daffne 01.08.03, 22:52 A babeczki dobrze sie bawia :) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wachlarz Re: Taka cisza , ze az boli :( 01.08.03, 23:05 daffne napisała: > A babeczki dobrze sie bawia :) Może nie tak dobrze, jak godzinę wcześniej, kiedy oprócz babeczek był jeden nie-babeczek. A może znacznie lepiej... :) Odpowiedz Link
betty-bt wachlarzu... 02.08.03, 19:56 wachlarz napisał: > Może nie tak dobrze, jak godzinę wcześniej, kiedy oprócz > babeczek był jeden nie-babeczek. > > A może znacznie lepiej... :) bez ciebie to nawet drzewka i krzaczki zszarzaly ;-( Odpowiedz Link
czarna33 Re: Taka cisza , ze az boli :( 01.08.03, 23:17 Moze cuś poderwaly?Zazdrość mnie zrzera,ale żebym sie zawściekła to nie mogłabym powrocic na czas.Jutro do roboty musze iść:((Dziewczęta czekamy na relacje.A tak wogóle to jest już bardzo pózno i porzadne kobitki siedzą o tej porze w domu przed monitorami a nie sie gdzieś tam po Polach szlajają:)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Taka cisza , ze az boli :( 02.08.03, 19:52 czarna33 napisała: > Dziewczęta czekamy na relacje baaardzo pozytywne! az szkoda rozstac sie bylo :( > A tak wogóle to jest już bardzo pózno i porzadne kobitki siedzą o tej > porze w domu przed monitorami a nie sie gdzieś tam po Polach szlajają:)) ja tam nigdy nie twierdzilam, ze porzadna jestem! szlajalysmy sie do polnocy :) Odpowiedz Link
anahella Re: Taka cisza , ze az boli :( 03.08.03, 02:03 betty-bt napisała: > ja tam nigdy nie twierdzilam, ze porzadna jestem! szlajalysmy sie do > polnocy :) No co ty? Jak kazden jeden porzadny kopciuszek zwialysmy z balu o polnocy. Co prawda pantofelkow nie pogubilysmy, wiec zaden ksiaze nas teraz nie szuka, ale w koncu ksiazeta z pantofelkami sa niemodni w tym sezonie;) Odpowiedz Link
summa Re: Taka cisza , ze az boli :( 02.08.03, 20:07 daffne napisała: > A babeczki dobrze sie bawia :) > > Pozdrawiam:) Daffne, no nie płacz już, nie płacz...Następnym razem dotrzesz! Odpowiedz Link
daffne Re: Taka cisza , ze az boli :( 03.08.03, 11:42 summa napisała: > > Daffne, no nie płacz już, nie płacz...Następnym razem dotrzesz! Dzisiaj juz mi troche lepiej :)A nastepnym razem dotre na pewno ! :))) Pozdrowionka :) Odpowiedz Link