Dodaj do ulubionych

Problemy w pracy xD

10.11.10, 19:42
Mam problem w pracy bo być może na ok 70% awansuję w pracy na brygadzistą czyli takim jakby szefem pewnej grupy osób. Wiem że mój problem jest idiotyczny ale boję się że nie podołam takiemu wyzwaniu no i że będą komentarze o tym że dostałam awans po znajomościach.
Obserwuj wątek
    • avril993 Re: Problemy w pracy xD 10.11.10, 19:48
      Dla mnie dziwne jest to, że ktoś kto ma pracę ( a więc podejrzewam, ze jest pełnoletni) ma konto na Kotku.
      • sandy Re: Problemy w pracy xD 10.11.10, 19:50
        Rok temu jeszcze chodziłam do szkoły więc wiesz...
    • avril993 Re: Problemy w pracy xD 10.11.10, 19:51
      A co do tematu to ja radziłabym spróbować jeżeli dostaniesz ten awans. A może akurat będzie Cię to satysfakcjonowało? Czasami ludzie myślą, że czemuś nie podołają i poddają się i niepotrzebnie. Powinno sie próbować wszytskiego. Przecież zawsze można się wycofac i wrócić do tego punktu, w którym się było.
      • sandy Re: Problemy w pracy xD 10.11.10, 20:04
        Wiem że praca by mnie satysfakcjonowała, swoje zajęcia wykonuję dobrze, boję się tego jak mam ogarniać codziennie pracę ponad 20 osób. Wszyscy myślą że brygadzista to nic nie robi tylko się kręci wokół tych swoich pracowników i dostaje co miesiąc kupę kasy a tak nie jest ma dużo roboty i jest odpowiedzialny nie tylko za siebie ale i za resztę, i jak coś jest źle to opierdziel od szefa dostaje nie pracownik a właśnie brygadzista.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka