gloubiboulgomm 31.03.05, 20:19 Kto zazywal, podczas migreny, morfine, i z jakim skutkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: Powazne pytanie. 31.03.05, 20:46 W Polsce? morfina na migrene? bardzo watpie. Ja czasami dostawalam morfine w zastrzyku albo Demerol podczas mega atakow przez ktore musialam jechac na tutejsze pogotowie. Ostatni raz bylam na pogotowiu jakies 15 lat temu - uratowaly mnie tryptany. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
kasik1972 Re: Powazne pytanie. 22.04.05, 15:24 mnie nie pomógł - może to kwestia dobrania dawki - ale dałam sobie spokój - trudno zdobyć i nie zadziałało pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Powazne pytanie. 22.04.05, 19:24 a jak sie nazywalo to co ci nie pomoglo? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
botazka Re: Powazne pytanie. 23.04.05, 17:36 Morfiny nie próbowałam chociaż miałam do niej dostęp -mąż umierał na raka więc mialam w domu morfinę ,natomiast próbowalam :TONGXUEKANG CAPSULES" podobno dziala jak morfina ,ale mi nie pomogło . Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Powazne pytanie. 23.04.05, 23:07 Odkad zazywam ,sporadycznie,oxicontin 5,na bole kregoslupa,nie mialam ,odstukac,migreny,ale tzw.poranne przedkawowe bole glowy i owszem! ML Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Powazne pytanie. 24.04.05, 14:32 Wymowilam te wczorajsze slowa w tzw. zla godzine,a raczej napisalam!! Mam dzis migrenisko,jak stad do Tokio,wrrrr!!!! Jest pelnia,co u mnie czesto idzie w parze z migrena no i diabel mnie podkusil zjesc hiszpanskie truskawki!!!A to byl blad!!!!!!!! Pozdrawiam ML Odpowiedz Link Zgłoś