18.11.11, 19:10 Ja mam podobnie jak quelquechose :( Boli dzien przed miesiaczką, w trakcie aż do owulacji. Potrafi boleć prawie codziennie, o różnym nasileniu :( Im jestem starsza tym jest gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Powtórka 19.11.11, 00:52 Hey meg biedaczko. A gdzie ty jestes,w PL czy UK bo nie pamietam? czy masz jakies mozliwosci sciagnac ten oxycodon z mexyku bo tak mi cie strasznie zal.. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: Powtórka IP: *.smrw.lodz.pl 20.11.11, 02:07 Niestety nadal mieszkam w Polsce minnie. Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: Powtórka IP: *.smrw.lodz.pl 20.11.11, 12:15 Ból jest silny ale powoli puszcza... Jeszcze to wywracanie żołądka... Dzięki minnie Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś