aga0700 24.10.07, 10:55 DZIS znowu napiepsza mnie głowa nie umie sie skupic ani nic zrobic bo boli nerwy mam a kawy nie moge sie napic bo kłuje mnie serce od paru dni niewiem czemju znowu boli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa995 Re: BOLI NAPIEPSZA MNIE ŁEB 24.10.07, 19:45 Współczuję bardzo, mnie mimo tego, że wybrałam 20 zastrzyków z botoxu też w poniedziałek i wtorek bardzo bolała. Zaczęło się od bólu całego czoła, nie wzięłam wtedy sumigry, bo wiem z doświadczenia, że jak boli mnie czoło, to sumigra mi nie pomaga, dopiero wieczorem, jak migrenka przeszła na lewą stronę czoła, nad okiem, brałam sumigrę i wtedy po godzinie ból ustępował. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa995 Re: BOLI NAPIEPSZA MNIE ŁEB 24.10.07, 19:47 Ja niestety też nie mogę pić kawy, bo jestem po niej cała rozrzęsiona, mocno wali mi serce, tak że migrenki kawą leczyć nie mogę. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: BOLI NAPIEPSZA MNIE ŁEB 26.10.07, 11:02 to przykro ze was tak boli, serdecznie wspolczuje. przy okazji picia kawy- pamietajcie ze kofeina moze tez byc w lekach p/bolowych i innych drinkach i jej spozyta ilosc sie kumuluje. Venus Odpowiedz Link Zgłoś