salsa_caliente 24.04.04, 08:51 Dla chętnych jest też zielona herbata. Smacznego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest_linnhoff Re: Kawę mam dla Was!! 24.04.04, 11:25 O tak kawa. Wypadł zjazd studiow zaocznych. A ja po urodzinach kolegi senny... A tu studentki i studenci patrza ;-) Dziekuje. :-) Odpowiedz Link
ulalka Re: Kawę mam dla Was!! 24.04.04, 12:18 ja wybieram zielona :) kafa juz dzis byla:) wczesniej ;) buzki:) Odpowiedz Link
malen_a Re: Kawę mam dla Was!! 24.04.04, 15:12 ja zielona poprosze ... wlansie dogorywam po obiedzie, w ktorym najlepsze bylo to, ze nie ja go gotowalam :DD Odpowiedz Link
klle Re: Kawę mam dla Was!! 24.04.04, 16:02 jeśli można jeszcze to chętnie zieloną wysącze! Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Kawę mam dla Was!! 24.04.04, 18:00 Oooo nie wiedziałam że tyle tu fanów zielonej herbaty!!! Dziś podaję herbatkę o wdzięcznej nazwie Zielony Skoczek. Nie wiem dokładnie co tam pływa ale dobra jest!!! Mam też pyszną winogronową senchę.... Odpowiedz Link