p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: lista wielkich obecnych 23.02.04, 16:49 trafisz na tę listę jak się nie udzielisz przez 3 tyg. Ty pisałeś dwa dni temu a nawet watki zakładałeś. Odpowiedz Link
aankaa a ja mogę się dopisać ? 23.02.04, 18:42 co prawda rzadziej, ale obiecuję poprawę Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: a ja mogę się dopisać ? 24.02.04, 10:35 aankaa napisała: > co prawda rzadziej, ale obiecuję poprawę ] mozesz, mozesz. Wszyscy się dopiszcie. It's free country. Odpowiedz Link
lolyta Re: lista wielkich obecnych 23.02.04, 19:35 A ja z rzadka bom zajeta okrytnie, to na ktora listwe sie kwalifikuje? Hm, z moim wzrostem to pewnie na zadna, bo wielka nie jestem... Odpowiedz Link
klle Re: lista wielkich obecnych 23.02.04, 20:40 a jak ktoś nie jest wielki? to co już na listę się nie nadaję? ;)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a 3 tygodnie niepisania na FDek ( jako rzekłam) 24.02.04, 10:31 takie były moje kryteria i w oparciu o nie stworzyłam listę "wielkich nieobecnych". Zakładam, że choć mali ciałem - wielcy duchem jesteście wszyscy. Czy to wyjaśnia użycie tego przymiotnika ? Odpowiedz Link
amidala A wpiszę się, a co! 27.02.04, 17:06 Koaa, będziesz chodził z dziennikiem i wpisywał uwagi za nieobecność? Odpowiedz Link
reniatoja Re: lista wielkich obecnych 04.04.04, 23:20 A jak ktos jest codziennie obecny ale tylko czyta a pisze strasznie okazyjnie? To raczej na te druga liste... :( No ale nie moge pisac wszedzie, brak mi slow na wszysktie fora. Duzo czytam though. W ulibionych mam 31 forow i wszysktie odwiedziam codziennie, pisze na paru, tez niecodziennie. Codziennie to tylko FK Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: lista wielkich obecnych 04.04.04, 23:26 reniatoja napisała: > A jak ktos jest codziennie obecny ale tylko czyta a pisze strasznie > jeżeli pisze STRASZNIE, to trafi na listę strasznych, zaraz założę ;)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: lista wielkich obecnych 05.04.04, 18:57 To ja tez na ta straszna liste chce! :-) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: lista wielkich obecnych 05.04.04, 19:55 betty-bt napisała: > To ja tez na ta straszna liste chce! :-) > a to proszę uprzejmie...się robi :)) Odpowiedz Link
wo_bi Re: lista wielkich obecnych 05.04.04, 20:21 betty-bt napisała: > To ja tez na ta straszna liste chce! :-) > Tam to wszyscy by chcieli... Ale nie wszyscy zasluguja... Chociaz... Wiesz co Betty... Ty to sie kwalifikujesz... Odpowiedz Link
betty-bt Re: lista wielkich obecnych 05.04.04, 23:25 Ty bezczelna zmijo! Jak tak, to ja na ta liste nie wchodze. Weszlabym dobrowolnie, ale nie odpowiada mi tam Twoje towarzystwo! ;))) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: lista wielkich obecnych 06.04.04, 00:46 betty-bt napisała: > Ty bezczelna zmijo! Jak tak, to ja na ta liste nie wchodze. Weszlabym > dobrowolnie, ale nie odpowiada mi tam Twoje towarzystwo! ;))) > A moje Ci odpowiada??? Jak tak,to zostaję! A jak nie,to tym bardziej zostaję!!!! :))))))))))))) Odpowiedz Link
malen_a Re: lista wielkich obecnych 06.04.04, 12:45 wpisze sie tyz, a co! w koncu co dzien czytam a nawet czasem cos sama splodze :)) Odpowiedz Link