snow.white 07.08.03, 20:24 przyznajcie sie-kto wyslal mi rano i teraz maila??? :) jak robicie mnie w karolka,to sie pogniewam! :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 20:26 podaj adres zwrotny twego uroczego respondendenta, to ci napiszę kto. Rozumiem, że chodzi o to z niemaniem świateł, eeee error , z niemaniem PSA. snow.white napisała: > przyznajcie sie-kto wyslal mi rano i teraz maila??? :) > > jak robicie mnie w karolka,to sie pogniewam! :P Odpowiedz Link
snow.white Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 20:31 no wlasnie o to!!! ale rozmowa sie rozwija-tylko nie wiem,czy jak Wam napisze,to nie bedzie zdradzenie tajemnicy korespondencji ;))) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 20:32 snow.white napisała: > no wlasnie o to!!! > > ale rozmowa sie rozwija-tylko nie wiem,czy jak Wam napisze,to nie bedzie > zdradzenie tajemnicy korespondencji ;))) pisz i zdradzaj nudno dziś :(( Odpowiedz Link
snow.white Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 20:36 chyba nie moge :) jak sie ujawni,to Wam powiem :) na razie przeprowadzam dochodzenie,czy to nie nikt z Was! ;) kto chce mnie podejsc,hmmm... Odpowiedz Link
aankaa Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 20:48 jeżeli już coś wysyłam - to raczej "dowcipasy" Odpowiedz Link
snow.white Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 20:51 ale chyba bys pamietala,ze do mnie wysylalas :) dochodzenie trwa :) Odpowiedz Link
aankaa Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 20:53 snow.white napisała: > ale chyba bys pamietala,ze do mnie wysylalas :) aż takiej sklerozy nie mam... RANO NIC nie wysyłałam TERAZ - tak :)) Odpowiedz Link
snow.white Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 20:56 :))) no teraz Ty :))) widze :)))) ;))))))))))) Odpowiedz Link
snow.white Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 21:07 Ciebie bym poznala przeciez! :) oj,ciekawosc mnie meczy!!!! ;))) Odpowiedz Link
snow.white Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 21:12 wiem... :) w wyszukiwarce takiego kogos nie ma-co utwierdza mnie w przekonaniu,ze to jakis kawal :) Odpowiedz Link
aankaa Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 21:15 swoją drogą - podziwiam Cię cały dzień tropić takiego emila ... a może (jako załącznik) zdjątko dosłał ? Odpowiedz Link
snow.white Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 21:17 caly dzien go nie tropilam ;) teraz zaczelam-wczesniej myslalam,ze to pomylka :) a rano bylam po sukienke,wiec nie mialam glowy do tropienia ;))) czerwona sukienke... jaka ladna :))) Odpowiedz Link
aankaa Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 21:26 snow.white napisała: > a rano bylam po sukienke,wiec nie mialam glowy do tropienia ;))) czerwona > sukienke... jaka ladna :))) oooooooo, opisz ją Odpowiedz Link
snow.white Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 21:48 aankaa napisała: > snow.white napisała: > > > a rano bylam po sukienke,wiec nie mialam glowy do tropienia ;))) czerwona > > sukienke... jaka ladna :))) > > oooooooo, opisz ją taka raczej codzienna,ale bardzo ladna :) czerwona,krotka,odcinana pod biustem,na ramiaczkach. na dekolcie jest takie rozciecie ze sznureczkami i mozna zawiazac-albo nie ;) bardzo ladna :)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 21:54 No cos ty - to ja z priva wysyłałam zdjęcie Pierra, m. inn. tobie Ale tylko do dorosłych a nie do dzieci. Do sniezki nie pisuję na pocztę gazety. aankaa napisała: > > a może (jako załącznik) zdjątko dosłał ? Odpowiedz Link
snow.white Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 21:56 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: Ale tylko do > dorosłych a nie do dzieci. Do sniezki nie pisuję na pocztę gazety. > no wiesz??!!! :((( mam zlamane serce!!!! :(((( Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 22:10 nie przejmuj się, ja się tylko tłumaczę aancee, że to nie ja o psa cię indagowałam.A może opacznie aluzyję odczytałam. No i co ? wytropiłaś już ten byt tajemniczy ? czy śledztwo trwa ? snow.white napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > Ale tylko do > > dorosłych a nie do dzieci. Do sniezki nie pisuję na pocztę gazety. > > > > no wiesz??!!! :((( mam zlamane serce!!!! :(((( Odpowiedz Link
snow.white Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 22:14 ale "do dzieci"???? :((( no wiesz... :( trwa,trwa :) kolejna wiadomosc przyszla. Anahelli tu nie ma-moze to ona??? :))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Kto z Was???? :) 07.08.03, 22:56 EEEEEeeeeeeeeeeeeeeeee, I do not stink so. Ja pachnę. > Anahelli tu nie ma-moze to ona??? :))) Odpowiedz Link
summa Ja nie! 07.08.03, 21:46 (Janie, jak ty nie to i ja nie :)) - tak mi sie tylko przypomniało) Odpowiedz Link
snow.white och!!! :) 07.08.03, 21:51 znow napisal!!! Osobo,ktora piszesz te maile-prosze sie ujawnic i nie robic mi kawalow!!!! Odpowiedz Link
snow.white Re: och!!! :) 07.08.03, 22:12 nie moge,bo to cichy wielbiciel ;))) ladna mam sukienke?? :) :((( chlip,chlip,Padalcowa zlamala mi serce :((( zaraz Jej zeskanuje strone glowna z dowodu :( dziecko,tez cos??!! :( Odpowiedz Link
koaa Re: och!!! :) 07.08.03, 22:19 snow.white napisała: > nie moge,bo to cichy wielbiciel ;))) > > To taka para kaloszy to ja się umawiam zaraz na całowaną randke:)))))) Odpowiedz Link
snow.white och nie!!!!! 07.08.03, 22:26 koaa napisał: > snow.white napisała: > > > nie moge,bo to cichy wielbiciel ;))) > > > > > To taka para kaloszy to ja się umawiam zaraz na całowaną randke:)))))) jak to zrobisz,to ja sie tez z nim na taka umowie!!! :P chyba,ze to Anahella(bo dzis jej tu nie ma,wiec jest w kregu podejrzanych)-wtedy nie ;))) a ja nie prosilam o zadne maile od niego-sa niezalezne ode mnie-a calowana randka od Ciebie jak najbardziej!!! :) ps.ale piosenki mu na pewno nie zaspiewam :) Odpowiedz Link
aankaa Re: och!!! :) 07.08.03, 22:22 snow.white napisała: > nie moge,bo to cichy wielbiciel ;))) już nie taki chichy > ladna mam sukienke?? :) no, szkoda (a może - na szczęście) - nie każda z nas może taką wdziać > :((( chlip,chlip,Padalcowa zlamala mi serce :((( zaraz Jej zeskanuje strone > glowna z dowodu :( dziecko,tez cos??!! :( nie płacz, bo i nam się smutno zrobi Odpowiedz Link
snow.white Re: och!!! :) 07.08.03, 22:29 aankaa napisała: > już nie taki chichy to Anahella robi mnie w balona,na pewno ;))) > > > ladna mam sukienke?? :) > > no, szkoda (a może - na szczęście) - nie każda z nas może taką wdziać mozecie,mozecie-ma taki kroj,ze wszystkie kobiety ladnie w nim wygladaja :)) np moj tylek nie jest w niej taki widoczny,jak zwykle ;))) > > > :((( chlip,chlip,Padalcowa zlamala mi serce :((( zaraz Jej zeskanuje stron > e > > glowna z dowodu :( dziecko,tez cos??!! :( > > nie płacz, bo i nam się smutno zrobi buuu :(( ale mi smutno wlasnie :((( ale od Ciebie smieszka dostalam :) Odpowiedz Link
aankaa Re: och!!! :) 07.08.03, 22:42 snow.white napisała: > buuu :(( ale mi smutno wlasnie :((( > ale od Ciebie smieszka dostalam :) to wysyłam jeszcze jednego Odpowiedz Link
snow.white hihihi :))) 07.08.03, 22:47 ale w moj swinski nastroj dzis trafilas ;)))))) dzieki,dzieki :)))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: och!!! :) 07.08.03, 22:54 Czym ci serce,q-de, złamałam ??? Ty sobie lepiej poczytaj na FK jak można serce złamać; a to w wątku Pierra Dolynsky'ego i tam zobacz jak mogą się ludzie odnieśc do wspaniałego człowieka. Wilkiem mu są. Homo homini lupus sunt. Gdybyś miała ksztę empatii- dawno byś mu słowo pociechy wysłała. P.S. nic się nie martw, młodość przeminie i uwolni cię od infantylnych rozterek. snow.white napisała: >> > :((( chlip,chlip,Padalcowa zlamala mi serce :((( zaraz Jej zeskanuje strone > glowna z dowodu :( dziecko,tez cos??!! :( Odpowiedz Link
snow.white Re: och!!! :) 07.08.03, 22:59 Homo homini lupus est :) nie sunt :) to nie ta liczba :) nie jestem w stanie czytac wszystkich watkow na FK bo jestem na kilku forach- wiec nie wiem,o co chodzi. i mam nadzieje,ze infantylne rozterki pozostana mi,nawet jak sie zestarzeje!! :P Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: och!!! :) 07.08.03, 23:26 No to cie podpuściłam z tym sunt, checheche. Dwa lata na medycynie łacinę kułam. Nie dawaj mi się podpuszczać. ;)))) & :P Co ta młodzież taka sieriozna, choć taka słodziutka? snow.white napisała: > Homo homini lupus est :) nie sunt :) to nie ta liczba :) > > nie jestem w stanie czytac wszystkich watkow na FK bo jestem na kilku forach- > wiec nie wiem,o co chodzi. > > i mam nadzieje,ze infantylne rozterki pozostana mi,nawet jak sie zestarzeje!! : > P Odpowiedz Link
snow.white Re: och!!! :) 07.08.03, 23:38 ja w sumie 4 lata-2 na studiach i dwa w liceum :) hehe,a i tak mam poprawke ;))) nie dalam sie podpuscic-bo wylapalam podpuche ;)))))) jaka mlodziez,stara baba jestem :))) Odpowiedz Link
koaa Re: och!!! :) 07.08.03, 23:41 W medyku podobno łacina nie jest na wysokim poziomie:))))) potłumacz sobie cezara to pogadamy:)))) Odpowiedz Link
snow.white Re: och!!! :) 07.08.03, 23:43 wlasnie!!!! tlumaczyles "Galia est omnia..."??? albo Katullusa!! :) albo Safone :) Odpowiedz Link
koaa Re: och!!! :) 07.08.03, 23:48 Ja już zaliczyłem i nie muszę kompletnie nic z łaciny pamiętać droga amico:) Odpowiedz Link
snow.white Re: och!!! :) 07.08.03, 23:54 haha-no to zobacz co ma Ci krew ugotowac ;)))) nie dasz rady chyba ;))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: och!!! :) 08.08.03, 01:22 wolałabym Katullusa. A po kiego muchomorka tłumaczyć? Wszak wszystko już przetłumaczone i to na kilkadziesiąt języków. koaa napisał: > W medyku podobno łacina nie jest na wysokim poziomie:))))) To nie chodzi o poziom, lecz o zapał do nauki. Poziom ma nikły na to wpływ. > potłumacz sobie cezara to pogadamy:)))) Odpowiedz Link
snow.white Re: och!!! :) 08.08.03, 10:20 jak to po co?? :) zabys mogla wlozyc w swoj przeklad serce i napisac tak,jak czujesz :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: och!!! :) 08.08.03, 13:45 ejże...a co za tłumaczenia" tak jak czujesz" Najlepiej np,. Jesienina tłumaczył Woroszylski, bo jak pisał w memuarach nie czuł nic. snow.white napisała: > jak to po co?? :) zabys mogla wlozyc w swoj przeklad serce i napisac tak,jak > czujesz :) Odpowiedz Link
snow.white Re: och!!! :) 08.08.03, 14:04 ale przeciez ja ich publikowac nie zamierzam-tlumacze dla siebie,tak jak czuje :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: och! och !och!!! :) 08.08.03, 14:32 jak czytam tłumaczenia profesjonalistów, to także czuję, że czuję.:) snow.white napisała: > ale przeciez ja ich publikowac nie zamierzam-tlumacze dla siebie,tak jak > czuje :) > Odpowiedz Link
snow.white w tej chwili,to ja czuje :) 08.08.03, 14:39 ze jestem glodna jak wilk :))) czas na obiad :) pozdrawiam i smacznego! :) ps.ale w moim tlumaczeniu cwicze do poprawki ;))) i moge czuc po swojemu,zupelnie nieprofesjonalnie :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: w tej chwili,to ja czuje :) 08.08.03, 14:45 życzę nieprofesjonalnych egzekutorów poprawki.:) Mówiąc wprost : zdaj szczęśliwie! snow.white napisała: > > ps.ale w moim tlumaczeniu cwicze do poprawki ;))) i moge czuc po > swojemu,zupelnie nieprofesjonalnie :) Odpowiedz Link
snow.white Re: w tej chwili,to ja czuje :) 08.08.03, 15:31 nie dziekuje,zeby nie zapeszyc :)) Odpowiedz Link
snow.white to Cichy Wielbiciel :) 09.08.03, 12:32 teraz juz calkiem glosny ;)))) zostajecie oczyszczeni z podejrzen ;))))) no i pieknie-ja wyjade i teraz ktoras z Was dostanie maile od niego! ;))) Odpowiedz Link
anahella Re: Robienie w karolka 11.08.03, 11:50 mamalgosia napisała: > Co oznacza???? Mniej wiecej to samo co grac w bambuko;) A tu karolek to eufemizm od hmm... eeee... tego..... nie powiem bo sie wstydze;) Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Robienie w karolka 11.08.03, 12:04 Jak ja Ci zaraz przyłożę w pupkę, to pożałujesz!!! Karolek to imię mojego ukochanego syneczka!!! Ratuje Cię tylko fakt, że ten inny karolek jest pisany małą literą. Odpowiedz Link