malen_a 04.06.04, 10:10 mam bilety na przedpremierowy pokaz Shreka :))) tralala juz sie doczekac nie moge :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokraczny_kotek Re: Shrek 2 04.06.04, 17:04 malen_a napisała: > mam bilety na przedpremierowy pokaz Shreka :))) nie drażnij lwów (drzemiących w pokracznych kotkach). też chcę :) opowiesz jak było? a znajomi dzisiaj wędrują na hariego portera :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Shrek 2 04.06.04, 21:56 pokraczny_kotek napisała: > malen_a napisała: > > > mam bilety na przedpremierowy pokaz Shreka :))) > > nie drażnij lwów (drzemiących w pokracznych kotkach). > też chcę :) opowiesz jak było? > a znajomi dzisiaj wędrują na hariego portera :) A ja 2 lata na filmie ( w kinie ) nie byłam.... la la la la la ... tia. Odpowiedz Link
malen_a Re: Shrek 2 05.06.04, 11:39 pokraczny_kotek napisała: > a znajomi dzisiaj wędrują na hariego portera :) > opowiem, a jakze, ale teraz to Mha moze mowic:) a HP tez widzialam, na seansie w czw o godz. 00:05 :) ale mi sie nie podobal i jestem bardzo zawiedziona:( Odpowiedz Link
freewolf Re: Shrek 2 06.06.04, 00:23 malen_a napisała: > mam bilety na przedpremierowy pokaz Shreka :))) > tralala > juz sie doczekac nie moge :) Widziałem go już 3 razy (tylko 3, niestety, brak czasu :( ). Oglądałem po angielsku i strasznie się boję polskiego dubbingu. Antonio Banderas jako kot w butach jest po prostu niesamowity i szczerze wątpię, że znajdą kogoś choć w połowie tak dobrego na jego miejsce. Odpowiedz Link