krakus.mp 03.10.04, 20:36 Witam. Kto z Was szanowni forumowicze mieszka w Warszawie na Bemowie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a JANIE :(( 03.10.04, 22:50 krakus.mp napisał: > Witam. > Kto z Was szanowni forumowicze mieszka w Warszawie na Bemowie? Odpowiedz Link
malen_a Re: Pytanko do Warsiawiaków. 04.10.04, 10:29 ja nie ale pracuje, wiec moze cos pomoge? Odpowiedz Link
aankaa a czego szukasz na Bemowie ? 04.10.04, 22:19 wprawdzie mieszkam kawałek dalej, ale nie na końcu miasta Odpowiedz Link
krakus.mp Re: a czego szukasz na Bemowie ? 04.10.04, 22:35 aankaa napisała: > wprawdzie mieszkam kawałek dalej, ale nie na końcu miasta > Witam. Zapytałem, bo właśnie na Bemowie najczęściej załatwiam służbowe sprawy.Pomyślałem,że może mógłbym kogoś z forum tam spotkać. Pzdr. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: to skrobnij kiedy i gdzie bywasz 04.10.04, 22:45 aankaa napisała: > Jak będę jechał, to dam dzień wczęśniej info na Twoją skrzynkę. A jak będę w Wawie i znajdę chwilę na spotkanie,to zadzwonię. Odpowiedz Link