krakus.mp 14.05.04, 23:57 Jak tak,to się przyłączcie. Ja zaczynam pierwszy. " Pradziadek przy saniach" lub " London w kasku" Kto następny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolyta same brzydkie znam 15.05.04, 00:07 jedyna sekretarka baszy sypał rycząc, bo mial przód na wale Odpowiedz Link
krakus.mp Re: same brzydkie znam 15.05.04, 00:14 lolyta napisała: > jedyna sekretarka baszy > sypał rycząc, bo mial przód na wale > Dobre! Kiedyś znałem tego masę,ale dawno w to nie grałem i w pamięci luka.Widać stary już jestem.:) Dlatego zasugerowałem tę grę, aby sobie przypomnieć co nieco. Jeszcze sobie przypominam " stój Halina" Pzdr. Odpowiedz Link
reniatoja Re: same brzydkie znam 15.05.04, 06:37 A czy tym, ktorzy nie znaja tej gry moglbys objasnic jej zasady? Odpowiedz Link
lolyta Re: same brzydkie znam 15.05.04, 18:46 zamieniasz po jednej literce (sylabie) z tych wyrazow i otwieraja sie nowe znaczenia gra polslowek - sra polglowek Odpowiedz Link
reniatoja Re: same brzydkie znam 15.05.04, 18:54 takie żarty = tanie narty walę z lupki = palę z lufki żar dupy - gar zupy Cus takiego? A to fajne, nie wiem co lepsze - lepieje czy to :) Odpowiedz Link
lolyta Re: same brzydkie znam 15.05.04, 19:04 Nie do konca, literki powinny sie zamienic miejscami, czyli np. w "gra polslowek" zamienia sie miejscami "s" i "g" Odpowiedz Link
pokraczny_kotek łehe hehe :) 20.05.04, 19:25 larwy jak kuleczki klaskanie w mroku tadek jak zorba :D hyży rój gdzieś w domu mam cały zestaw, poszukam :) Odpowiedz Link
pokraczny_kotek TUTAJ! 20.05.04, 19:47 www.goblinmarket.republika.pl/gp_ai.htm]:)))))))) Odpowiedz Link