anahella 11.08.03, 00:10 Nie ci sie spelni polowa (ta lepsza) marzen:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 00:13 anahella napisała: > Nie ci sie spelni polowa (ta lepsza) marzen:) > dzieki :))) bo bez marzen zycie staje sie nudne? buuuzka :-) Odpowiedz Link
raszefka Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 00:14 Jeszcze raz jeszcze raz!!!!!! ^^^^^^^^^^ | | | | | | | | | Odpowiedz Link
anahella Re: p.s. 11.08.03, 00:26 raszefka napisała: > Czy Betty-bt korzysta z O2? Co ty? Ona oddycha wodorem;) Odpowiedz Link
raszefka Re: p.s. 11.08.03, 00:29 Tak wlasnie wyglada!!! A niech jej na zdrowie pojdzie jeszcze raz!! :) 100 lat Odpowiedz Link
betty-bt Re: p.s. 11.08.03, 00:35 anahella napisała: > Co ty? Ona oddycha wodorem;) > wszystko na przekor... :-) Odpowiedz Link
betty-bt dziekowka !!! :))) 11.08.03, 00:28 wam wszystkim. tlen, ale skrzynka mailowa. a tak to gg Odpowiedz Link
raszefka Re: dziekowka !!! :))) 11.08.03, 00:30 betty-bt napisała: tlen, ale skrzynka mailowa. a tak to gg ueno :( Odpowiedz Link
betty-bt Re: dziekowka !!! :))) 11.08.03, 00:35 raszefka napisała: > ueno :( a co? a co? a co co co? Odpowiedz Link
betty-bt Re: dziekowka !!! :))) 11.08.03, 00:41 raszefka napisała: > zajrzy bedzie wiedziala :) zajrzalach.. i nic :((( a wrzuc gg- zapukam :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 00:55 anahella napisała: > Nie ci sie spelni polowa (ta lepsza) marzen:) > -------------------------- Abys nie uronila ani jednej zycia chwili Oby Cie nie ominela zadna czesc Bozego dziela Ani milosc co przemija Ani tymczasowa przyjazn... Wszystkiego naj... Takze sie dolaczam do zyczen :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 01:00 wo_bi napisał: > Abys nie uronila ani jednej zycia chwili > Oby Cie nie ominela zadna czesc Bozego dziela > Ani milosc co przemija > Ani tymczasowa przyjazn... > > Wszystkiego naj... Takze sie dolaczam do zyczen :) serdeczne dzieki. jestem wzruszona. a ktos ty? Odpowiedz Link
wo_bi Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 01:10 betty-bt napisała: > wo_bi napisał: > serdeczne dzieki. jestem wzruszona. a ktos ty? ------------------------------ Witam :) Hmm powiedzmy, ze z czytacza zamienilem sie w pisacza. :) Tzn od czasu do czasu cos tam wystukalem na FK ale czesciej czytalem. A to przez jedna z forumowiczek, nie wydam raszefki, zeby nie podpadla Wam przeze mnie. ;) Tzn. od czasu do czasu podrzucala mi linki z forum do przeczytania. Pzniej sam zaczalem zagladac na F. A teraz pokazala mi to forum. I tak oto jestem :)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 01:14 wo_bi napisał: > Witam :) > Hmm powiedzmy, ze z czytacza zamienilem sie w pisacza. :) Tzn od czasu do > czasu cos tam wystukalem na FK ale czesciej czytalem. A to przez jedna z > forumowiczek, nie wydam raszefki, zeby nie podpadla Wam przeze mnie. ;) Tzn. > od czasu do czasu podrzucala mi linki z forum do przeczytania. Pzniej sam > zaczalem zagladac na F. A teraz pokazala mi to forum. I tak oto jestem :)) Bog zaplac raszefce :-) witamy! w sam raz na impreze wpadles :))) milo mi cie poznac. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 01:23 betty-bt napisała: > wo_bi napisał: > > Bog zaplac raszefce :-) witamy! w sam raz na impreze wpadles :))) > milo mi cie poznac. ------------------------------ Dziekuje za mile przyjecie :)) Mi takze jest niezmiernie milo. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 01:26 wo_bi napisał: > Dziekuje za mile przyjecie :)) Mi takze jest niezmiernie milo. wpadaj czesciej z prezentami :-) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 01:33 betty-bt napisała: > wo_bi napisał: > > wpadaj czesciej z prezentami :-) ------------------------ Prosisz i masz ;) Odpowiedz Link
gal_ja Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 01:16 I ja do życzeń sie dołączam i krajankę pozdrawiam. :) STO LAT!!!! Gal Odpowiedz Link
betty-bt Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 01:24 gal_ja napisał: > I ja do życzeń sie dołączam i krajankę pozdrawiam. :) > > STO LAT!!!! nie spodziewalam sie ciebie w tym watku. na naburmuszonego mi wygladales :))) dziekuje serdecznie i poprosze padalca na rozmowe ;-) > > Gal Betty Odpowiedz Link
gal_ja Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 01:39 betty-bt napisała: > > nie spodziewalam sie ciebie w tym watku. na naburmuszonego mi wygladales :))) To pewnie dlatego, że przez internet źle widać:) > dziekuje serdecznie i poprosze padalca na rozmowe ;-) Ni wiń padalca, że jeszcze Ci życzeń nie złożył. Ciągle przeżywa fakt, że taką żmiję jak ja na swej pierwsi wychował:)) Pzdr. Gal Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 02:59 buehehehehehe.....MIEJ serce i PATRZ W nerki.......................... ........uuuuuuuuuuuuuhehehehehe. P.S. dopiero jak padalec zdechnie, to pozałujecie, ze psy na nim podwieszaliście. I to jakie psy?..- nicz_emu niewinne i nik_omu nie dłużne. gal_ja napisał: > > Ni wiń padalca, że jeszcze Ci życzeń nie złożył. Ciągle przeżywa fakt, że taką > żmiję jak ja na swej pierwsi wychował:)) > > Pzdr. > Gal > > Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 04:43 tak żem napisała...PIERWSI.... mając na względzie, że pierwsi - ostatnimi będą. Q_rde. gal_ja napisał: Ciągle przeżywa fakt, że taką > żmiję jak ja na swej pierwsi wychował:)) > > Pzdr. > Gal > > Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 01:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=7321502&a=7387871 Odpowiedz Link
betty-bt Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 10:27 najmilejszej z NASTOLATEK??? :))) süüüüss :) dziekuje. Odpowiedz Link
koaa Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 09:44 Wszystkiego najlepszego i poznania nowego cudownego kochanka:))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 10:29 koaa napisał: > Wszystkiego najlepszego i poznania nowego cudownego kochanka:))) ...i kazdy wie o co chodzi! ;-) niech wam wszystkim Bozia wynagrodzi... Odpowiedz Link
daffne Re: Betty Droga odbierz @@@ :))) 11.08.03, 11:04 Dobrze , ze sie nie spoznilam ze dwa maile Ci podsylam :) Wszystkiegooooooooooooo naj naj naj !!!! Odpowiedz Link
betty-bt odpis@lam :)) 11.08.03, 12:26 daffne napisała: > Dobrze , ze sie nie spoznilam ze dwa maile Ci podsylam :) > Wszystkiegooooooooooooo naj naj naj !!!! serdeczne dzieki. Odpowiedz Link
summa Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 11:02 Betty! To ja z rana stawiam szampana! :))) I obyś następnym razem świetowała w Gdyni! Odpowiedz Link
betty-bt Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 12:27 summa napisała: > Betty! To ja z rana stawiam szampana! :))) > I obyś następnym razem świetowała w Gdyni! no to siup... :) a juz sobie w gdyni poswietowalam :) dzieki Odpowiedz Link
capa_negra Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 13:00 urodziny??? a które jeśli łaska ?? imieniny??? a zresztą co by to nie było to zycze ci tego czego sobie sama najbardziej zyczysz :-)) :*) Odpowiedz Link
ja_nek Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 13:07 Czy to ważne, które?;))) 18 lub wielokrotność;))) Odpowiedz Link
capa_negra Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 13:45 pewnie że nie wazne, ale ciekawośc ..babska rzecz :-)) Odpowiedz Link
ulalka Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 13:23 nio i ja najlepszego :)) niech Ci zawsze swieci slonko na niebie, niech sie smieje caly swiat do Ciebie, niech Ci sie marzenia spelniaja, niech Cie tylko dobre rzeczy czekaja :))) pozdroovka :)) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 20:44 niech Ci się, Betty, spełni choć trochę Odpowiedz Link
betty-bt Re: nieeeeech żyyyyyyjeeee naaaam 11.08.03, 21:27 Bog zaplac nawiedzonym babsztylom. w taki watek wolno mu sie mieszac? :-) Odpowiedz Link
aankaa Re: nieeeeech żyyyyyyjeeee naaaam 11.08.03, 21:33 betty-bt napisała: > w taki watek wolno mu sie mieszac? :-) chiba tak :P Odpowiedz Link
lolyta Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 22:02 A no to i ja sie dolaczam, stoo laaat zdrowia i pomyslnosci! A tak na boku musze zapytac, skad Wy (znaczy osoby zakladajace takie watki) znacie takie tajemnice jak rozmaite rocznice urodzin itp? O ile pamietam, tylko Negra zapowiadala baaaardzo wyraznie i ostentacyjnie kiedy ma urodziny? A skoro juz o Negrze mowa, czemuz, ach czemuz jej nie ma na tym forum? Odpowiedz Link
summa Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 22:17 lolyta napisała: > A no to i ja sie dolaczam, stoo laaat zdrowia i pomyslnosci! > A tak na boku musze zapytac, skad Wy (znaczy osoby zakladajace takie watki) > znacie takie tajemnice jak rozmaite rocznice urodzin itp? o ile dobrze sie doczytałam, to Betty sama sie przyznała (w innym watku). O ile pamietam, tylko > > Negra zapowiadala baaaardzo wyraznie i ostentacyjnie kiedy ma urodziny? A skoro > > juz o Negrze mowa, czemuz, ach czemuz jej nie ma na tym forum? Tfu, tfu, odpukaj w niemalowane! Póki co Negra trafiła wątek swojego życia (FK, 300 wpisów) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 12.08.03, 00:39 summa napisała: > > o ile dobrze sie doczytałam, to Betty sama sie przyznała (w innym watku). chyba mylisz, summko kochana real z wirtualem :) to bylo na watku piwnym, w wawie :))) > > O ile pamietam, tylko > > > > Negra zapowiadala baaaardzo wyraznie i ostentacyjnie kiedy ma urodziny? A > skoro > > > > juz o Negrze mowa, czemuz, ach czemuz jej nie ma na tym forum? zrobmy impre powitalna! i zaprosmy tez piotra tez ;-) > Tfu, tfu, odpukaj w niemalowane! > Póki co Negra trafiła wątek swojego życia (FK, 300 wpisów) nie wchodze tam wcale. to jakas analiza psychy znowu, co nie? Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: Stooooo laaaaat!!! Dla Betty 11.08.03, 22:22 lolyta napisała: > A no to i ja sie dolaczam, stoo laaat zdrowia i pomyslnosci! > A tak na boku musze zapytac, skad Wy (znaczy osoby zakladajace takie watki) > znacie takie tajemnice jak rozmaite rocznice urodzin itp? na innych forach znajdujemy, domyślamy się, wyciągamy (podstępem) albo "strzelamy w ciemno" Odpowiedz Link