p.a.d.a.l.c.o.w.a 19.11.04, 14:33 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24438 Dekamerończycy mile widziani ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest_linnhoff Re: w temacie zwierzątek :-) 20.11.04, 18:21 Mam pytanie: czy koty odlatują na zime do ciepłych krajów? ;-)) Moja sasiadka wystawia zawsze na taras miseczki, co powoduje, ze logują się tam koty z osiedla w liczbie ok 10 sztuk. (Swojego czarnego kocura trzyma w domu, i on "luka" na tych osiedlowych nicponi). Ale teraz kotow od jakiegos czasu nie ma... odleciały...hmmm? ;-)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Ernest..... 20.11.04, 18:33 chyba przerzucę twoje pytanie na F. Nasze Zwierzęta ? co ty na to ? Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Ernest..... 20.11.04, 20:27 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > chyba przerzucę twoje pytanie na F. Nasze Zwierzęta ? co ty na to ? lepiej nie :) "pojechaliby" we mnie... ;) nie każdy łapie amplitude nadawania Ernesta ;) Odpowiedz Link
gal_ja Re: Ernest..... 30.11.04, 19:27 Chyba rację masz Ernest. Nie ryzykuj. Fora miłośników nader poważne są. Pzdr, Gal Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Ooooooooooooooooooooooooooo 30.11.04, 22:17 Gal na zimę do Konstancina zjechał.....a to niespodzianka. Miła. Trza go powitać jako nowego (infamisa z 3-miasta) Odpowiedz Link
comma Re: Ernest..... 06.12.04, 18:08 gal_ja napisał: > Fora miłośników nader poważne są. Owszem, ale nie brak i takich z poczuciem humoru i dystansu :-) Odpowiedz Link
comma Re: w temacie zwierzątek :-) 21.11.04, 15:36 ernest_linnhoff napisał: > Mam pytanie: czy koty odlatują na zime do ciepłych krajów? ;-)) Niestety, nie :-( Pozostaje mieć nadzieję, że podkarmianej gromadki nie spotkało jakieś nieszczęście. A na Nasze Zwierzęta zapraszam serdecznie. :-)) Odpowiedz Link