Dodaj do ulubionych

Różnice wiekowe

10.01.14, 13:05
Zauważyłem że w Klanie jest sporo bardzo dużych pod każdym względem różnic wiekowych, które jakoś mi nie bardzo pasują. Np : Ciocia Stasia ma w serialu aktualnie 81 lat-więc wydaje mi się że jej mąż-Pan Jeremiasz musi być w tym samym wieku lub jest nieco starszy więc niech ma te 82-83 lata. Jego córka (imienia zapomniałem) ,która ma tych niesfornych synów w wieku gimnazjalnym zapewne ma nie więcej jak 35-37 lat ( na tyle przynajmniej wygląda) więc wygląda na to że Jeremiaszek-jak łatwo wyliczyć- musiał bardzo późno zostać ojcem,gdzieś w wieku około 46-48 lat.
Nieco podobnie- stary Kazuń drobiarz ( ok.60 lat) a syn Miłosz (bodaj w serialu 21 lat)
Obserwuj wątek
    • aneta-1989 Re: Różnice wiekowe 10.01.14, 16:37
      Corka Jeremiasza nazywa sie Magda gra ją Monika Ambroziak urodzona 1971r.
      • wiotka_trzpiotka Re: Różnice wiekowe 10.01.14, 20:23
        czyli Ambroziak (którą notabene pamiętam z Metra) najwyraźniej dobrze się trzyma...
        • 5andrzejm Re: Różnice wiekowe 12.01.14, 02:09
          o, nawet się nie pomyliłem-sprawdziłem w Wikipedii -aktor odtwarzający rolę Jeremiaszka -Wincenty Grabarczyk rocznik 1931 a więc faktycznie ma 83 lata i tu też ciekawostka..(nie wiedziałem tego) - jest ojcem aktora Andrzeja Grabarczyka ( w serialu Jurka Chojnickiego )
          • aneta-1989 Re: Różnice wiekowe 12.01.14, 18:10
            W serialu tez gra matka z córką Paulina Holtz (Agnieszka Lubicz) jest córką Joanny Zółkowskiej(Anna Surmacz).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka