aankaa 28.07.03, 19:01 (kota), który nic nie pije że nie je, to normalne - za gorąco strzykawką taką damę poić ??? namawiam, żeby choć guziki przy futrze rozpięła ale, ta elegantka, nic :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolyta Re: kolejny problem - mam zwierza 28.07.03, 19:06 Kiedys sie spotkalam z teoria, ze najlepszy sposob na upal to trzyczesciowy garnitur, koszula zapieta pod szyje i krawat - jakoby jak sie jest tak szalenie eleganckim, to jakos upalu sie nie dopuszcza do mysli - moze futrzana dama tez ta teorie slyszala? Odpowiedz Link
aankaa Re: kolejny problem - mam zwierza 28.07.03, 19:15 jeśli nie słyszała - zaraz przeczyta (albo ja jej) a może to w genach (damy) siedzi ? Odpowiedz Link
raszefka Re: kolejny problem - mam zwierza 28.07.03, 23:37 hihi, a mnie ten trzyczęściowy garnitur na upał skojarzył się z drzwiami na sawannie "bo jak spotkam lwa to rzucę i łatwiej będzie uciekać" Odpowiedz Link
anahella Re: kolejny problem - mam zwierza 29.07.03, 00:37 Moje za to ciagle chca jesc, ale jak im wloze do miski to nie jedza. Na razie dopadam je ze szczotka i wyczesuje futerki zeby zebrac klakow jak najwiecej. Odpowiedz Link
aankaa robię (czeszę) to samo 29.07.03, 00:39 jest tak "padła", że na grzebień nie reaguje Odpowiedz Link