wonsz 20.01.04, 10:22 Priorytetowy list wyslany do mnie z Pruszkowa zostal potraktowany przez poczte priorytetowo i dotarl do mnie juz po 39 dniach wedrowki. Musi transatlantykiem go wyslali. Dzieki, WoBi :) Aankaa i klle, macie zdrowie :)))))) K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalgosia Re: Priorytet 20.01.04, 14:02 priorytetowy list z jednej dzielnicy mojego miasta do innej (7 km) został wysłany 12 grudnia i nie doszedł do dnia dzisiejszego Odpowiedz Link
aankaa Re: Priorytet 20.01.04, 15:19 wonsz napisał: > Aankaa i klle, macie zdrowie :)))))) ciekawe jak Klle, bo mi dziś nie bardzo się wstawało :( Odpowiedz Link
lolyta Re: Priorytet 20.01.04, 15:32 Oooo. A Junior calkiem dzis skoczny po wczorajszym :-) Odpowiedz Link
klle a guzik 20.01.04, 16:29 aankaa napisała: > dziś go oszczędzimy, żeby w nałóg nie wpadł > niech się pachole w bojach zaprawia! Odpowiedz Link
klle Re: Priorytet 20.01.04, 16:34 a ja nigdy priorytetem nie wysyłam i wszystkie listy i paczki szybko docierają! Odpowiedz Link
wo_bi Re: Priorytet 20.01.04, 20:52 wonsz napisał: > Priorytetowy list wyslany do mnie z Pruszkowa zostal potraktowany przez > poczte priorytetowo i dotarl do mnie juz po 39 dniach wedrowki. > > Musi transatlantykiem go wyslali. > Stawiam na glolebia pocztowego... A ze teraz zawje i zamiecie to sie biedaczysko nameczyl... i nie mogl leciec... :)) > Dzieki, WoBi :) Prosze uprzejmie, mam nadzieje, ze sie podobalo, chodz nie bylo najlepszej jakoscci. :)) Odpowiedz Link