pokraczny_kotek 22.05.04, 22:51 kazik rules zdunek rules generalnie sekcja dęta rules przekupni ochroniarze rules rules rules :) a wszystko w asyście pięciu chłopa ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest_linnhoff Re: koncert kultu 23.05.04, 00:20 qmple Ernesta cool - kupili mu plyte Kazik + piosenki Toma Waitsa salon recreativo najbardziej cool 220 V is o.k. ;-) Odpowiedz Link
mallina Re: koncert kultu 23.05.04, 01:48 a niedlugo to Kult wystapi w Düsseldorfie..kto wie - moze uda sie dojechac.. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: koncert kultu 24.05.04, 20:24 a na metallikę do Chorzowa paszli won ! Odpowiedz Link
pokraczny_kotek Re: koncert kultu 24.05.04, 21:05 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > a na metallikę do Chorzowa paszli won ! hehe opowiem wam przy najbliższym spotkaniu pieprzną anegdotkę z koncertu metaliki parę lat temu. z udziałem Tego Który Się Obraża Że Go Wódką Częstują :-D Odpowiedz Link
ernest_linnhoff sądziłem, że... 24.05.04, 21:23 ... kochacie Wisniewskiego bodajże Michała, a tu prosze Kazik, Metallica... ;-) Odpowiedz Link
pokraczny_kotek Re: sądziłem, że... 24.05.04, 23:39 ernest_linnhoff napisał: > ... kochacie Wisniewskiego bodajże Michała, a tu prosze Kazik, Metallica... ;) APAGE!!! ;-) Odpowiedz Link